< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 18 Aralık 2022; 16:51:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (868. sayfa)

-
-
stok işini biraz abarttın mı ne?
son kullanım tarihi geçmek nedir ya
bu arada hem ucuz hem içimi hoş bir kahve tavsiye edeyim
coffeenutz®
Ofis Kahvesi No.2: BitterSweethttps://www.coffeenutz.net/products/ofis-kahvesi-no-2-bittersweet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Aralık 2022; 17:28:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Farkedememişiz bazısı arkada kalınca dolabın çay reyonundan çekirdek çıktı 🤣🤣 boşa gideceğine böyle içiyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
malum kahveciden yine 3-4 çeşit kahve aldım sabah geldi anaerobic diye bir kahveden 2 bardak kadar içtim karnım hala yelleniyor zart zort osuruyorum saatlerdir kahve böyle yapar mı ?
-
Alacaksan espresso makinası al bunlar para tuzağı filitre kahve içeceğine yap taze çekim türk kahvesi iç daha iyidir. Makinanında kahvenin de hasosu espressodur. (su katılmış yumuşatılmış americanoda yeğlenir.)
Melitta tavsiye ederim bella creamamı ne içiyorum tarihi geçmiş çekirdekle karıştırdım onu bile adam etti. İçmeden önce 1 dilim çikolatayı ağızda eritirsen yağ gibi gidiyor kahve 👌👌👌👌
Hocam ne Melittası yarım saattir 5.wc e gidişim büyük ihtimal bir şeyden zehirlendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sktsi geçik kahve içiyorum 1 aydır bişey olmadı belki kahveden değilde başka şeydendir 🤣🤣
merhaba
kahve olayında yeniyim, eve bir makine almak istiyorum. hevesli ama tembel biriyim.
ilk başta bir barista gibi bütün mauel ekipmanları alıp tembelliğim ile yapmayacağımı biliyorum. bu nedenle otomatik bir cihaz almak istiyorum. ancak cihazlar hakında sıfır bilgiye sahibim.
Philips Ep5443/70 Lattego videosunu izledim. bu özellikte bir makine benim için uygun. ama fiyatı benim için yüksek.
10000 rl bütçe ayırrabiliyorum. acaba fiyat performansta hangi ürüne yönelmeliyim
teşekkürler
-
Erdoğan kardeş 4000 veya 5000 seri al çok fark yok, olmuşken 2lira fazla olsun en üst model olsun diyen biriysen 5000seri alırsın(sıfırların yerine gelen kodlar önemsiz)
Ben incelediğin makineyi 3500tl iken almadım geçen sene, 3 -4 ay önce 7500 e aldım şimdi neredeyse 2 katı oldu kısacası düşünme al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarın bir yunanistan turum olacak. denk gelir taşıyabilirsemsen ordan da alabilirim. simens ve delongi markalarıda var ama hiç onlara yönelmeyeyim mi?
illa philips olacak diye bir takıntım yok fiyat performans hangisi uygunsa
-
Delonhgi de olur hangisi ucuzsa al taşıma problem olmazsa muhtemelen buradan ucuzdur
Delongi kahve işinde iyi bir marka rakibi Sage yi yanına alan Philips iyi iş çıkardı bu serilerde birde Philips kullanıcı isteyini kullanım kolaylığı bunun gibi konuları bir çok ürününde dikkate alıyor ve ürünleri tutuyor.Herkes bu konuyu farklı yorumlayabilir Tercih alanın sonunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi aksamlar ,
Sage Sdc450 indirime girdi suan 5k . Belki arayan isteyen olur diye bilgi veriyim dedim . Bir adet kaptim .
Sage SDC450 Bss/a Kahve Makinesi
https://www.hepsiburada.com/sage-sdc450-bssa-kahve-makinesi-p-HBV00000QTNT7?magaza=Enplus&url_src=ios-product-detail
Otomatik sage Espresso makinası 6 bindi 2 3 hafta önce buna değmez espresso mak. Bakılmalı
Hocam gaggia classic kullaniyorum , normal demlemeler icin aldim . Timer olmasida cezbetti .
selamlar hafta içinde Siemens TP501R09 makinayı satın aldım.
çekirdek kahve ihtiyacımız var. Genelde sütlü ürünler yapacağız. Tecrübeli büyüklerimizden tavsiyelere açığız.
-
Amazonda melitta çekirdek var bella cremamı ney çok memnunuz americano içiyorum ben sütlüye karşıyım 🤣 kg 330tl hala alıp kahveni yapıp güzelce önden bir dilim çükulata yuvarlayarak yağ gibi içebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 8 Ocak 2023; 14:20:31 >
önden bir dilim çikolata ile tüm kahveler yağ gibi gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Ocak 2023; 17:46:1 >
Melitta bella ve Tchibo barista şimdiye kadar denediğim (paramıza göre) en iyi kahveler çikolata desteğine gerek yok bence 😀 Philips de espresso veya kahve olarak kullanıyorum tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X