Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum olacak ben de aldım bir tane discovery 16gb ve biraz internete girince falan durup dururken pin kodu istiyor sizce ne yapmalıyım
  • Discovery ile Whatsup dan kardeşime(S4) telefonumla çektiğim videoyu gönderdim.Fakat izleyemedi bozuk görüntü çıkıyor sesler duyuluyor ama.Neden olduğunu anlayamadık.Deneyen var mı.
  • Telefonu 2 haftayı aşkın bir süredir kullanıyorum, herkesin belirttiği gibi fiyata kıyasla performansı gayet iyi, kalitesi ise yeterli. Arada bazı problemler yaşamıyor değilim, örneğin twitter, foursquare gibi uygulamalarda bazen kafasına göre profil fotolarını ve paylaşım fotolarını göstermiyor, sonra kendi kendine düzleliyor, belki bu durum aplikasyonlarla da alakalı olabilir.

İnternet hızı gayet iyi, oyunları problemsiz çalıştırıyor, ekran çözünürlüğü benim için fazlasıyla yeterli. Yalnız ekran ışığını otomatiğe ayarlayınca sık sık ekran ışığını kısıp açıyor, ortamdaki ışık seviyesi değişmese bile ekranın ışığında sürekli bir hareketlilik var, ben de otomatikte kullanmıyorum.

Ufak tefek sorunları dert etmeyecek arkadaşlara öneririm. Zaten telefonunuz bozulmasa da, eskimese de iki yıl sonra yeni teknolojiyi görünce değiştirmek istiyoruz o nedenle fiyat-performans kıyaslaması yapıp ihtiyacıma yönelik en uygun telefon diye bunu seçtim. Uzun yıllar kullanmayı planlayan, ilerde telefon sıkıntı çıkarır mı diye tereddütü bulunan arkadaşlar daha güvendikleri markalara yönelsinler diyeceğim ama elektronik şans işi, cihaz sıkıntılıysa iphone'da olsa Samsung'da olsa aynı.

• Bu arada benimki 16 GB modeli ve ben radyoyu bulamadım, bulan var mı? Forumda Storeid den indiriyorsun önce diyorlar ama orada da yok:/
  • Hocam steroidden kaldirilmis uygulama. Google playden general mobile discovery radyo diye aratirsan bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oztan_romanya O kullanıcısına yanıt
    Hocam rehbere girip ardindan seceneklere basip sonra goruntulenecek kisilere basip ordan kisiler hangi bolumdeyse secebilirsin eger telefon ve sim rehberinde ayri ayriysa ozellestirden secebilirsin..

• Arkadaslar bimeksten 16 gb trenscend class 10 , 45 mps okuma yazma 25 tl ye aldım. Telefonlarınızda eksiği olanların bilgisine..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı dıscovery kullanıcı krıtıklerı ıcın...

bkz:

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm
  • Beyler ben discovery alali yaklasik 1 ay oluyor. Tel i sadece tel olarak kullanmiorum hergun video izliorum, muzik dinliorum, oyun oynuyorum ve hergun Tel i modem yapip laptopla int e baglaniorum. Suana kadar hicbir sorun yasamadim. 16 gb oldugu icin hafiza karti bile takmaya ihtiyac hissetmedim. Sarji 1 gun gidiyor zaten piyasadaki neredeyse butun tel ler ayni. Almayi dusunen herkese tavsiye ederim. Abartildigi gibi sorunlari yok gayet hizli ve kullanisli telefon.

• Arkadaşlar bu telefonda dlna özelliği var mı acaba? Kardeşime alacağım ama bu özellik önemli. Var mı acaba?

• yorumları okudum arkadaşlar, gayet beğenilen bir tel sanırım.
    eşime almayı düşünüyorum en uygun fiyata kaça ve nerden bulabiliriz acaba ?
    ( güvenilir site olması gerekiyor tabi)
  • FameFabre` kullanıcısına yanıt
    ben sanal pazardan aldım. hepsine rakip diye bi satıcıdan. 1 ay önce 1 tane 20 gün öncede 2.yi aldım. 669 tl beyaz 16 gb aldım ben. şimdi 650 civarında olsa gerek. 24 tlyede kılıf aldım. gittigidiyordada var sanaldada kılıf 3 filim. . eşim çok memnun kesinlikle tavsiye ederim. 1000 tllik telefondan fazlası var eksiği yok
  • arkadaşlar telefonnun fiyatı nedir 600 e telefoncularda bulabilirmiyim yani piyasası nedir S3 MİNİMİ SATIP O PARAYLA BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA bi cevap verin s3 minimi bumu ?
  • ascend p6 ile arasında kaldım p6 1000 lira, bu 650 lira :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuraT_001998

arkadaşlar telefonnun fiyatı nedir 600 e telefoncularda bulabilirmiyim yani piyasası nedir S3 MİNİMİ SATIP O PARAYLA BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA bi cevap verin s3 minimi bumu ?

forumun ikinci el kısmında satanlar veya takaslayanlar var oraya bakın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: by rallier

ascend p6 ile arasında kaldım p6 1000 lira, bu 650 lira :(

p6 800 tl civarı olsaydı tamam ama 1000 tl yi hak eden bir tel değil. çoğu oyuna da uyumsuzmuş zaten. gmd 16 gb tavsiye ederim sana.

• Keşke 1 yıl önce çıkmış olsaydı. Gidip ace 2 ye 900 tl verdim yaa küçücük ekrana.

• quote:

Orijinalden alıntı: by rallier

ascend p6 ile arasında kaldım p6 1000 lira, bu 650 lira :(

Bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

• arkadaşlar telefonu kesınlıkle tavsıye edıyorum. pembeleşme sorunu veya olu pıksel sorunu bende olmadı. 2 tane aldım ben. sarj gırısı arızalı degıl ancak gorerek yavaş yavaş takmayıp kut dıye takmaya calısırsanız kırılmaya musaıt ancak ben 1.5 aydır kullanıyorm oyle bir şey olmadı.ayrıca hızına gelırsek su an evınızdekı bılgısayardan hızlı olduguna kesınlıkle emınım. s3 kullanan arkadaşımın telefonunu aldıgımda ıyıkı onu almamısım dedım . telefonları elıne alıp bakan 3. bı arkadas k.bakmayında bu telefon 600 650 lırayken s 3 mını ye 650 700 s3 e 900 lıra vermek enayılıktır dedı kıyas.la sitesindede zaten cok guezl bır sekılde ayrıntılı göstermişler oraya da bakabılırsınız. sırf bu yorumu yapmak ıcın gırdım.

• discovry alıyordum ama son anda almadım ... samsung ace 2 aldım .. niye almadıgıma gelince tereddüt ettim ...

sonucta çin malı cihaz ttmm arkasında telpa var ama cıkacak sorunlarla ugraşmak istemedim Şimdi burda herkes telefondan memnun olabilir
    ama ne bilim birazda bilindik marka olmadıgı için yanaşamadım.. bide internette pixel sorunu donma kapanma ısınma sorunu oldugunu okuyunca cesaret edipde alamadım

telefona kötü diyemem hiç kullanmadım bilmiyorum özellikleride cok cok güzel ama general mobile olunca biraz uzak durmk geldi içimden :) ace 2 den 2 adet aldım sözlümle bana.

ace 2 yi birazda hat üzerinden görüntülü görüşme oldugu için tercih ettim diyebilirim.. herkese iyi alışverişler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.