Şimdi Ara

Boşluk hissi ve kaygılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce finallerim bitti, o zaman kadar sürekli kafada bir şey vardı staj bulma uğraşı vardı, sınavların bittiği gün kafam rahat evde takılacam sanıyordum ama hiç öyle gitmiyor, zihnim sürekli gelecekte ya öyle olursa ya şöyle olursa diyor, ufak şeyleri takıyorum ki geçen sene böyle bir konu açmıştım yine, işte birine bir şey sorarken bile yüz kez kafamda kuruyorum, gelecekle ilgili kaygı çok fazla, gün içinde ruh halim çok değişiyor izlediğim gördüğüm vs şeylerden fazla etkileniyorum, bölümümle ilgili şeyler yapayım diyorum 2 güne hevesim sönüyor yük geliyor. Haftaya stajım başlıyor onun da ayrı stresi var ki muhtemelen o zaman bile onlarca şey takacam, hadi takıntıya alıştım da bu duygusal boşluk niye böyle oldu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Temmuz 2025; 1:12:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gelecek kaygısının önüne geçmenin en etkili yolu, bugüne odaklanmaktır. Kafanda kurmanın, endişelenmenin sana hiçbir faydası yok. Bugün olabileceğin en iyi birey olursan, gelecekte kaygılanman için bir sebep kalmayacaktır.

• Sana ozel degil. Icinde dogdugun cografya ile ilgili. Zengin ailede dogmadiysan ömür boyu enflasyona endeksli garantili tatilli memur falan deilsen hayatin boyle gecicek.

Kafayi uyusturan ilaclari dene recete alıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatı yaşamaya bak ben de geleceği düşüne düşüne didine didine geçirdiğim son 5 yıldan hiçbir şey anlamadım. Yarınla bugünü demgeli götürmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.