Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim işyeri petraya çok yakın ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.siz hiç gittiniz mi?İlk gidiş için neyle baslamami tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Ben ilk sefer icun hep coffee latte iciyorum. Siz oradaki baristaya da sorup muhabbet edin derim. Sutleri lera fresca ve gelen latte muazzam taze oluyor, onceden yazmistim ruyama girmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kahveyi deneyen oldumu? fiyatı uygun ve 1 kiloluk nasıl bişey çıkar acaba merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akakın

Bir kere ilk başta belirtmek isterim ki bu tu işlerden keyif alıyorsanız çok zevkli bir iş beni cezbedici yanı eve müthiş bir kahve aroması kokusu yayılıyor olması. Her şeyden önemlisi kendi hijyeninizle görerek seçerek müdahale ederek kavurmanız.Bundan kastım kusurlu olan kahveleri ayırmak.büyük firmalar bu ayırma işini yapiyormu yada nekadar yapıyor.kavurma işinde ilk başlarda acemilik çekiliyor. Sonra tecrübe ettikçe daha iyi sonuçlar alınıyor.sonuç olarak taptaze mis kokulu kahve içiyorum. dışarıdan alınan hazir kahveden cok cok farklı.hatta çok çok iyi

Anladım. Zaten zevk alarak yapıyorsanız sonuç çok iyi olmasa bile farketmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-gurmenin nisanda indirimi olacaktı yalan oldu galiba bekliyorum bayadır ama şöyle güzel bir kampanya olsa da yöresel kahve alsak
  • SpecturA kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=102678584&mpage=18

bu konu içinde bir açıklama yapıldı "gokceonur" tarafından. Sanırım 1 haftaya içinde kampanya ile ilgili bilgi verecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonu

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=102678584&mpage=18

bu konu içinde bir açıklama yapıldı "gokceonur" tarafından. Sanırım 1 haftaya içinde kampanya ile ilgili bilgi verecekler.

Çok teşekkür ederim gözümden kaçmış sağ olun
  • inox kullanmissin,cok basarili calisma olmus,tebrikler !
  • Latte bardağı ne tavsiye edersiniz

• Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt
    Bugün arayıp temin edemedikleri için özür dilediler. siparişi iptal edeceklerini söylediler..........,
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Cupsonme efsane oldu hocam tesekkurler. Onu ararken bir de kahvekap diye bir uygulama buldum ayni amacli. Hos 3. Dalga henuz Bahcesehir'e ulasmamis ama olsun. En azindan bir yerlere gidince cok ise yarar.

• Ben Tchibo'dan cift cidarli macchiato bardagi almistim gecen ay. Biraz buyukler ama seviyorum bu bardaklari. Bugun de is cikisi Metro'ya gittim. Su anda kampanya var. Bialetti 50tl sanirim. Kampanya dahilinde latte ve espresso bardaklari da var. Bir cift espresso fincani ve bir cift de latte fincani aldim cift cidarli gene. Espresso fincani cift olarak 10, latte fincani cift olarak 13 TL. Bir bakin derim ben.

Eve gelip yemek ustune Costa Rica ile denedim.

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

• quote:

Orijinalden alıntı: seffa

mısır patlatma makinelerinin hangisi daha verimli olur bu iş için? tencere tarzı olanlar mı acaba ? ve watt ı önemili mi?

Eski tipteki mısır patlatma makineleri kullanılıyor. Şunun gibi:http://www.elektrofiyat.com/i/misir-patlatma-makinesi/fantom-pc-1400-1.jpg
    Yeni tiptekiler çok büyük, sanırım kondüksiyonla(ısıya direkt temas) ısıtma kullanıyorlar ve karıştırıcı uçlar yüksekte kalıyor. Örnek:http://akakce.cubecdn.net/premier/premier-ppm2035-popcorn-z.jpg
    Eski tiptekiler ise sıcak havayla ısıtıyor, 30-50gr kahve için idealler. Ayrıca sürekli üfleme halinde olduğu için kabukları dışarı atıyor, temizlikle daha az uğraşıyorsunuz.
    Yüksek güçte(watt) alırsanız, dimmer alıp gücünü kısmanız gerekebilir. Çok hızlı kavurabiliyorlar. 900-1000 Watt ideal diye biliyorum.

Metro marketten tchibo marka mı Aldınız Çift cam bardağı 10tl ye?

• pea. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Tavada yapıyordum birde böyle deneyeyim
  • Barista sepetinden aldığım guatemala hosuma gitmedi.
    Colombia ve Etiyopyayi deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum su an metro'dayim. Espresso aldim macchiatto icin de iki cesit var saplilardan aldim. Tesekkur

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Metro marketten tchibo marka mı Aldınız Çift cam bardağı 10tl ye?

Yok hocam onu gecen ay Tchibo'dan almistim. Metro'dakiler ayri. Cift cidarli olarak 250 ve 350 ml'lik iki cesit kulplu latte fincani ile 80 ml'lik espresso bardagi var. Fiyatlar Tchibo'ya kiyasla cok cok uygun.

Edit: Bu arada Metro kampanyasına şuradan bakabilirsiniz.http://postimg.org/image/w3zmjtrnv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fahrenheit -- 1 Mayıs 2015; 19:03:41 >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Paylasimimin ise yaramis olmasina sevindim.

• Arkadaşlar monin şurup 2 tane alacağım.Hangilerini alayım?İlk defa şuruplu birşey yapacağım.Makine yarın gelecek inşaallah.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.