Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptım ve video kayıt formatının mp4 değil 3gp olduğunu yazmışlar. Bu doğru mu?

Stok kamera uygulamasi 3gp kaydediyor evet, ayarlarda degisiyor mu bilmiyorum ama Snap Camera yukleyerek farkli formatta kaydediyorum artik.

Custom Rom olayina katiliyorum, rom cesiiligi cok az. Bunun sebebini de telefonun farkli ulkelerde farkli marka model adiyla satilmasina bagliyorum. General Mobile Discovery diye sanirim sadece ulkemizde satiliyor.

Kamerasindan bir sey beklemeyin. Oyle cok kotu degil ama cekilen resme zoom yaptikca fotograf kalitesinkn dusuk oldugu anlasiliyor.

1gb rame ragmen bir suru uygulama + oyun yuklu. Halen bir kasilma goremedim. Video izlerken, oyun oynarken whatsapp ve facebook mesajlarini zorlanmadan cevaplayabiliyorum. Ustelik stock romda.

Telefon cok ince. O kadar ince ki kilif alana kadar alismis ellerim simdi cuzdan kilifla kullanmak icimden gelmiyor.

Ses kalitesine bir sey diyemem kulaklar hassas degil.

Ekrani cok guzel fakat ilk baslarda videolarda anlik olarak az sayida kirpma yapiyordu(saniyeden kisa surede ekran karariyor geri geliyor) BSPlayer yukleyince hic karsilasmadim. Sanir yazilimsal bir sorun.

Arka kapak soylendigi gibi cok ince ve kirilacak gibi; fakat zaten kilifta kullanildigi icin cok nadir cikacak kapak. Benim icin bir sorun teskil etmiyor.

Sarj konusunda tam test yapamadim ama ekran en kisikda wifi ile surekli internete girerek 5 saat falan goturur. Bsplayer ile 720p 40dklkk dizi bolumu -parlakligi hatirlamiyorum- %15 sarj yedi. 40dklik 720p dizi bolumu wifi acik parlaklik sonda, gelen whatsapp ve facebook mesajlarini cevaplayarak izledim onda da %30 sarj gitti.

Ekleme: Unutmadan cift sim olayini denemedim fakat sim2den Avea 3g ile baglaniyorum bir sorun yok.

Gorusme sesi karsidakinin kisik geliyor biraz gibi. Kulaklikli gorusmede sorun yok. -bluetooth kulaklkkla denemedim-

Son olarak stok launcheri pek iyi degil gibi. Nova-Apex-GO Launcher ve turevleri yuklenirse daha iyi olur bence. Ben Nova Launcher yukledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 21 Ekim 2013; 0:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün 16 GB Siyah modelinden aldım. yoğun çalıştığım için akşama kadar pek vakit bulamadım kullanmaya ama 4-5 saattir kullanıyorum. Ölü piksel çıkıyor diyenler vardı bende çıkmadı.
    Ekranı gerçekten çok güzel, ben parlaklığı otomatikte kullanıyorum sonuna kadar açınca rahatsız ediyor.
    Kamerası iyi değil diyorlardı gerçekten çok vasat bir kamerası var ama 700 lira olması göz ardı etmemizi sağlıyor.
    Ram konusunda birkaç sorum olacak bende ram i boşaltmama rağmen %70 den aşağı inmiyor herkeste mi aynı bilmiyorum.
    İnternet hızı çok iyi, 3g kullanamadım ama wifi gerçekten hızlı. güncelleştirmeyi 1-2 dakika sürmeden indirdi. tabi şarjım %30 dan az olduğu için kurulamadı( o da nasıl bişey anlamadım indikten sonra uyarı verdi) .
    4-5 saatlik kullanmama rağmen telefon hakkındaki hislerim iyi. S3 de kullandım bi süre ama ben kamera haricinde bir fark göremedim. Uzun vadeli olarak düşünürsek donanımsal bir sorun çıkar mı bilmiyorum.
    Öyle oyun hastası biri olmadığım için ağır oyunlar yüklemeyeceğim vakit geçirmek için bir iki temple run gibi oyunlar oynarım en fazla. Oyun konusunda bir yorum yapamayacağım.
    Kulaklık benim için yeterli bir ses seviyesi var ( bass ını beğenmeyenler vardı, bence yeterli. tabi beats gibi kulaklıklarla kıyaslama falan yapmıyorum ).
    arka kapağın kadife gibi bir yapısı var kayması çok zor. Bu hoşuma gitti.
    YANİ TELEFON GÜZEL MENÜ GEÇİŞLERİ YADA ANA EKRANDAN MENÜ YE GEÇMESİ ANLIK OLAYLAR, AMA GİDİPTE SESİNİ HTC İLE, KAMERASINI NOKİA İLE, FALAN KIYASLANACAK BİR TELEFON DEĞİL. AMA 500 - 1000 LİRA ARASI TELEFONLAR İLE KIYASLARSAK MÜKEMMEL BİR TELEFON. ALINIR MI DİYE HALA SORAN ARKADAŞLAR VARSA, 1500 LİRAN VARSA GİT LG2 YADA O SEGMENTTEN BİR TELEFON AL, AMA YOK BENİM PARAM EN FAZLA 800-900 LİRA DERSEN DİSCOVERY AL.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdomin25

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz981

quote:

Orijinalden alıntı: abdomin25

Ben iphone'dan discovery geçtim. Açıkcası şimdilik benim için hayal kırıklığından başka birşey değil öncelikle kulaklıkları müzik zevkinizin içine ediyor.kulakta durmuyor ve kulağın girişini tamamen kapladığı için basınç sorunu oluşuyor. Müzik dinlerken ağzınızı açma isteği duruyorsun. Birde kulaklığın ucundaki aliminyum parça düşüyor. Şarj aleti adi plastikten yapılmış. Mini usb ucu yarıda kalıyor şarja takınca kulaklıkta öyle. Yarıda kalmış gibi. Bir diğer konu eğer netten radyoyu tunein veya 8track tarzı şeylerle dinliyorsanız yayın internet bağlantısı koptu diyerek duruyor ve bunu sürekli yapıyor. O kadar sinir bozucu ki Wireless le bile denedim 10mbitlik yine de kopma oldu. Başka bir konuda orjinal menü tasarımı bu nasıl bir ekran tasarımıdır. Ikonlar Çinli abiler elinden çıktığı belli bir göz bir nizam olur ya tamamen iğrenç ancak Nova Launcher kurup miui indirdim biraz düzeldi. Iphone'u bun tasarım konusunda çok aradım. Son olarak gps mevzusu. Abartısız 1 dakika pencereye dayadım telefonu yok bulamadı gitti. Yani bir toparlarsak eğer iphone'dan buna geçecekseniz geçmeyin gidin iphone4 alın daha iyi. Android şimdiye kadar kullanmamıştım ama iosla arasında çok farklılıklar var. Bu bir gerçek

neyle neyi karşılaştırdığınızı bir düşünün lütfen . F/P olarak ıphone ödediğin bedelin sadece elması fiyatına olan yani reklam parasına aldığın telefonu kıyaslıyorsunuz. öte yandan sizin mesajınızı okumadan önce paylaştığım mesajda da yazdığım gibi internet gerçekten hızlı. kendi radyosu harika. kulaklık ise 10-15 tlye harika kulaklıklar var piyasada. ekran gayet güzel. anladığım siz elmacı olunca biraz markadan ön yargı yaptınız.
    malzeme kalitesine gelince elma hariç her marka kullandım bende elma sevmiyorum bu arada; tepesi üstü yere çakıltı ve bir sıkıntı yok.

Mesajımda belirttigim gibi şuan discovery kullanıyorum yani bir elmacı değilim. Bunu yukarıdaki yazıdan çıkartmanız mümkün değil. Iphone Fanı da değilim açıkcası. Şuna katılıyorum f/p oranı en iyi telefonlardan biri discovery. Ama yukarıdaki bahsettiklerim hala geçerliliğini koruyor. Yazılımsal ve Tasarım olarak yapmaları gereken çok şey var. Benim burada yazdığım şeyler eski bir iphone kullanıcısının görüşleri sadece. Yani sizde ve diğer mesaja alıntı yapan arkadaşlar da general Mobile çalışanı gibi üzerinize almışsınız mesajı.

yok arkadaşım tepki üzerine alınma yok,yok öle birşey.konuşmaya çalışıyoruz sadece.kimseyede sanada kızmadım haa... hepsinin karnı ağrısın valla. ben işimi görene bakarım. şahsınıza aslın da bişi demek istemedim. şöyle bir örnek te paylaşayım birde ; önce ki gün fabrikada bir makine fotosunu çekmemiz gerekti telefonum yanımda olmadığı için arkadaşımdaki ıphondan çektim fotoları. o söyledi ama ben anlamadım,unutmuşum da. resimleri ne başka bir telefonla nede bilgisayarımla bluetoot vs. bağlantı kurup atamadım ve email hesabına gönderemedim.yani adamlar dayatma sınırlama yani diyor ki elma elma ise paylaş yok arkadaş böyle bir dayatma olmaz. sanane dimi kimle ne paylaşırsam paylaşırım. protokolümü niye kısıtlıyorsun. işte bende bu yüzden elmayı sevmiyorum.

• Bu gun aldim fakat bir seyi beceremedim,
    eski makinedeki rehberi discovery e aktardim
    fakat arayan kisinin adi ekranda gozukmuyor , sadece tlf nu arasi gozukuyor , nerede yanlis yaptim ? Yada ne yapmam gerekiyor?
    tesekkurler
  • telefonu bugün aldım.. benim derdim net bağlantısını kesememek.. paketimdeki neti yedi ama ben uygulamaları kapatamıyorum.. sürekli nete bağlı olmak istemiyorum.. gerektiğinde açıp sonra kaptmak istiyorum bunun bi yolu vr mı?
  • Arkadaşlar Real Racing 3 Oyununda Oyun Açılırken Telefon Donuyor ve Bataryayı Sökmeden Telefon Kendine Gelmiyor Bu Telefonun Sorunu Olmadığını Düşünüyorum Acaba Nasıl Düzeltebilirim ?
  • Merhaba arkadaşlar.
    AnyBalance programı için Türkiye Mobil Operatörlerin desteğini getirmek için bir çalışmamız var.
    Katılımıznızı bekleriz. AVEA aboneler şimdiden plugini test edebilir, geribildirimlerinize ihtiyacımız var.

http://forum.donanimhaber.com/m_83193736/f_//tm.htm#83193736
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunbaba101

Arkadaşlar Real Racing 3 Oyununda Oyun Açılırken Telefon Donuyor ve Bataryayı Sökmeden Telefon Kendine Gelmiyor Bu Telefonun Sorunu Olmadığını Düşünüyorum Acaba Nasıl Düzeltebilirim ?

telefonun kendi hafızasına kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Arkadaşlar Real Racing 3 Oyununda Oyun Açılırken Telefon Donuyor ve Bataryayı Sökmeden Telefon Kendine Gelmiyor Bu Telefonun Sorunu Olmadığını Düşünüyorum Acaba Nasıl Düzeltebilirim ?

Telefon zaten 16 gb kart almadım yani telin hafızasında oyun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Telefon zaten 16 gb kart almadım yani telin hafızasında oyun.

16gb modelini bilmiyorum ama 4 gb lık modelde aynı sorun olmuştu dediğim olayla çözmüştük
  • telefon özelliklerine göre çok pahalı 600 tl ye kutusu açılmamış 10 tane Xperia sp aldım 2 yıl eurisa garantili sp varken gm discovery alınmaz.700 tl ye veririm sp yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhan61

telefon özelliklerine göre çok pahalı 600 tl ye kutusu açılmamış 10 tane Xperia sp aldım 2 yıl eurisa garantili sp varken gm discovery alınmaz.700 tl ye veririm sp yi.

Sen ne diyon aga yürü git işine Flash Tv den S4 al .
  • Arkadaslar telefonu bugun aldim,htc desire s ustune 320 lia vererek aldim. Telefon zaten belli tek yorumum olacak wifisi laptopumdan, ipad mini ve htc desire s den daha iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkhan61

telefon özelliklerine göre çok pahalı 600 tl ye kutusu açılmamış 10 tane Xperia sp aldım 2 yıl eurisa garantili sp varken gm discovery alınmaz.700 tl ye veririm sp yi.

Sen ne diyon aga yürü git işine Flash Tv den S4 al .

Bi telefon çak satayım sanada flash tv falan değil edirnede bayii m var hatta neyin havasını yaşıyorsun.
  • 2 gündür kullanıyorum şimdilik tek sıkıntısı telefonla konuşurken ses biraz az geliyor herhangi bi donmayla karşılaşmadım eğer marka takıntınız yoksa kesinlikle tavsiye ederim
  • Alali 1 hafta oldu ekrani gerçekten çok iyi cozunurlugude yüksek amoled değil diye fazla uzmuyor
    Kamera 8mp optik zoom ozelligide var çekimler optik zoom la daha eğlenceli
    Ses tuslariyla fotoğraf cekebiliyosunuz
    Flash oözelliği var + hazir gelen bi uygulama ile flashi el feneri gibi kkullanabiliyorsunuz
    Alttaki 3 menü tuşu var isigi kapanmiyor bunlar şarjyiyebilir bbu kadar özellikli tele ddüşük amperlik bi batarya
    Otomatik aydinlik özelliği var ekran aydinligi
    Telefon bana guzeli geldi hic bi şikayetim yok yalniz biraz onxr ziraat in sitesine girdikten sonra ssağa sola tiklamaya başladı kapatip actim düzeldi cçok saçma biseydi bidaha olursa garantiye yollarim
    On kamera 2mp skype de felan iyi oluyor önde kamera olması
    Baska ; sesi iyi dTS diye bi sistem varmis onu kullaniyo
    Yaninda gelen kulaklik kulağa girmeli ben rahatsız oluyorum oyle
    Wifi AC der demez hemen baglaniyor s5570 vardi mesela o bekleniyordu bu hemen baglaniyor
    Bloutooth ile göndermedebbirz ugrastirmisti daha sonra denemedim zaten
    Sonra;
    Yaninda gelen kulaklikta tuş yok ama tuşlu kulaklik desteğivar
    Flashi baya ggüçlü
    Telefon yyağ gibi kullananlar anlar demek istediğimi
    AAyrıca flash ddesteğinde var film felan için;D
    Xperia arc dan daha iyi çekiyor wifisi s5570imle ayni sayilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaz5 -- 6 Kasım 2013; 0:20:17 >

• sd kart ı çıkart diye bir seçenek yok kartı direk çıkartıyorum telefona karta zarar verebilir ya da ben bulamadım yardımcı olabilecek

arkadaşlar var mı ?

bir de telefon rehberinde isimlerin yanında arama simgesi yok bence önemli bir eksiklik
  • Evet bugğn akşam itibarı ile arkadaşa ısrarım sonucu almış bulunduğumuz telefon. 16gb piyasada yok gibi 4 gb aldık birde 16 gb hafıza kartı taktık tamamdır. uygulamaları hafıza kartına kurabildiğiiz için sorun yok. uygulamalar zaten herkes için var da bs player yükledim birde bluray film attım telefona süper bir akıcılık süper bir ekran kalitesi. ekranı gerçekten çok kaliteli amiral gemilerine kafa tutar o derecede. Hayır aynı filmi ben masa üstünde bs player ile açıyorum ileri bir noktaya gidince 1 saniye falan bekliyor bu telefon hiç beklemiyor. gerçekten çok güçlü ve ısınma hiç yok. yani alırsam bende bunu alırım büyük ihtimal telefon süper.
  • Satın alacak arkadaşların dikkatine telefonun bütün reklam / özelliklerinde süper ips olarak geçiyor ama yeni gelen nesillerde retina lcd var haberiniz olsun.Ben biraz baktım kimsenin durumdan haberi yok.Yeni 16gblık aldım ama öğrenince canım sıkıldı doğrusu.Yarın telpayı arayıp değişim isteyeceğim ne sitelerinde ne de kutu içeriğinde retina lcd yazmıyor heryerde süper ips yazıyor.Alırken dikkatli olun derim.
  • Merhaba peki aldıgımız telefonda retına lcd mı var yoksa dıger ekranmı var nasıl anlarım bana yardımcı olursanız bende almayı dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.