Şimdi Ara

Geely Emgrand Ec7 Kullanıcısıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
100.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk Olarak Google Geely Yazdım Ve İnsanların Yorumunu Merak Ettim Acaba Onlarda Ben Gibi Memnunmu Diye Yok Kapı Kolu Elinde Kalmışta Yok Dayanıksızmışta Okadar Cok Çamur Atanlar Varki Çogu arabanın Direksyonuna Bile Dokunmamıs Sorsan Çin Malı Evet Çin ama Ben Aracımı 11 Binde Aldım ec7 1.5 gsl Premium Benimde Ne Yalan Söyleyim almadan Önce Ön Yargılarım Vardı Sonuçda Çin Malı Diyordum Sonra Bi Cesaret Geldi Ve Aldım Suan 21 Binde Aracım 20 Bin Bakımlarını yaptırdım 125 TL Tuttu Lpg Yokdu Aldıgımda 40 Kurus Civarı Yakıyordu Lpgsiz Lpg Takınca Dahada Düştü 35 Kuruş Civarı yakıyor (Şehir İçi) Uzun Yol Deneyimimde Oldu Samsundan Ankaraya Gittim Ve 30 Kuruş Civarında Yakdı Bakıyorum Nette Adam 1998 Opel Astraya 20 Milyar Yazmış Abs Ve 3 Hava Yastıgı Var Allah aşkına Opelede Bindim 2005 Conforta ama bana geely kadar konfor ve güven saglamadı Güvenlik Konusuna Gelince Astraya Bakın 1999 Model İzlemek İçin Tıklayın 2 Yıldız Almıs Geely İzlemek İçin Tıklayın 4 Yıldız ama Yinede Yaranamıyor Ya Bana Güzel Bi Araç Geldi Diger İnsanlara Kötü yada İnsanlar Fazla Abartıyor Ayrıca Araba Gerçekden Çok Rahat Bi Araba Alacak Arkdaşlar Kimseyi Dinlemesin Ve Alsın Bence.

Soruları Olan Varsa Merak Ettiginiz Bişey Sorabilirsiniz Arkdaşlar.

Not: Arabayı Kullanmayanlar Veya Hakkında Fikri Olanlar Araba Hakkında Yorum yapsın Saçma Sapan Şeyler Yazmayın Rica Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power_510 -- 4 Şubat 2013; 10:35:21 >

• Araç araştırması yaparken Geely dikkatimi çekti ve araştırmaya başladım.Ben formlara yorum yapmayı sevmem ama yorumları görünce ne kadar boş insan olduğunu gördüm.Yorum yapanların büyük bir kısmı 13-18 yaş arası bisikleti olan gençler.Ben ticaretle uğraşıyorum aracı incelemedim fakat 1.si araç donanıma bakılarak fiyatı çok bariz bir şekilde düşük 2.si model yüksek görünüşü güzel arza yapma olasılığı daha düşük parçası ucuz.Ben gidip 1999-2002 S320 almasınıda bilirim yada 2003-2006 BMW 5 serisi de rahatlıkla alabilirim fakat demiş olduğum araçlar 17 ila 7 yaş arasında + 45 bin - 80 bin Tl arasında fiyatları.Boş boş konuşan paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen boş zihniyetteki arkadaşlar arabayı kötüleyip durmayın.Şuan ben 1997 model BMW 7.40 kullanıyorum fakat aracımı satıp Geely yada Linea düşünüyorum çünkü benim aracım 50 krş yakıtı var + motoru bittiğinde sanayiye soktuğun dakikada 10-20 bin Tl arası cebimden cıktı demektır.Yağ,filtre...vb. bakıma soktuğumda bile 2000 Tl harcıyorum.Devir tasarruf devri Geely ucuz gösterişli lüks araç benden 10 üzerinden 8 aldı.
  • 34-35 sayfalık bir konusu var forumda,bir inceleyin isterseniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_40044163/tm.htm
  • Gördüm Ve Herkez Niye Böyle Diyor Anlamadım
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun..Geely markası emgrand belki de bir dönüm noktası oldu...Çok yakışıklı bir araba önden hyundai sonata arkadan mercedes S-classe..Donanımda fena değil tam deri koltuk sunroof falan, euroncap tan 4 yıldız yine fena değil..Bence tercih edilebilir ama önyargılarımız var yine çin malı olduğu için ister istemez ama gerçekten fiyat donanım için tercih edilebilecek bir araç bence
  • Bende dış görünüşünü çok beğeniyorum.Sıfır,ucuz ve sedan araba bakan arkadaşıma da bir bak demiştim EC7 ye.Oda dıştan çok beğenmiş ama içi oyuncak gibi deyip almamış.Bu yüzden içini acayip merak ediyorum.
  • içi Biraz Sade Evet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: power_510

içi Biraz Sade Evet :D

içinin resimlerini koyabilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssangyong kyron veya rexton
    6 yıl önce açıldı
    KİA SORENTO
    9 yıl önce açıldı
    Geely Emgrand EC7
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok yakıyor sanki. Sitesine girdim şehiriçi 9 küsür yazıyor. Lpgyle kullanılabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG ile inanılmaz bir kar etmişsiniz.
  • lpg sadece 5 kuruş mu etkiledi.
  •  Geely Emgrand Ec7 Kullanıcısıyım

buyrun

• Lpg de benim Şahinle aynı yakıyormuş

Ama araç yakışıklı. Özellikle arkadan S class'a çok benziyor.

Güle güle kullan.
  • :D Evet Ama Seninki 86 Beygir Belkide Dahada Düşmüşdür :D Zamanla
  • forumda herkes binmediği arabaya yorum yapmayı seviyor. sorun ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

forumda herkes binmediği arabaya yorum yapmayı seviyor. sorun ordan

Aynen Kardeşim
  • güzel araç keyifli ve kazasız sürüşler
  • araba.com ?
    xenon sisler farlar ?
    garaj kapısının önün de park ?

başkasının arabasının resmi mi bunlar ?
  • Geçen gün trafikte önümde seyreden ec7 ye bakarken fark ettim.Aracın arka lastikleri çamurlukların çok içerisinde yada çamurluklar çok şişik tasarlanmış,önceleri dış tasarımını çok begendigim bir modeldi ama arka çamurluk ve lastiklerin durumunu fark edince gözüm hep bu noktaya takılır oldu.
  • o 35 sayfalık konuda ambulans sireni olayı vardı.Ne gülmüştük.

Ön yargı kolay kolay kırılabilecek bişey değil bu arada.Bende 1.5 yıl önce carousel'de kırmızı bi chery niche miydi neydi öyle bi araba görmüştüm çok beğenmiştim.
  • Geely ile ilgili emin olduğum tek şey, alan ve sempati duyanların %90'lık kısmı internet ile yeni tanışan, sadece Geely ile ilgili yazılar yazan kişiler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.