Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 20 Şubat 2015; 23:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Şu az önce bahsettiğim arkadaşın postu:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102312235

Şu da benim daha önce yazdığım bir post:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102360957

Şu videolara da bakabilirsiniz:

Yankee's Journey and Fine Coffee.youtube
    DIY - How to Home Roast Coffee.
    https://www.youtube.com/watch?v=d3ZA5Eg9wfg

Dee Francis Padamadanyoutube
    How To Roast Coffee Beans In A Frying Pan At Home: home roasting made easy
    https://www.youtube.com/watch?v=TyRfdF11g5k

Off o 23 dakikalık diy vidyosu süpermiş ya canım çekti valla hemen demleyeyim biraz çok teşekkür ederim şimdilik tava ile idare edicez anlaşılan ama o arkadaşın improvised kavurma aracını çok beğendim on numara alet olmuş

• Merhaba ,
    Eşim ile akşamları filtre kahve içmek istiyorum bunun için 300 TL kadar makina önerebilir misiniz.
  • Ucuz ama işimi görecek kahve değirmeni alacağım.Elektrikli baharat öğütücüm var ama tek içimlik çekip içtiğim için işimi görmüyor hazne tam dolmadığı için sağlıklı bir çekim olmuyor.O yüzden değirmen almaya karar verdim ama hangi tür değirmenler işimi görür bilmiyorum.French Press ve plastik filtreli makinem var.İki türlü de içiyorum ikisine göre de çekebilmesi lazım.İzmirde satan biyerden ya da internetten alabilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 12 Şubat 2015; 14:34:12 >
  • kahveyle ilgili arayışlarım ve iki ayrı butik kahve dükkanında içtiğim enfes taze cafe latte'ler sonucunda rüyamda kahve gördüm. bütün gece tadına doya doya biraz asiditesi yüksek ama buram buram tazelik kokan bir kahveden içtim. bitmek de bilmedi. birkaç gündür kahvem yok, kargoda, bekliyorum. ondan oldu herhalde.
  • scorsese75 kullanıcısına yanıt
    Eğer espresso ölçüsünde çekilmiş kahve kullanırsanız az bir miktar tortu oluyor. Bu nedenle kahveyi espresso'dan bir tık daha kalın çekmeniz gerekiyor.
  • arkadaşlar delonghi EC 221.CD Espresso ve Cappuccino makinesini kullanıyorum pek lezzetinden memnun değilim açıkçası . Herkesin tavsiyesi bir french press edinmek istiyorum ama kafamı karıştıran bazı kahve sitelerinde ısıya dayanıklı olarak özelikle belirtilirken Narin French Press 600 Ml gibi gibi uygun fiyatlı ürünlerde var . Çelik ürünlerde mevcut ama afaki fiyatlar içeriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

arkadaşlar delonghi EC 221.CD Espresso ve Cappuccino makinesini kullanıyorum pek lezzetinden memnun değilim açıkçası . Herkesin tavsiyesi bir french press edinmek istiyorum ama kafamı karıştıran bazı kahve sitelerinde ısıya dayanıklı olarak özelikle belirtilirken Narin French Press 600 Ml gibi gibi uygun fiyatlı ürünlerde var . Çelik ürünlerde mevcut ama afaki fiyatlar içeriyorlar.

Bodum marka almanızı tavsiye ederim ben. Fiyat/performans konusunda en iyilerdendir.

• TRojka kullanıcısına yanıt
    Sanırım Türkiye içerisinden bu ürünü bulmak mümkün değil 350 veya 600 ml olarak tavsiye edebilceğiniz amazon veya ebay satıcı linkleri var mı
  • quote:

Sanırım Türkiye içerisinden bu ürünü bulmak mümkün değil 350 veya 600 ml olarak tavsiye edebilceğiniz amazon veya ebay satıcı linkleri var mı

Starbucks, Esse mağazaları satıyordu en son Bodum french press'leri.
  • quote:

@Trojka'nın dediği gibi bulunuyor. Esse'ler sorunlu bulunmuyor genelde. Ama Starbucks'ların hemen hepsinde var. Bende de bir tane Bodum var 350 ml. İş yerinde kullanıyorum.
  • Neredeyse tüm starbuckslar Bodum french press dolu, ziyaret etmenizi öneririm. Isıya dayanıklı muhabbetine bakmayın, kaliteli FP zaten ısıya dayanıklıdır.

FP alana bir de tall boy kahve ikram ediyor starbucks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 13 Şubat 2015; 17:11:17 >
  • quote:

Neredeyse tüm starbuckslar Bodum french press dolu, ziyaret etmenizi öneririm. Isıya dayanıklı muhabbetine bakmayın, kaliteli FP zaten ısıya dayanıklıdır.

FP alana bir de tall boy kahve ikram ediyor starbucks.

Peki Starbucks'tan paket çekirdek kahve aldığınız zaman, başka bir vakit bu paket ile gidip istediğiniz miktarda french press kahveyi ücretsiz olarak alabileceğinizi (kendi çekirdeklerinizden yapılacak) biliyor muydunuz?
  • arandur kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş, duymamıştım ancak 250 gramlık paketle Starbucks'a gitmek absürd olabilir gibi geliyor Yakınlarında Starbucks bulunan bir ofiste çalışıyorsanız, öğlenleri belki mantıklı olabilir.

Amerika'da sipariş verdiğiniz kahveyi Starbucks'tan aldığınız termosa koydurtursanız 10 cent gibi bir indirim yapılıyor diye biliyorum. Türkiye'de uygulanıyor mu bilgim yok, Starbucks'ı çok beğenmem zira
  • Starbucks meselelerinde en iyisi French Press'i alıp uzaklaşmak.
  • Arkadaşlar e-gurme de müthiş bir kampanya var.Bu gece bitiyor.Kaçırmayın derim :)
    Ben bu ürünleri aldım.Hadi hayırlısı...

Ürün bilgileri
    Ürün Fiyat Miktar İndirim Ara toplam
    Colombia - Excelso Yöresel Kahve
    Kodu: 2002003
    Seçenekler:Yöresel Kahve Sipariş Miktarı: 1000 Gram; (+260%)Kavrulma Tercihi: Orta; Kahve Öğütülüş Biçimi: Çiğ Çekirdek (-40%)
    63.04 TL 1 28.37 TL 34.67 TL
    Costa Rica SHB EP Dota Tarrazu Yöresel Kahve
    Seçenekler:Yöresel Kahve Sipariş Miktarı: 1000 Gram; (+260%)Kavrulma Tercihi: Orta; Kahve Öğütülüş Biçimi: Çiğ Çekirdek (-40%)
    68.80 TL 1 30.96 TL 37.84 TL
    Guatemala SHB EP Tres Marias Oriente Yöresel Kahve
    64.32 TL 1 28.94 TL 35.38 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akakın -- 13 Şubat 2015; 18:42:46 >

• Akakın kullanıcısına yanıt
    Yukarıda paylaşılmıştı dostum, sen de nitelikli kahve arıyordun, rio minastan sonra iyi gelecektir

4,5 kilo aldım, biraz abarttım sanırım bakalım
  • quote:

Yukarıda paylaşılmıştı dostum, sen de nitelikli kahve arıyordun, rio minastan sonra iyi gelecektir

Masallah baya cok almissiniz, siz cok fazla tuketiyorsunuz sanirim:) ben de french press icin degisiklik olsun diye almak istiyordum da ugrasmadim bir turlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realburaq R kullanıcısına yanıt
    3-4 aylık stok yaptık diyelim. Yeşil çekirdek aldığım için sıkıntı yok ama kiloyla kavrulmuş kahve alan arkadaşlar gördükçe, yazık diyorum,o kadar kavrulmuş kahve bayatlayacak diyoruz ama farketmiyor insanlar için anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 13 Şubat 2015; 23:14:24 >
  • quote:

Hahahaha baya iyi gelecek :) tavsiyenize uydum.adamlar güzel kampanya yapmış. Kaçırmayayım dedim.bende abarttım sayılır :) size afiyet olsun.2-3 ayda tüketicegimi umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akakın -- 14 Şubat 2015; 12:06:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.