Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul'daki üçüncü dalga kahvecileri de deneyin isterseniz. Kronotrop ve Petra şu an aklıma gelenler. Kahve Fabrikası'nın da iyi olduğunu okudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvcom07

quote:

Orijinalden alıntı: trallesli antemius

quote:

Orijinalden alıntı: lvcom07

Firmalardan konu açılmışken E-Gurme den aldığım tamper ve kahve 18 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi. birde telefonda pazartesi kargoya veriyoruz diye yalan söylüyorlar.

E-gurme den daha önce bu şekilde sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Yurt dışından mı getiriyorlar ki tamperi?

Zannetmiyorum. Aldığım ertesi günü 1 hafta sonrasına teslimat için mail atmışlardı. ondan sonra arayan soran yok. mail attım, iletişimden yazdım cevap veren yok malesef

Siz arayın o zaman bence aradınız mı? Güvenilir bir yer sanırım bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

• kbere K kullanıcısına yanıt
    fo nun beyaz cikolatsı nasıl? Yani kahve katınca bir renk ve kıvam değişmesi oluyor mu kahvede?
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Bu Fo şuruplar bana kalitesiz gibi geliyor. Hatırladığım kadarıyla içlerinde glikoz şurubu vardı.

• quote:

İstanbul'daki üçüncü dalga kahvecileri de deneyin isterseniz. Kronotrop ve Petra şu an aklıma gelenler. Kahve Fabrikası'nın da iyi olduğunu okudum.

Bende evime işime yakın bir yer arıyordum.Petra işe çok yakın.Burada taze kavurup satiyorlar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Herhalde satıyorlardır. Bu işi oldukça ciddiye alan bir yere benziyor. Petra'nın asıl işi kahve kavurmakmış zaten öyle okudum. Bu arada ben hiçbirini de deneyemedim çünkü İstanbul'da değilim Google'da İstanbul'un en iyi üçüncü dalga kahvecileri diye arayın isterseniz, yakın olanlara bakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli antemius -- 30 Nisan 2015; 15:24:23 >
  • quote:

Herhalde satıyorlardır. Bu işi oldukça ciddiye alan bir yere benziyor. Petra'nın asıl işi kahve kavurmakmış zaten öyle okudum. Bu arada ben hiçbirini de deneyenedim çünkü İstanbul'da değilim Google'da İstanbul'un en iyi üçüncü dalga kahvecileri diye arayın isterseniz, yakın olanlara bakarsınız.

Teşekkürler.Üçüncü dalga diye bir şeyi ilk defa duydum.Sanki emniyetin yaptığı operasyon gibi bir şey.
    Bir şey değil Istanbul Food adlı yeme-içme bloğunda da Petra ve Kronotrop'tan bahsedilmiş. Linkten bakabilirsiniz. Zaten Instagram hesaplarına bir göz atınca bile ne kadar kaliteli oldukları anlaşılıyor.

http://istanbulfood.com/tag/where-to-drink-coffee-in-istanbul/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli antemius -- 29 Nisan 2015; 19:42:52 >
    1. Dalga = Kahve tüketmek (dondurulmuş, ticari, sütlü – kremalı & şekerli, güne başlangıç içeceği, vb.)
    2. Dalga = Kahveden keyif almak (espresso içecekleri, kahveleri ülkelerine göre tercih etmek, frappuccino, aromalı latteler vb.)
    3. Dalga = Kahveye saygı duymak ve takdir etmek (şarap, müzik ya da sanat gibi yaklaşmak, yöreler, çekirdekten bardağa olan süreci öğrenme isteği vb.)

Diye bir tanımı var internette
    Yani 3. Dalga kahvesini kendi kavuran ve özel demleme yöntemleri kullanan yerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir şey değil Istanbul Food adlı yeme-içme bloğunda da Petra ve Kronotrop'tan bahsedilmiş. Linkten bakabilirsiniz. Zaten Instagram hesaplarına bir göz atınca bile ne kadar kaliteli oldukları anlaşılıyor.

http://istanbulfood.com/tag/where-to-drink-coffee-in-istanbul/

Resimlere baktım mekanlar 10 numara ama gözüm korktu.Pahalımıdır acaba.Petrada kahve içen var mı?Hario ile aeropressi çok merak ediyorum orada içebilirim.Eğer beğenirsem tesisatı kurarım hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

1. Dalga = Kahve tüketmek (dondurulmuş, ticari, sütlü – kremalı & şekerli, güne başlangıç içeceği, vb.)
    2. Dalga = Kahveden keyif almak (espresso içecekleri, kahveleri ülkelerine göre tercih etmek, frappuccino, aromalı latteler vb.)
    3. Dalga = Kahveye saygı duymak ve takdir etmek (şarap, müzik ya da sanat gibi yaklaşmak, yöreler, çekirdekten bardağa olan süreci öğrenme isteği vb.)

Diye bir tanımı var internette
    Yani 3. Dalga kahvesini kendi kavuran ve özel demleme yöntemleri kullanan yerler

Aradığım şey.Gidip merak ettiğim kahveleri orada içeceğim inşaallah.Ama bi kahveyede 10 tl falan vermem.

Buyrun fiyatları

• trallesli antemius T kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar normalmiş.Gidip hario ile başlarım artık.Orada bide izlerim nasıl yapıyorlar diye.Anladığım kadarıyla pek sorun olmaz.Sıcak bir ortam gibi duruyor.
    Youtube'da da videolar var, onlara da bakarsınız. Denedikten sonra yorumunuzu yazın buraya

• Starbucks ı tercih edenler niye tercih ettiklerini yazabilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    eh diyeyim. çok iyi de değil kötü de. renk ve kıvam değişmesi ile kastettiğinizi anlamadım
  • Starbucsktan aldığım çekirdekleri Sözen ile çekmeye çalıştım ve espresso denemelerine başladım. ilk denemeler resimlerdeki gibi nasıl gözüküyor sizce yorumunuzu alabilirmiyim Birde şu dikkatimi çekti kahvenin akışı ilk saniyeler siyah ve biraz hızlı iken bir süre sonra daha yavaş ve bal renginde krema şeklinde akıyor bu ayrıntıyı da belirtmiş olayım.

• Açıkçası görüntü fena değil. Miktarı ve süreyi sabit tutmaya çalışarak, güzel tatta kahveler almak için değişiklikler yapmalısınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Starbucsktan aldığım çekirdekleri Sözen ile çekmeye çalıştım ve espresso denemelerine başladım. ilk denemeler resimlerdeki gibi nasıl gözüküyor sizce yorumunuzu alabilirmiyim Birde şu dikkatimi çekti kahvenin akışı ilk saniyeler siyah ve biraz hızlı iken bir süre sonra daha yavaş ve bal renginde krema şeklinde akıyor bu ayrıntıyı da belirtmiş olayım.

Hocam iyi bir tampere ihtiyacınız var

• quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Starbucsktan aldığım çekirdekleri Sözen ile çekmeye çalıştım ve espresso denemelerine başladım. ilk denemeler resimlerdeki gibi nasıl gözüküyor sizce yorumunuzu alabilirmiyim Birde şu dikkatimi çekti kahvenin akışı ilk saniyeler siyah ve biraz hızlı iken bir süre sonra daha yavaş ve bal renginde krema şeklinde akıyor bu ayrıntıyı da belirtmiş olayım.

Makine modeliniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.