Şimdi Ara

7 kişilik araç önerisi olan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
57.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm. Biz 7 kişilik bir araç almaya karar verdik ve aklımıza Renault Grand Scenic geldi. Biraz daha araştırınca yeni Ford Grand C-max i gördük ve bayağı beğendik. Sizce hangisini almalıyız? Başka araç önerileriniz varsa lütfen yazın. Ayrıca 2.el olarak Volkswagen Touran düşündük fakat yakıtı 7.8 lt olduğunu öğrenince vazgeçtik. Aslında benim aklımca Citroen c4 Grand Picasso da vardı fakat kardeşimin manuel vites takıntısı olduğundan otomatik vites almayacağız. Peugeot 5008'i de duyduk fakat hiç bir bilgimiz yok araç hakkında. Başka marka-model önerileriniz varsa yakıtı ile birlikte yazarsanız gerçekten çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler....

• Yapay Zekanın Yanıtı

7 Kişilik Araç Tavsiyesi: En İyi Aile Arabaları

Bir aile kurmak veya geniş bir toplulukla seyahat etmek için 7 kişilik bir araca ihtiyacınız varsa, işte en iyi seçeneklerden bazıları:

En Az Yakan 7 Kişilik Arabalar:

• Kia Sorento Hibrit: Gelişmiş hibrit sistemi sayesinde mükemmel yakıt tasarrufu sağlar.
    • Toyota Highlander Hibrit: Yüksek yakıt verimliliği ve güçlü bir performans sunar.
    • Ford Explorer Hibrit: Geniş ve konforlu iç mekanı ile yakıt verimliliğini birleştirir.

7 Kişilik Aile Arabası Tavsiyesi:

• Honda Odyssey: Geniş iç mekanı, sürüş kolaylığı ve mükemmel güvenlik özellikleri ile aile dostu bir seçenektir.
    • Kia Carnival: Lüks malzemeler, etkileyici bir teknoloji paketi ve geniş oturma kapasitesi sunar.
    • Toyota Sienna: Güvenilirliği, yakıt verimliliği ve konforlu sürüşü ile öne çıkan bir minivan seçeneğidir.

7 Kişilik Araç Tavsiyesi:

• Hyundai Palisade: Geniş ve ferah iç mekanı, güçlü motor performansı ve son teknoloji özellikleri ile dikkat çeker.
    • Volkswagen Atlas: Geniş oturma alanı, çok yönlü yapılandırmaları ve sağlam yapısı ile bir SUV'nin gücü ve pratikliği sunar.
    • Mazda CX-9: Lüks malzemelerle tamamlanan şık tasarımı, güçlü motor seçeneği ve sürüş dinamikleri ile etkileyicidir.

7 kişilik bir araç seçerken, ihtiyaçlarınızı, bütçenizi ve sürüş tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bu tavsiyeler, aile dostu, yakıt verimli ve güvenilir araçlar arayanlar için mükemmel bir başlangıç noktası olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • DOSTUM CAPTIVA ONERIRIM GÜZEL ARAÇ KONFORLU ÖZELLİKLER GAYET İYİ PRESTİJLİ TABI JEEP DÜŞÜNÜRSENİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirel72 -- 22 Aralık 2012; 18:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirel72

DOSTUM CAPTIVA ONERIRIM GÜZEL ARAÇ KONFORLU ÖZELLİKLER GAYET İYİ PRESTİJLİ TABI JEEP DÜŞÜNÜRSENİZ
    2013de gelecek olan yeni kia carens olabilir. Kia'nın şu anki araç kalitesi ford, vw gibi birçok markanın önünde.Görebilene...

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=NLHEFUNQcKs#/watch?feature=related&v=NLHEFUNQcKs

• quote:

Orijinalden alıntı: onur07onur32

2013de gelecek olan yeni kia carens olabilir. Kia'nın şu anki araç kalitesi ford, vw gibi birçok markanın önünde.Görebilene...

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=NLHEFUNQcKs#/watch?feature=related&v=NLHEFUNQcKs

Alıntıları Göster
    Ford Grand C-max.

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Ford Grand C-max.

Alıntıları Göster
    Seat Alhamba en iyi MPV de 1. şuan

7 kişilik araç önerisi olan varmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Ford Grand C-max.

Alıntıları Göster
    paranız varsa captiva
  • butce varsa dolu dolu s max ı oneririrm fuarda benı 2 araba etkilemişti biri s max oldu makam koltugu gibi koltugu var o derece :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-favorisine-ekleyenler-67.000tl-veren-alir-son-2-gun-97998692/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

butce varsa dolu dolu s max ı oneririrm fuarda benı 2 araba etkilemişti biri s max oldu makam koltugu gibi koltugu var o derece :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-favorisine-ekleyenler-67.000tl-veren-alir-son-2-gun-97998692/detay
    Çok saolun arkadaşlar. Captiva çok güzel ama yakıtı fazla. Grand C-max ve S-max düşünülebiril ama S-max'e ben pek sıcak bakmıyorum. Yinede çok saolun arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Çok saolun arkadaşlar. Captiva çok güzel ama yakıtı fazla. Grand C-max ve S-max düşünülebiril ama S-max'e ben pek sıcak bakmıyorum. Yinede çok saolun arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Bu sırada Kia Carens güzel araca benziyor. Önerileriniz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Bu sırada Kia Carens güzel araca benziyor. Önerileriniz için tekrar teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Seat Alhamba yı düşünmüyor musunuz efendim?
  • quote:

Alıntıları Göster
    s-max te 2.0 dızel ztn captıvda o motor yanı yakıt acısndan aynılar captıva dha prestjlı ve her zmn 4çeker kendılgnzden alamasnzda araç arada kendlgnden 4çeker bazı kosullrda yinede size kalmıs tabı7 kısılık araç ya captıva alcksnz yda s-max tarzı araçlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-yigit-eksioglu__siyah-bej-2.8-crd-otomobil-ruhsatli-105171447/detay
    bakabılrsnz buna tbı motoru fzla glrse bılemem

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Kardeş Seat, bir çok MPV'nin standart olarak sunduğu özelliği, kendi MPV sinde opsiyonel olarak sunmuş. Ama yinede saol.
  • Butcenız nedır hocam sıfırı bıraz pahalı ama cok az kmlı 5008ler var donanım ust sevıyede yakıtta ekonomık dusunulebılır bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kardeş Seat, bir çok MPV'nin standart olarak sunduğu özelliği, kendi MPV sinde opsiyonel olarak sunmuş. Ama yinede saol.

Alıntıları Göster
    Voyager düşünüyorum ama bu araç biraz fazla yakıyor. Ve şunu da eklemek isterim. Gerçekten haklısın kardeş. S-max Alacağıma Captiva alırım. Nedeni olarak, S-max'in ederinden fazla paraya sattığını düşünüyorum. Şöyle de bir şey var; Captiva'yıda almam. Çünkü çok yakıyor.

• quote:

Voyager düşünüyorum ama bu araç biraz fazla yakıyor. Ve şunu da eklemek isterim. Gerçekten haklısın kardeş. S-max Alacağıma Captiva alırım. Nedeni olarak, S-max'in ederinden fazla paraya sattığını düşünüyorum. Şöyle de bir şey var; Captiva'yıda almam. Çünkü çok yakıyor.

Alıntıları Göster
    Delgado saol hocam. Sıfır almayı düşünüyorum. 5008 gayet güzel araç. Konforlu. Fakat daha önceden yazdığım gibi manuel alacağımdan, 5008 bana fazla gelebilir. Neden diye soracak olursan 5008'in manuel versiyonunda Start-Stop özelliği olmadığından sınıfındaki araçlara göre yakıtı biraz fazla.

• quote:

Delgado saol hocam. Sıfır almayı düşünüyorum. 5008 gayet güzel araç. Konforlu. Fakat daha önceden yazdığım gibi manuel alacağımdan, 5008 bana fazla gelebilir. Neden diye soracak olursan 5008'in manuel versiyonunda Start-Stop özelliği olmadığından sınıfındaki araçlara göre yakıtı biraz fazla.

Alıntıları Göster
    DOSTUM BENIM TERCIHIM YANI S-MAX E VERILMEZ O KADAR PARA YAZIK NE ARACIN GUZEL BIR GORUNUMU VAR NEDE 2.EL PIYASASI PARASI FAZLA YANI O ARACA CAPTIVADA FAZLA YAKIYOR DIYORSUN ORTALAMA SEHIR ICI SAKIN KULLANIMDA YAKICAGI YAKIT 40 45KURUSTUR YANI S-MAX IN 25 30 KURUS YAKICAGINI DUSUNUYORSAN YANILIYORSUN 2.0 LERI COK YAKIYOR FORDUN 2.0 TITANIUM 2008 MONDEO KULLANDIM ARAÇ ÇOK GÜÇLÜ KONFORLU GAZLADINMI S TE COK GUZEL KACAN BIR ARAÇTI AMA YAKTIGI YAKIT 45KURUS FALANDI DIZEL SOZDE YANI TERCIH SIZIN AMA S-MAX ALICGNZA CAPTIVDA ALMASANIZ 5008 DAHA IYI

• quote:

Alıntıları Göster
    Kia carnival bak derim tipini bilmem ama tam uzun yol aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirel72

DOSTUM BENIM TERCIHIM YANI S-MAX E VERILMEZ O KADAR PARA YAZIK NE ARACIN GUZEL BIR GORUNUMU VAR NEDE 2.EL PIYASASI PARASI FAZLA YANI O ARACA CAPTIVADA FAZLA YAKIYOR DIYORSUN ORTALAMA SEHIR ICI SAKIN KULLANIMDA YAKICAGI YAKIT 40 45KURUSTUR YANI S-MAX IN 25 30 KURUS YAKICAGINI DUSUNUYORSAN YANILIYORSUN 2.0 LERI COK YAKIYOR FORDUN 2.0 TITANIUM 2008 MONDEO KULLANDIM ARAÇ ÇOK GÜÇLÜ KONFORLU GAZLADINMI S TE COK GUZEL KACAN BIR ARAÇTI AMA YAKTIGI YAKIT 45KURUS FALANDI DIZEL SOZDE YANI TERCIH SIZIN AMA S-MAX ALICGNZA CAPTIVDA ALMASANIZ 5008 DAHA IYI

Alıntıları Göster
    demirel72 haklısın hocam. Benim aklıma en yatan araç Grand C-max . Ve şöyle bir durum var. Volkswagen Touran 1.6 TDI 105 PS 6 ileri Manuel BlueMotion 69.750 TL ye denk geliyor. Ve yakıt verileri (şiçi/şdışı/karma): 5.5/4.1/4.6 lt. Ama bir sıkıntı var. Araç Türkiye de yok. Yukarıdaki veriler Volkswagen'in Almanya sitesinden. Ben Almanya'dan getirtebilirim. Stuttgart-İstanbul arası 1600 km. Bu verilere göre oradan aldırıp eniştem buraya getirirse bana 70.500 civarı bir fiyata ulaşır. Bence gayet iyi. Ve bu fiyat biraz daha üst donanımlı versiyonun.

• quote:

demirel72 haklısın hocam. Benim aklıma en yatan araç Grand C-max . Ve şöyle bir durum var. Volkswagen Touran 1.6 TDI 105 PS 6 ileri Manuel BlueMotion 69.750 TL ye denk geliyor. Ve yakıt verileri (şiçi/şdışı/karma): 5.5/4.1/4.6 lt. Ama bir sıkıntı var. Araç Türkiye de yok. Yukarıdaki veriler Volkswagen'in Almanya sitesinden. Ben Almanya'dan getirtebilirim. Stuttgart-İstanbul arası 1600 km. Bu verilere göre oradan aldırıp eniştem buraya getirirse bana 70.500 civarı bir fiyata ulaşır. Bence gayet iyi. Ve bu fiyat biraz daha üst donanımlı versiyonun.

Alıntıları Göster
    Saol mkdkutalmış. Aracı araştırcam. Ve dediğim gibi bir durum olduğundan Touran 'a çok sıcak bakıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam pekı getırdnz dıyelım kullandınız bılmıyorum yanı benım fıkrım ugrasılmaz gumruguydu falan burda kullanmasydı bızım bı arkadas yenı 6 kasa getırtecek cocuk gumrukten gecrp buraya gtrmk ıcın aracı sokturck her yerını gumrukten gecmyrmys hazır halı ıle parca halınde getrtp gostrtck snra burda aracı tekrar toplatck 5sene mı ne bınck snra satablck + hdı o aracı getırdnz turkıyede yok dıyorsunuz nasıl satıcaksınız oda var :d

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.