Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kusadasitaxi

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY bulasmayin bespara yapmaz soket problemi var bir defa yaptirdim ikinciye telpaya yolladim cevap bu 49920153912 Form nolu cihazınızın onarım bedeli 289 TL'dir. Ücretlendirme nedeni; anakartta yetkisiz müdahale arka kasa kırık 289 tl. Ödemeleriniz için BURAYI ziyaret edebilirsiniz.
    Sanki iphone bu ne

bunlar ile ugrasilmaz hemen satip kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben yaklasik bir bucuk yillik gm discovery kullanicisiyim, ilk yil hatta su ana kadar normal bir sekilde calisti ama bi sure sonra sarj yerinde surekli sorunlar cikiyor temassizlik oluyor ve yaptirdiktan sonra bile bu sorun haftada ya da iki haftada bir kendini tekrarliyor ayrica virus programlarim olmasina ragmen tam bir virus ceker telefon her hafta en az 20-30 tl veriyorum bir soruna. Yani servise tamire verdiginiz paralari ustune eklerseniz cok daha iyi telefonlar alabilirsiniz ucuzluguna kanmayin bir zamandan sonra delirtiyor insani, babamda discovery elite var mesela o telefon gercekten iyi fiyati olsun ozellikleri ve kalitesi olsun tavsiye edebilecegim bir telefon ama discovery 1 ve 2 gercekten basinizi agritir telefon servisten gelemez oldu her ay veriyorum ve simdiye kadar telefon icin 400-500 civari para harcadim telefonu 600e aldim. Yaklasik 1 milyara mal oldu ve bu kadar sorunu da cabasi. Ekraninda da zamanla bozukluklar olusuyor ve bunun maliyeti 200tl. Yani kesinlikle ucuza mal olmuyor size, assssla tavsiye etmiyorum. 1000 tlnin ustune 500 daha ekleyip lg alin iphone alin samsung alin htc alin (htc one x ve lg g2 favorilerim) ama discovery 1-2 almayin.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4gb ve 16 gb olanından bana ve hanıma aldım. İkiside şu an haşat durumda. Sebebi teknik servis. Servise her gönderdiğimde aynı sorunlar devam etti ve hatta düzgün çalışan aksamları da bozuldu. Özellikle ellerindeki ekranlar bu kadar mı adi olur. Şu an birinin gartantisi bitti ve telefonun şu an ekranı ve kamerası rezalet. Kendiminkinin garantisi bitmedi ve şu an serviste. Değişim talebi ile gönderdim , tamir ediliyor yazıyor sorguladığımda. Mail attım cevap filan yok, şikayetvar.com a şikayet yazdım bende. Zaten değişim yapmazlar ise ilk adresim hakem heyeti . Varsın 3-5 ay sürsün. Ama en sonun da alırım iademi. Bir daha da kolay kolay bulaşacağımı zannetmiyorum zaten...
  • 2013 ağustosta 2 adet dm discovery satın aldım. Eşimin telefonunda pek bir sorun olmadı benim telefonumda ise

1.şarj soketi sorunu
    2. kamera kaybolması
    3.dokunmatik sorunu

gibi bir sürü saçmasapan sorunlar çıkardı. Defalarca servise yolladım bozuk olamyan şeyleride servis sağolsun bozdu. en sonunda hakem heyetine başvurdum ve bir darbede ordan yedim oda nesi adamlar demesinmi bana kulşlanıcı hatası daha bundan sonra beleş verseler almam.
  • Arkadaşlar, Benim de yardımınıza ihtiyacım var. discovery 16 gb telefonumu dün aldım. Eski modelinden . Sanırım discovery 1 deniyor. Çok güzel ve hızlı bir telefon şimdilik. Benimderdim, facebook ve instagram da sayfalara hızla girmesine rağmen resimleri çok geç açıyor. İnternette dolaşırken dns ayarlarından olabileceği yorumunu okudum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşım paylaşabilirmi acaba. Eşime yaş günü hediyesi aldım ama rezil olmanın eşiğindeyim :) Lütfen yardımcı olun
  • arkadaşlar elime bir discovery geçti. yazılım güncellemede wifide de mobil veride de ağ problemi diyor. üzerindeki güncelleme de 18.11.2014 diyor.
    Android sürümü 4.4.2
    Çekirdek sürüm 3.4.67
    derleme numarası: sw version 0202_v8095 - hw version Maionbord_p2

yazanlar bunlar. bu alet güncel mi nasıl anlayacağım?
  • ARKADAŞLAR BENİM DİSCOVERY 4 GB LİK.SD KARTTA FAZLASIYLA YER VAR AMA GOOGLE PLAY DEN BİŞEY İNDİREMİYORUM.ÇOĞU UYGULAMAMIDA SD KARTA ATTIM AMA HALEN BİŞEY İNDİREMİYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.