24 e girdim ve icimde öyle bir his var ki öyle bir boşluk var ki sanki hiç yaşamamışım gibi, zaman hızla akıp gidiyo ne ara 24 oldum bilmiyorum bile 30 a merdiven dayadık sayılır ama sorarsanız; emre hiç arkadaşlarınla çıkıp içip sabahlara kadar eğlendin mi hiç sevgilin oldu mu ya da bir gün bile yarını düşünmeden mutlu olabildin mi ??? Cevabı koca bir HİÇ ve daha kötüsü de ne biliyormusunuz zaman hayal bile edemeyeceğimizden daha hızlı geçiyor, geçen bir saat bie bir daha geri gelmeyecek Canımı en çok acıtan şey de bu zaten geçen zaman bir daha geri gelmeyecek şu an ne yaşadıysanız ne hissettiyseniz ne kadar çok anı biriktirebildiyseniz ne mutlu size ben yaşayamadım ve en büyük pişmanlıklar yaşanmamış hayatlardır Okul, para,iş bunların hepsi yaşanmamış bir hayattan sonra boş 50 yaşından sonra milyoner olsanız neye yarar 60 yaşından sonra dünyayı gezseniz neye yarar 70 yaşından sonra dünyanın en mükemmel kanıyla birlikte olsanız neye yarar Her şey zamanında güzel zamanınız varken yaşamalısınız eğer bugün çirkinim fakirim derseniz iş geçtikten sonra keşke daha fakir keşke daha çirkin olsaydımda genç olsaydım yaşayabilseydim diyeceksiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |