Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

650 liraya bu telefon alınır mı alınmaz mı ?

cihaz tere yağı ekmek gibi gidiyor hocam antutuda test etmiştim video linki atayım isterseniz

at tabi la , atayım mı diye sorman bile hakaret olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

650 liraya bu telefon alınır mı alınmaz mı ?

cihaz tere yağı ekmek gibi gidiyor hocam antutuda test etmiştim video linki atayım isterseniz

at tabi la , atayım mı diye sorman bile hakaret olur

yanlız aldığı puana odaklanma 3d oyun performansında s3den aşşağı değil akıcı ve hızlı çalışıyor sarjıda daha fazla gidiyor :)
    http://www.youtube.com/watch?v=xjs4gZzt7Qo
    bu arada bn s3 kullanıyorum sen düşün

• galaksy ace ye 612 tl vereceğime discovery 4,7 1,2 mhz android j.b. telefona 630 veririm keyfime bakarım.. arkadaşlar alın telefonu kullanıyorum donma bekletme geri sarma hiç bişey yok. tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim size de ediyorum. 630 + kılıf biraz dikkatli kullanmayla her türlü ihtiyaca cevap veriyor. ace nin yanına telefonumu koyunca ace oyuncak kalıyor. s3 ü olanlar bile üzülüyor verdiği paraya benden söylemesi.
  • Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum telefonu ekran parlaklığı/netliği internet hızı güzel sadece arka kapak kalitesi kalitesiz(samsung galaxe ace2 de kalitesizdi) plastik koruyucu kullanıyorsanız koruma kabını çıkartırken dikkat edin ben çıkartırken ses açma kapama tuşları koptu ama kırılmamıştı zorlayıp yerine taktım. Oyun oynamadım pek ama şuana kadar hiç biryerde kasma yapmadı 650 liraya bunun yarı özelliklerinde telefon bulamazsınız zaten. 1000 liraya kadar en iyi telefon bu. Marka takıntınız varsa almayın.
  • kullanıcı yorumlarına güvenmiyorum artık, herkes elindeki telefonu dünyanın en iyi telefonu sanıyor, yeter artık bu ne,
    bir discovery furyası almış başını gidiyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalpazar54

http://www.sanalpazar.net/asp/product/12390/GENERAL-MOBILE-DISCOVERY En uygun fiyat Ve Telpa Garantili
    Facebook Adresi:https://www.facebook.com/Sanalpazar.net

neresi en ucuz her yerde 590 lira bu linkte 649 lira yazıyor,
  • merhaba,

kullananlara bir sorum olacak çok vaktim olmadığı için kontrol edemedim çift simkart olayı tam olarak nasıl bir hatla görüşme yaparken diğeri aktif değil bildiğim ama onun harici bir seçim vs yapmak gerekirmi bekleme modunda iki hatta aktif çağrı karşılayabilecek durumdamı şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxer

merhaba,

kullananlara bir sorum olacak çok vaktim olmadığı için kontrol edemedim çift simkart olayı tam olarak nasıl bir hatla görüşme yaparken diğeri aktif değil bildiğim ama onun harici bir seçim vs yapmak gerekirmi bekleme modunda iki hatta aktif çağrı karşılayabilecek durumdamı şimdiden teşekkürler

biriyle görüşme yapılırken diger hat ulaşılamaz diyor, hatları birbirlerine yönlendirerek , konuşma yaparken diger hatta gelen çagrıdan haberiniz olmasını sağlayabilirsiniz
  • Arkadaşlar çarşamba günü general mobile ile mail olarak iletişime geçtim, soru sormak isteyenler mail ile sormayı denesinler. Asıl önemli birkaç bilgi vericem sizlere
    1. 16 gb olan modeller Ota desteği ile Android sürümlerin tamamını güncelleme kolaylığı olduğunu
    2. Önümüzdeki ay ilk haftalarında bu telefonun üst versiyonunu daha piyasaya çıkaracaklar fakat fiyat ve özellik hakkında bilgi veremiyoruz dediler.
    Uzun araştırmalarım sonucu sanırım en hızlı işlemcisi olan tegra 1.2 nin performansı herkesten alkış aldı, huawei 1.5 ghz den bile daha hızlı olan bu işlemciye 2 gb ram gelse mükemmel bir özellik olur ben önümüzdeki ay'ı beklicem..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphone'dan discovery geçtim. Açıkcası şimdilik benim için hayal kırıklığından başka birşey değil öncelikle kulaklıkları müzik zevkinizin içine ediyor.kulakta durmuyor ve kulağın girişini tamamen kapladığı için basınç sorunu oluşuyor. Müzik dinlerken ağzınızı açma isteği duruyorsun. Birde kulaklığın ucundaki aliminyum parça düşüyor. Şarj aleti adi plastikten yapılmış. Mini usb ucu yarıda kalıyor şarja takınca kulaklıkta öyle. Yarıda kalmış gibi. Bir diğer konu eğer netten radyoyu tunein veya 8track tarzı şeylerle dinliyorsanız yayın internet bağlantısı koptu diyerek duruyor ve bunu sürekli yapıyor. O kadar sinir bozucu ki Wireless le bile denedim 10mbitlik yine de kopma oldu. Başka bir konuda orjinal menü tasarımı bu nasıl bir ekran tasarımıdır. Ikonlar Çinli abiler elinden çıktığı belli bir göz bir nizam olur ya tamamen iğrenç ancak Nova Launcher kurup miui indirdim biraz düzeldi. Iphone'u bun tasarım konusunda çok aradım. Son olarak gps mevzusu. Abartısız 1 dakika pencereye dayadım telefonu yok bulamadı gitti. Yani bir toparlarsak eğer iphone'dan buna geçecekseniz geçmeyin gidin iphone4 alın daha iyi. Android şimdiye kadar kullanmamıştım ama iosla arasında çok farklılıklar var. Bu bir gerçek

• nası olurda ıphoneden discovery e geçiş yaptın anlamadım hadi onu da geçtim , birbi ile kıyaslamayı nasıl yaptın onuda anlamadım..

yazdıklarının hiç birine katılmıyorum açıkçası..kulaklık kalitesi vwe kulata durma sorunu diye birşey yok..ses kalitesi gayet iyi hatta çok iyi..

2. si kendi radyosu var , hiç araştırmamışsın..interne bağlı değil ;)
    3. sü gps ayarları var onuda bi araştır şaşacaksın ;) kaç utdu bulacak bakta gör ;)

3 . ikonlar klasik android ikonları ... bahsettiğin gibi çeşitli programlar ile bunuda çöze bilirsin...

4. sü ıhone 1000 tl civarı , gm ye vereceğin max para 700 tl.. tercih meselesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: abdomin25

Ben iphone'dan discovery geçtim. Açıkcası şimdilik benim için hayal kırıklığından başka birşey değil öncelikle kulaklıkları müzik zevkinizin içine ediyor.kulakta durmuyor ve kulağın girişini tamamen kapladığı için basınç sorunu oluşuyor. Müzik dinlerken ağzınızı açma isteği duruyorsun. Birde kulaklığın ucundaki aliminyum parça düşüyor. Şarj aleti adi plastikten yapılmış. Mini usb ucu yarıda kalıyor şarja takınca kulaklıkta öyle. Yarıda kalmış gibi. Bir diğer konu eğer netten radyoyu tunein veya 8track tarzı şeylerle dinliyorsanız yayın internet bağlantısı koptu diyerek duruyor ve bunu sürekli yapıyor. O kadar sinir bozucu ki Wireless le bile denedim 10mbitlik yine de kopma oldu. Başka bir konuda orjinal menü tasarımı bu nasıl bir ekran tasarımıdır. Ikonlar Çinli abiler elinden çıktığı belli bir göz bir nizam olur ya tamamen iğrenç ancak Nova Launcher kurup miui indirdim biraz düzeldi. Iphone'u bun tasarım konusunda çok aradım. Son olarak gps mevzusu. Abartısız 1 dakika pencereye dayadım telefonu yok bulamadı gitti. Yani bir toparlarsak eğer iphone'dan buna geçecekseniz geçmeyin gidin iphone4 alın daha iyi. Android şimdiye kadar kullanmamıştım ama iosla arasında çok farklılıklar var. Bu bir gerçek

iphoneden samsung note 3 e geçsen de aynı eleştiriyi yapacaktın eminim,
    2500 Liralık telefon ile 600 liralık telefonu krşılaştıranı da gördü forum.

• Arkadaşlar ben bu telefonu almak için uzun süre düşündüm ve ben 535 TL var.Bu telefon gerçekten iyimi ve kullanışlımı lütfen tam açıklama yapın .Vede dahili 4gb hafızayı 16 gb sd taksak oyunların klasorlerini falan atsak çalışırmı.
  • Arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptım ve video kayıt formatının mp4 değil 3gp olduğunu yazmışlar. Bu doğru mu?
  • Benim 3 senelik antika galaxy S1ime bile daha çok rom desteği geliyordu. Rom desteği konusunda çok yetersiz. Bütün costum romlarda sıkıntı var ve hiç geliştiren yok.Stok roma mahkumuz resmen.Bide en büyük her yerde dile getirilen sıkıntısı bildirim ışığı yok.
  • harika ....Merhaba . ben 1 adet aldım. beğendim parasının hakkını veriyor ve 2.sinide aldım. video ve kamera gayet güzel. diğer tüm özellikleri ve internet hızı hem wifi hem şebeke fevkalade. kesinlikle öneririm. çalıştığım firmada  şuanda 11 arkadaş kullanıyoruz. ve hiç birinde de sorun çıkmadı. video kaydı süper tv aktarma aynen. zoom yaptığında biraz kumlama oluyor ama oda zaten olur çünkü kamera değil neticede dilerseniz avm de çektiğim videoyu paylaşabilirim.
  • byem2003 B kullanıcısına yanıt
    çalışıyor. tüm harici yüklemelerimi sd karta taşıdım. en sevdiğim oyunları ve uygulamaları sıkıntısız çalıştırıyorum.
  • quote:

Ben iphone'dan discovery geçtim. Açıkcası şimdilik benim için hayal kırıklığından başka birşey değil öncelikle kulaklıkları müzik zevkinizin içine ediyor.kulakta durmuyor ve kulağın girişini tamamen kapladığı için basınç sorunu oluşuyor. Müzik dinlerken ağzınızı açma isteği duruyorsun. Birde kulaklığın ucundaki aliminyum parça düşüyor. Şarj aleti adi plastikten yapılmış. Mini usb ucu yarıda kalıyor şarja takınca kulaklıkta öyle. Yarıda kalmış gibi. Bir diğer konu eğer netten radyoyu tunein veya 8track tarzı şeylerle dinliyorsanız yayın internet bağlantısı koptu diyerek duruyor ve bunu sürekli yapıyor. O kadar sinir bozucu ki Wireless le bile denedim 10mbitlik yine de kopma oldu. Başka bir konuda orjinal menü tasarımı bu nasıl bir ekran tasarımıdır. Ikonlar Çinli abiler elinden çıktığı belli bir göz bir nizam olur ya tamamen iğrenç ancak Nova Launcher kurup miui indirdim biraz düzeldi. Iphone'u bun tasarım konusunda çok aradım. Son olarak gps mevzusu. Abartısız 1 dakika pencereye dayadım telefonu yok bulamadı gitti. Yani bir toparlarsak eğer iphone'dan buna geçecekseniz geçmeyin gidin iphone4 alın daha iyi. Android şimdiye kadar kullanmamıştım ama iosla arasında çok farklılıklar var. Bu bir gerçek

neyle neyi karşılaştırdığınızı bir düşünün lütfen . F/P olarak ıphone ödediğin bedelin sadece elması fiyatına olan yani reklam parasına aldığın telefonu kıyaslıyorsunuz. öte yandan sizin mesajınızı okumadan önce paylaştığım mesajda da yazdığım gibi internet gerçekten hızlı. kendi radyosu harika. kulaklık ise 10-15 tlye harika kulaklıklar var piyasada. ekran gayet güzel. anladığım siz elmacı olunca biraz markadan ön yargı yaptınız.
    malzeme kalitesine gelince elma hariç her marka kullandım bende elma sevmiyorum bu arada; tepesi üstü yere çakıltı ve bir sıkıntı yok.

• Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum bir tana buldum ama telefondan pek anlamam G.MOBILE Discovery bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim fiyatı nasıl uygun mu?

TLF BİLGİLERİ BURDA>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz981

quote:

neyle neyi karşılaştırdığınızı bir düşünün lütfen . F/P olarak ıphone ödediğin bedelin sadece elması fiyatına olan yani reklam parasına aldığın telefonu kıyaslıyorsunuz. öte yandan sizin mesajınızı okumadan önce paylaştığım mesajda da yazdığım gibi internet gerçekten hızlı. kendi radyosu harika. kulaklık ise 10-15 tlye harika kulaklıklar var piyasada. ekran gayet güzel. anladığım siz elmacı olunca biraz markadan ön yargı yaptınız.
    malzeme kalitesine gelince elma hariç her marka kullandım bende elma sevmiyorum bu arada; tepesi üstü yere çakıltı ve bir sıkıntı yok.

Mesajımda belirttigim gibi şuan discovery kullanıyorum yani bir elmacı değilim. Bunu yukarıdaki yazıdan çıkartmanız mümkün değil. Iphone Fanı da değilim açıkcası. Şuna katılıyorum f/p oranı en iyi telefonlardan biri discovery. Ama yukarıdaki bahsettiklerim hala geçerliliğini koruyor. Yazılımsal ve Tasarım olarak yapmaları gereken çok şey var. Benim burada yazdığım şeyler eski bir iphone kullanıcısının görüşleri sadece. Yani sizde ve diğer mesaja alıntı yapan arkadaşlar da general Mobile çalışanı gibi üzerinize almışsınız mesajı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.