< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (870. sayfa)

-
-
evet df64 alacagim haklisiniz
-
Selam arkadaşlar,
Decaf tecrübesi olan oldu mu?
Sanalbaharattan sipariş geçeceğim.
Aşırı kafein tüketimimi azaltmak istiyorum. Intoleransim çok fazla yıllardır hergün 3 kupa americano içmektendir ki doğal.
-
Denemek için 250 gr almıştım, israf olmasın diye zorla bitirdim. Kesinlikle hayır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı niyetten dolayımı aldınız, biraz daha açabilir misiniz. Mesela kötü kahve içen biriyim ben. Kafein olsun ottan olsun kafası. Ama bu decaf benim tam otomatik espresso makinesine zarar verirmi emin olamadım. Değişik bir tür gibi
-
Evet tam olarak bu sebeple aldım, standart bir 473 ml termostan en az 2 kere kahve içerim, yani nerdeyse 1 litre. Gece uyku derdim olmasa gece de içerim, o derece seviyorum ama artık mecburen 17-18 gibi bırakıyorum, hatta çoğu zaman en geç 16. Decafi akşam içebilmek için almıştım ama ben ice coffee yapıp mecburen bitirdim, tamamen tatsız tuzsuz birşey. Sade içiyorum dediniz ama belki süt, krema, şurup vs zorla içilebilir. Kahve bağımlısı birini kesinlikle kesecek birşey değil, çay gibi ama değil, kahve hiç değil, kahverengi bir sıcak su.
Yapma ya çok üzdü yorum. Sanalbaharat ile iletişime geçip 1 kg olanını 250 grama çekebilecekmiyim bakayım.
-
Bence başka kahve alırken notlara ekleyin, denemeden anlamak mümkün değil. 50 gr, 100 gr gibi bir numune isteyin. Sanalabaharat müşteri memnuniyetine önem veriyor, yok diyeceklerini sanmıyorum.
teşekkür ederim hocam.
-
-
Arkadaşlar siemens tam otomatik kahve makinası düşününler bir baksın isterseniz. Ben pro bir makinaya geçtiğim için satıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/siemens-eq6-plus-te653311rw-tam-otomatik-kahve-makinesi--155278381
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 10 Mart 2023; 0:33:33 > -
Hocam bende memnunum makindene kahve kapsül konusunda deneyimlerinden faydalanmak isterim
-
Hocam bende memnunum makinden kahve kapsül konusunda deneyimlerinden faydalanmak isterim soğuk sütü dolaptan çıkarıp hemen yapma hocam sütü beklet biraz
-
Kapsülde f/p olarak Jacobs, kalite olarak Nespresso kendi ürünü. Fazla macera arama derim.
Sütü mikrodalga yapıyorum önce. Çok köpük istersem önce hot foam yapıp sonra latte vs yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SAhlep bile yaptım kışın :)
-
Ahaha o nasıl oluyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Nescafe nin makinası vardı hatırlarsın 3ü 1 arada yapan bu makina da bardağa nescafe koyarsan aynısı oluyor kapsülsüz kalırsan o da oluyor tabi nescafe ye kahve demezsek
-
Bardağa sahlep tozu koy üzerine süt ve hot foam çok güzel kıvamlı oluyor
-
Bu arada çift ısıtma da süt taşabiliyor
-
Nish ve Sirius denedin mi hocam o kapsüllerden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X