Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.donanımx5 -- 24 Temmuz 2013; 17:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben o mesajı discovery için yazmamıştım ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Ben o mesajı discovery için yazmamıştım ama :)

tamam dır hocam sildim
  • evet arkadaşlar forumdan bulduğum yorumları ekledim.sizdende yorum bekliyoruz.
  • evet arkadaşlar toplam 32 yorum yüklendi devamı gelecektir
  • Birde alanlardan kaç tanesinde ölü piksel var ve bu kameradaki pembeleşme sorunu herkesde varmı başka kamera programı yükleyince geçiyormunun cevabı olsa :D çok kafamı karıştırdı bu telefon.
  • arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat durumum fazla iyi olmadğından bozulma,kalite ve dayanıklılık konusunda tereddütlerim var 600 liraya bu tel alınırmı yoksa 2.el az kullanılmış 900 tl civarında yada sıfır pasaport kayıtlı bir lg nexus 4 daha mı iyi olur lütfen fikirlerinizi belirtin öğrenciyim param kıymetli ve tek bir atış şansım var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametemire

arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat durumum fazla iyi olmadğından bozulma,kalite ve dayanıklılık konusunda tereddütlerim var 600 liraya bu tel alınırmı yoksa 2.el az kullanılmış 900 tl civarında yada sıfır pasaport kayıtlı bir lg nexus 4 daha mı iyi olur lütfen fikirlerinizi belirtin öğrenciyim param kıymetli ve tek bir atış şansım var :)

Kardeş bende zamanında riske girip x5 aldım o zaman fp ürünü idi ve hiç sorun çıkmadı.. Yani bence hiç gidip yüksek fiyatlı almaya gerek yok. Git al bir discovery sorun çıkarsa hemen telpa ya ver.. Sıkıntı olmaz. Güzel telefon kaçmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat durumum fazla iyi olmadğından bozulma,kalite ve dayanıklılık konusunda tereddütlerim var 600 liraya bu tel alınırmı yoksa 2.el az kullanılmış 900 tl civarında yada sıfır pasaport kayıtlı bir lg nexus 4 daha mı iyi olur lütfen fikirlerinizi belirtin öğrenciyim param kıymetli ve tek bir atış şansım var :)

Kardeş bende zamanında riske girip x5 aldım o zaman fp ürünü idi ve hiç sorun çıkmadı.. Yani bence hiç gidip yüksek fiyatlı almaya gerek yok. Git al bir discovery sorun çıkarsa hemen telpa ya ver.. Sıkıntı olmaz. Güzel telefon kaçmaz yani

Eyvallah kardeş rot ve room işinden fazla anlamıyorum ve orjinal romun tatmin etmediği söyleniyor talimatları okuyarak rot ve room yapabilirmiyim emin değilim burası benim için sıkıntı biraz :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Eyvallah kardeş rot ve room işinden fazla anlamıyorum ve orjinal romun tatmin etmediği söyleniyor talimatları okuyarak rot ve room yapabilirmiyim emin değilim burası benim için sıkıntı biraz :/

O konuda da sıkıntı olmaz.. Bu telefon çok rom görür rahattır yapması

• Pembelesme sorunu forumda yer alan GM Discovery || GamerzROM Secret Edition konusundaki romla duzeltilmistir ve cihaz komple iyilestirilmistir goz atin

• Telefonun az çekme sorunu var diye duydum ne kadar doğru ?Avea kullananlar yaklaşmasın falan diyorlardı doğru mu bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkuaz!

Pembelesme sorunu forumda yer alan GM Discovery || GamerzROM Secret Edition konusundaki romla duzeltilmistir ve cihaz komple iyilestirilmistir goz atin

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkuaz!

Pembelesme sorunu forumda yer alan GM Discovery || GamerzROM Secret Edition konusundaki romla duzeltilmistir ve cihaz komple iyilestirilmistir goz atin

evet takip ediyorum zaten burak hoca iyi işler yaptı tel. üzerinde :)
  • telefonu kullanan arkadaşlar telefonun ekranındaki resmi değiştircem fakat istediğim boyutlarda yapmıyo nasıl ayarlayabilriz.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksi35

telefonu kullanan arkadaşlar telefonun ekranındaki resmi değiştircem fakat istediğim boyutlarda yapmıyo nasıl ayarlayabilriz.teşekkürler.

markette set a walpaper di galiba o programı indir ayarla ;)
  • Ben avea ile görüntülü görüşme yaptım. Bir sıkıntı olmadı. Hemde 3g olmadığı söylenen 2. sim slotundaydı hat. Bence 3g ayarlarında problem olabilir. Telefon güzel satma yazık olur :)
  • f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşlar herkese merhaba forum üyesi olarak yeniyim fakat yıllardır formu takip ediyorum bende discovery telefonu aldım bir iki sorunum var yardımcı olabilirmisiniz birincisi smart tv ye kablosuz görüntü aktarmıyor ikinci ise kamera sitesinde 1920-1080 video çekiyor yazıyor 1280-760 çekiyor ve kamera sarı rengi yeşil gösteriyor selamlar @f.donanımx5
  • 650 liraya bu telefon alınır mı alınmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

650 liraya bu telefon alınır mı alınmaz mı ?

cihaz tere yağı ekmek gibi gidiyor hocam antutuda test etmiştim video linki atayım isterseniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.