Şimdi Ara

Kabataş İskelesine Nasıl Gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın Kabataş Vapur İskelesine gitmem gerekiyor. Küçükçekmece'de bulunuyorum. Metrobüs bana çok yakın mesafede bulunuyor. Sanırım Taksim'e gidip, oradan bir otobüs yardımıyla Kabataş'a ulaşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kabataş İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İstanbul'un hareketli Avrupa yakasında yer alan Kabataş İskelesi'ne ulaşmak için çeşitli alternatifler bulunmaktadır:

• Metrobüs ile: Kabataş İskelesi, Metrobüs'ün Kabataş durağının hemen yanındadır. Metrobüs'e şehir merkezinden veya çevre ilçelerden binerek Kabataş durağında inebilirsiniz.
    • Marmaray ile: Yenikapı-Halkalı hattında hizmet veren Marmaray'ın Kabataş durağından da iskeleye ulaşabilirsiniz.
    • Tramvay ile: Kabataş İskelesi'nin önünde T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı bulunmaktadır. Tramvaya binerek Kabataş durağında inebilirsiniz.
    • Otobüs ile: Kabataş İskelesi'ne 25E, 28T, 30D, 36KE, 55T ve 93T numaralı otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz.
    • Adalar Vapuru ile: Kabataş İskelesi, İstanbul Adaları'na ulaşım sağlayan vapurların kalkış noktasıdır. Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'ya düzenlenen vapur seferleri için Kabataş İskelesi'ni kullanabilirsiniz.

Kabataş İskelesi, şehrin merkezi konumuyla birçok ulaşım seçeneğine sahiptir ve Avrupa yakasından veya Adalar'dan kolayca ulaşılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Taksime git oradan fünikülere binip kabataşa in
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Taksime git oradan fünikülere binip kabataşa in

Önce teşekkür ederim yardımınız için fakat Taksim-Kabataş füniküler hattı tam olarak nerede? Ben metro ile Taksim'e gidip, meydanda ineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dremline

quote:

Taksime git oradan fünikülere binip kabataşa in

Önce teşekkür ederim yardımınız için fakat Taksim-Kabataş füniküler hattı tam olarak nerede? Ben metro ile Taksim'e gidip, meydanda ineceğim.

Birine sorarsın bende tam bilmiyorum.
  • Trene binip eminönünde inebilirsin
    Eminönünden tramvaya binersen kabataşa gitmiş olursun.

Taksim-kabataş finikü hattıda.metroya inerken orada.Yani metrodan çıktıktan sonra taksim meydana çıkmadan birisine sorun gösterirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 14 Aralık 2012; 23:07:03 >
  • 1-metrobüse bin-zeytinburnundan tramvaya bin en son durak kabataşta inersin.
    2-metrobüs-mecidiyeköyden metro-taksimden funikülere bindiğin zaman kabataştasın.
  • Metrobuste sisli Mecidiyeköy'de in.metroya git cok yakın zaten.taksimde in.oklari takip et finukuler diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birine sorarsın bende tam bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Trene binip eminönünde inebilirsin
    Eminönünden tramvaya binersen kabataşa gitmiş olursun.

Taksim-kabataş finikü hattıda.metroya inerken orada.Yani metrodan çıktıktan sonra taksim meydana çıkmadan birisine sorun gösterirler.

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

1-metrobüse bin-zeytinburnundan tramvaya bin en son durak kabataşta inersin.
    2-metrobüs-mecidiyeköyden metro-taksimden funikülere bindiğin zaman kabataştasın.

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Metrobuste sisli Mecidiyeköy'de in.metroya git cok yakın zaten.taksimde in.oklari takip et finukuler diye.

Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Taksim Metro'da indiğimde füniküleri soracağım.

• Metrobus-cevizlibag-tramvay-kabatas daha kisa hali icin metrobus-mecidiyekoy metro taksim indigin yerde zaten funikuler hatti cok yakinlar birbirlerine aklina takilan bir sey olursa sor yardimci olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Metrobus-cevizlibag-tramvay-kabatas daha kisa hali icin metrobus-mecidiyekoy metro taksim indigin yerde zaten funikuler hatti cok yakinlar birbirlerine aklina takilan bir sey olursa sor yardimci olurum

Teşekkür ederim gerçekten, metrobus-mecidiyekoy metro taksim ordan füniküleri kullanacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.