Bildirim
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (466. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
-
_____________________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.
-
Ne zaman deneyeceğim belli değil, kampanya ne zaman dolacak bilmiyorum ama bence her türlü 30 TL indirim fırsatından yararlanılmalı. _____________________________ -
...............................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 23 Ağustos 2016; 17:59:48 >_____________________________ SONY F22M1E/B CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-6GB-640GB-16.4''-DVD/RWBR-1GB GT540M-BT-CAM-W7PRE -
..............................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 23 Ağustos 2016; 17:59:17 >_____________________________ SONY F22M1E/B CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-6GB-640GB-16.4''-DVD/RWBR-1GB GT540M-BT-CAM-W7PRE -
quote:
Orijinalden alıntı: arandur
Ne zaman deneyeceğim belli değil, kampanya ne zaman dolacak bilmiyorum ama bence her türlü 30 TL indirim fırsatından yararlanılmalı.
Kampanya 31 Ağustos'a kadar.
4 x 180gr biraz tuhaf olmuş.
Yapsana işte 4 x 250 gr._____________________________ -
@fatihgh3 10 Ağustos'ta sipariş verdim, 16 Ağustos günü geldi. Çekirdek halinde ve kavrulmuş istedim.
@albati farklı gramajlar da vardı, ara ölçü olan bu gramajı denemek için uygun buldum. Şu an iş yerinde kafeingo düzgün açılmadığı için gramajları bakıp söyleyemiyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: arandur
@fatihgh3 10 Ağustos'ta sipariş verdim, 16 Ağustos günü geldi. Çekirdek halinde ve kavrulmuş istedim.
@albati farklı gramajlar da vardı, ara ölçü olan bu gramajı denemek için uygun buldum. Şu an iş yerinde kafeingo düzgün açılmadığı için gramajları bakıp söyleyemiyorum.
Size demedim hocam yapsana diye
Ben de baktım da karışık isteyince başka seçenek sunmamışlar ona kızdım.
Enpara için en az 750 gr almak lazım, diğer türlü heryerde aynı fiyat.
Elimde sanalbaharatın 1 kiloluğu var sonuna geldim sayılır. O bitmeden ben de vericem sipariş.
Blendleri ve bir tane tür hariç hepsi daha önce içtiğim kahveler. Siz deneyip de hoşunuza giden olursa söyleyin ondan alalım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
..........................................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 23 Ağustos 2016; 17:58:51 >_____________________________ SONY F22M1E/B CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-6GB-640GB-16.4''-DVD/RWBR-1GB GT540M-BT-CAM-W7PRE -
Elde öğütmek (süzen değirmenle) yorucu oluyor mu? Bir de demleme takniğine göre ince kalın öğütülebiliyor mu?? Ona göre sipariş geçeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kahhve.com
Sozen Degirmenleri - Süper Kahve Değirmeni | KahhveComhttps://kahhve.com/sozen-degirmenleri-super-kahve-degirmeni-kahve-degirmenleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Elde öğütmek (süzen değirmenle) yorucu oluyor mu? Bir de demleme takniğine göre ince kalın öğütülebiliyor mu?? Ona göre sipariş geçeceğim.
Kimi zaman zevkli kimi zaman yorucu.
Sürekli iki kişiye yapacaksanız bir süre sonra yoruyor.
Ben arada vidalama cihazıyla, arada elle yapıyorum.
Sözen genelde espresso için alınır ama bunun dışında drip kafelerde de kullanılabilir.
French presste ve filtre kahvede pek başarılı olduğu söylenemez.
İri öğütmede çok homojen olmuyor._____________________________ -
Eyvallah hocam french press için düşünüyordum bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba.Sözen iyidir ama iri boyuttaki çekirdekleri öğütmek çok zor.öğütme kısmı kahve çekirdeğini iyi kavrayamıyor.Kenyayı öğütmekte kıvranırken, yirgacheffe de yağ gibi akıyor. _____________________________ Bu hesap artık kullanım dışıdır. -
Ofiste 2 senelik bir makine var; son günlerde yaptığım kahvelerden tat alamaz oldum. Kireç temizleme falan yaptık ama işe yaramadı.
Espresso makinelerinin zamanla basınçları düşer mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Bir de kahveye sinen metal kokusu sorunu var. Sözen kullanıyordum, yıllardır o koku geçmedi. Şimdi sadece karabiber öğütüyorum._____________________________ icolar.net -
modifiyeli KG 79
hiç sıkıntı yok, ne el yorulması, ne büyük ne küçük çekirdek, ne metal kokusu ne yağ kokusu_____________________________ Özgür Göksel -
Bu arada kafengo dan sipariş ettiğim 480g kahve, söz verdikleri tarih olan ayın 17 sinde elime 720g olarak geçti (fincan hediyeleri de dahil). Bir mesajla ikram ise teşekkürler, ama hata ise nasıl çözeriz diye nezaketle sordum. Çünkü bir çalışanın yaptığı hata ise ona fatura edilmesini istemem fazla gönderilen miktarın. Ancak gelen cevap çok hoş oldu...
Merhabalar,
Arada müşterilerimize ufak sürprizler yapmayı çok seviyoruz! 😊
Güzel günlerde içmeniz dileğiyle,
- Kafeingo Ailesi
Bakın ben 20 yıllık kalite yöneticisiyim, sadece müşteri olarak değil mesleki anlamda da müşteri memnuniyetinin bir anlam taşımadığı, başarının artık müşteri sadakatini sağlamak olduğu bir devirde, ince hesaplar peşinde koşmadan güzelliklerle insan kazanmayı hedefleyen firmalar yola devam edecektir diye düşünüyorum.
Bir kaç gram fazla kahve için değil, insana değer verdiğiniz için Teşekkürler. Umarım vahşi ticaret bizi de sizi de mahcup etmez, başarılarınız daim olur._____________________________ Özgür Göksel
-
baratza encore için hazırlıyordum kendimi ama yine de sorayım
bu kg79 filtre ve french press ayarında homojen mi? Toz falan yapıyor mu?
_____________________________ Bu hesap artık kullanım dışıdır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki