Şimdi Ara

Gece 2 ile Sabah 6 Full'e Gidenlerimiz Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatlerde mazot 3. 58. Gidenlerimiz var mı?

• bahsi geçen firmayla yakıt alışverişimiz henüz olmadı umarımda olmaz.
  • döner ekmek kuyruğunda birbirinin bacağını kıran bir toplumda 3.58'den mazot satmak...
  • çok uzun süredir var bu uygulama ama öyle bir milletiz ki biz hem züğürt hem ağa, akaryakıta 2 kuruş indirim için bütün gün çene çalarız fakat 30 kuruş indirim için asla rahatımızı bozup yakıt doldurmayız, asla birlik olup ne eylem yapabiliriz ne ayaklanabiliriz. Yanlış anlaşılmasın hepimiz aynıyız bende dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 18 Mayıs 2012; 20:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

çok uzun süredir var bu uygulama ama öyle bir milletiz ki biz hem züğürt hem ağa, akaryakıta 2 kuruş indirim için bütün gün çene çalarız fakat 30 kuruş indirim için asla rahatımızı bozup yakıt doldurmayız, asla birlik olup ne eylem yapabiliriz ne ayaklanabiliriz. Yanlış anlaşılmasın hepimiz aynıyız bende dahil...

Usenmem gider alirim mazotumu ben. Acimam valla, cogu kiside memnun fullden.
  • Gerci zengin milletiz be olacak
  • Bu saatler arasında hiç almadım ama %12 indirim gördüm mü kaçırmıyorum ve şu ana kadar memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ü bir arada süt ile olur mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gece trafik olmuyor, depomda yakıt biterse ve indirimlere denk getiremezsem gidip alıyorum. gece gezmesi oluyor bir nevi...
  • sadece dizelde indirim oluyor değil mi bu saatlerde?
  • gitmişken lpg + benzin alayim lpg dede indirim varmı ?
  • arkadaşlar sadece mazot.
  • evet bende gördum galıba dıger petrol sırketlerı arasında 0,20 den fazla fark var.
    alsam mı acaba?şimdiye kadar hıc almadım.
    ugurözer:guzel yazmıssın.alın sıze ucuz.
    benzınlı aracım olsa dusunmemde dızel bıraz rısklı...
  • Üşendiğimden değil sadece yakıta güvenemediğimden almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

gece trafik olmuyor, depomda yakıt biterse ve indirimlere denk getiremezsem gidip alıyorum. gece gezmesi oluyor bir nevi...

Gece daha zevkli surmek sabaha nisbeten. Oglen ilerleyemediginiz yollarda ozgurce dolasiyorsunuz.

Yakita guvenmeyenlere nedenlerini sorabilir miyim ?
  • arkadaşlar 90 bin km dir full lpg kullanıyorum, multijet 90 hp punto aracımızda da 50 bin km dir mazotunu kullanıyorum en ufak bir sıkıntımız olmadı. aldığımız yakıtlar esenyurt full, beylikdüzü full, nadiren yeni açılan bahçeşehir full, diğerleri hakkında kullanmadığım için birşey diyemem ancak saydıklarımda en ufak bir sıkıntı görmedim, bu arada bilginiz olsun esenyurt full mazotu ve lpg yi değer full lere göre gündüz saatlerinde daha ucuza veriyor... yakıtta bir sıkıntı yokken biz pahalı kullandıkça hem kesemize zarar hemde rekabet oluşumuna zarar...
  • Almayin mazot gercekten iyi degil

Aliyorsanizda mutlaka katki atin

Eski tip araclar ve servis araclari aliyor genelde benzini 10 numara ama mazotu iyi degil cok
    Kez kullandim sonuc hep ayni

Asiri siyah duman
    Aracta artan motor sesi
    Gaz yememe
    Daha az km gitme
    Bunu hem renoda hem vw denedim sonuc hepsinde ayni

Opet euro dizel total excellium ilk tercihim artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben benzininde sevmiyorum. Gaz desen Ankara'daki muadillerine göre çokda uygun değil ve diğer ucuz gazlarla aynı
  • dediklerinize katılmıyorum çünkü aracım fabrika verilerinin altında yakıt tüketmekte. mazotta nasıl daha az km gidiyor olabilirim anlamadım.
    opetten yakıt alan 5 lt mi yakıyor ist ş.içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Almayin mazot gercekten iyi degil

Eski tip araclar ve servis araclari aliyor genelde benzini 10 numara ama mazotu iyi degil cok

Asiri siyah duman
    Aracta artan motor sesi
    Gaz yememe
    Daha az km gitme

bendede reno var aynı şeyler başıma geldi... eski aracımda renoydu ondada aynı sorunlar olmuştu...

shell den dizel alan aracın egzos emisyon degerleri ile full den yakıt alan aracın egzos emisyon degerlerini yayınlıyorum...

clio full den citroen shell den alıyordu... muayeneden sonra clio ya bi daha full den yakıt alınmamıştır.

PEKİ BEN YALAN SÖYLÜYORUMDA EGZOS EMİSYON ÖLÇÜM CİHAZIDAMI YALAN SÖYLÜYOR...

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Almayin mazot gercekten iyi degil

Asiri siyah duman
    Aracta artan motor sesi
    Gaz yememe
    Daha az km gitme

bendede reno var aynı şeyler başıma geldi... eski aracımda renoydu ondada aynı sorunlar olmuştu...

shell den dizel alan aracın egzos emisyon degerleri ile full den yakıt alan aracın egzos emisyon degerlerini yayınlıyorum...

clio full den citroen shell den alıyordu... muayeneden sonra clio ya bi daha full den yakıt alınmamıştır.

PEKİ BEN YALAN SÖYLÜYORUMDA EGZOS EMİSYON ÖLÇÜM CİHAZIDAMI YALAN SÖYLÜYOR...

Bayiden bayiye degisiyor mu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.