Şimdi Ara

Geely Emgrand Ec7 Kullanıcısıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
100.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nashquil

Geely ile ilgili emin olduğum tek şey, alan ve sempati duyanların %90'lık kısmı internet ile yeni tanışan, sadece Geely ile ilgili yazılar yazan kişiler.

Hiç Gülecegim yokdu facebookla 2008 yılında tanıstım internet hep benim hayatımda vardı. 2000 yılında Azmı NFS2SE Oynardım Şimdi 26 Yaşındayım Emin Ol Benim Kadar İnternet Deneyimin Olmamıştır Kardeim
  • Emgrand ile diğer Geely marka araçların amblemleri neden farklı, bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpine. -- 2 Şubat 2013; 12:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Emgrand ile diğer Geely marka araçların amblemleri neden farklı, bilginiz var mı ?

:D bunu Bende Cok Düşündüm hatta İnternetten Bile araştırma Yaptım ama Yok :
  • quote:

Orijinalden alıntı: power_510

:D Evet Ama Seninki 86 Beygir Belkide Dahada Düşmüşdür :D Zamanla

Güle güle kullan sözüme karşı espri mi yapıyorsun dalga mı geçiyorsun anlayamadım.

Resimleri de sonradan gördüm:

http://www.araba.com/154765836/Geely-Emgrand-EC7-Premium-SR

Bu araba senin mi? Seninse niye satıyorsun, çok memnundun hani?
  • quote:

Emgrand ile diğer Geely marka araçların amblemleri neden farklı, bilginiz var mı ?

mercedes ile maybach gibi, güya lüks olanı emgrand oluyor.

Söylemeden geçemiycem, tasarım denen bi olay yok tamamen taklit bir araç ben buna aşırı derecede sinir oluyorum. Ayrıca o lastikler emanet gibi duruyor içerde ve küçük, spacer ve büyük jantla belki kurtarılabilir ama arabanın kalanını kese kağıdıyla kaplamakta pek mantıklı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

mercedes ile maybach gibi, güya lüks olanı emgrand oluyor.

Mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Güle güle kullan sözüme karşı espri mi yapıyorsun dalga mı geçiyorsun anlayamadım.

herzaman ki gibi DH yakalar!

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

herzaman ki gibi DH yakalar!

:)))

• Başlığa cevap yazılmadan önce, başlığı açanın yaptığı imla ve yazım hatalarına dikkat edilse.
    Ciddiye alınmaması gerektiği rahatlıkla anlaşılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas arabayı satmak için önce sevdirmeye çalışmış reklamınıda kendisi yapıyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strained -- 3 Şubat 2013; 22:57:21 >
  • O değil de, arabanın sis farlarında bile çakma zenon var. Böyle bir görmemişlik, böyle bir donanım açlığı, böyle bir düşüncesizlik yok arkadaş, ciddiyim.
  • Ben de görüp duruyorum bir tane Geely'i, 2-3 yaşında araba ama sanki 10-12 yaşında bir araba gibi yıpranmış. Yarın resmini çeker eklerim foruma.
  • quote:

quote:

Geely ile ilgili emin olduğum tek şey, alan ve sempati duyanların %90'lık kısmı internet ile yeni tanışan, sadece Geely ile ilgili yazılar yazan kişiler.

Hiç Gülecegim yokdu facebookla 2008 yılında tanıstım internet hep benim hayatımda vardı. 2000 yılında Azmı NFS2SE Oynardım Şimdi 26 Yaşındayım Emin Ol Benim Kadar İnternet Deneyimin Olmamıştır Kardeim

Google diye bişey çıkmış çok çılgın bişey, bi bak NFS'ye ara verince. Kendin öv kendin sat güzel fikir ama işte 10 yıl falan önce işe yarardı en iyi ihtimalle.

• saçma sapan konusmayın bugun girdim internete arabamdan memnunum herşeyin bi fiyatı vardır. istedigim fiyatı verirlerse neden olmasın ayrıca reklam olmasın diye koymadım . cok zekisiniz arkdaşlar helal .
  • quote:

quote:

quote:

Google diye bişey çıkmış çok çılgın bişey, bi bak NFS'ye ara verince. Kendin öv kendin sat güzel fikir ama işte 10 yıl falan önce işe yarardı en iyi ihtimalle.

İşte buna head shot denir.

ALEM enayi sen zekisin araçtan memnunsun ama ilana koydun demek seni gidi senii ..... Neymiş herşeyin ederi varmış . Arkadaşım bu yaptığın hamlelerle bile o aracı satman o fiyata imkansız 1 yılda 500 adet satamamış bir araç elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

quote:

quote:

İşte buna head shot denir.

ALEM enayi sen zekisin araçtan memnunsun ama ilana koydun demek seni gidi senii ..... Neymiş herşeyin ederi varmış . Arkadaşım bu yaptığın hamlelerle bile o aracı satman o fiyata imkansız 1 yılda 500 adet satamamış bir araç elinde

sorun yok kardeş kullanırız adam 11.250 de mercedes c250cdi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sirifdan-farksiz-gulsoy-a.s-bayi-cikisli-garaj-arabasi-11250-km-111524851/detay siz neden bahsediyorsunuz herşey satılıkdır. arabamdan memnunum ama karım olduktan sonra niye satmayım . ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power_510 -- 4 Şubat 2013; 12:35:20 >

• Arkadaşlar araç çok güzel bir araç bindim yani hızlanması on numaraydı kalite olarakta piyasadaki araçlardan kötü olmadığına eminim. Ayrıca o fiyata alınabilecek çoğu araçtan asaletli benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Arkadaşlar araç çok güzel bir araç bindim yani hızlanması on numaraydı kalite olarakta piyasadaki araçlardan kötü olmadığına eminim. Ayrıca o fiyata alınabilecek çoğu araçtan asaletli benim gözümde.

aynen :D bagzıları için sadece isim oo woswagen oo opel isimi para ediyo motor peş para etmez koyuyolar tdi motor 98 dede aynıydı passat 2013 dede aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Arkadaşlar araç çok güzel bir araç bindim yani hızlanması on numaraydı kalite olarakta piyasadaki araçlardan kötü olmadığına eminim. Ayrıca o fiyata alınabilecek çoğu araçtan asaletli benim gözümde.

aynen :D bagzıları için sadece isim oo woswagen oo opel isimi para ediyo motor peş para etmez koyuyolar tdi motor 98 dede aynıydı passat 2013 dede aynı

Dostum isim para ediyor doğru benim gözümde hiçbiri şuan piyasadaki değerrinde değil türkiyede değeri bilinmemiş istisnalar hariç. Tabi sende passata falan laf atma adamlarda yapıyor yani ama gözümde o kadar para eder mi tartışılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet passat cok güzel araba. ama okadar etmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.