Boş yapma, paradan haber ver. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gazzeye asker gitsin diyenler önce kendi gitsin biletlerini alalım (3. sayfa)

-
-
iş ciddiye binmeden ziyade
İsrailin yok edilmesi lazım bunun içinde bir finanas ayaığı İNGİLTERE diğeri askeri ayağı ABD nin yok edilmesi lazım
yani bu 2 oluşum ortadan kalkmadığı müddetçe burdan adam gitmesinin bir manası yok
çünkü İsrail bu ülkelerden ve başka yerlerden paralı asker getirir gene savaşacak adamı bulur
bunun dışında zaten yoğunluk hava bombardımanı olacağı için gücü kırılmaz giden sadece ölmek için gitmiş olur
eğer benim gitmemle ABD ya da İngiltere yok edileceğini bilsem O İBAN at diyenleri mesaj yağmuruna tutarım buna sende dahilsin
ben bu yüzden sürekli Melahme-i Kübra savaşının çıkmasını istiyorum
kısacası İslam peygamberi Muhammed a.s. ın dediği gibi savaş hiledir şu anda HAMAS açık açık İsraile ve it sürüsü askerlerine buyur gel diyor erkek erkeğe silahlı çatışmaya girelim dedi
yürek varsa yahudi-siyonist ordusunda çıkar erkek gibi kapışır tünellere girmesinden bahsetmiyorum meskun mahal çatışması yıkık binalar pencereler arasında kapışma sıkışırlarsa
çağırırlar hava kuvvetlerini sıkıntı olan binayı uçururlar havaya ama sıkıyor işte içeri girmek sokakta caddede vurdukları silahsız taş atan filistinli gariban bebeye benzemez burda ki durum
egzozuna tıkatırlar pamuğu adamın alayı biliyor bütün yahudiler
-
sadece gidiş bileti yetmez .top tufekte vermen lazim😀giden heralde tatile gitmiyor.ayrica en az 1 hafta lik yeme icmesini karşilayabilecek kadar harclik vermen gerek.oyle gidiş biletini karşilarim demekle olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin okuduğunu anlamama problemin mi var ? , diyorum ki Mehmetçiği yollamasınlar , Mehmetçik gitsin diyenler kendi gitsin, bizim ülkemizin askeri niye Araplar için savaşa desteğe gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülke laik bir ülke ve inançlı sayısı her geçen yıl daha da düşüyor. Müslümanlar olarak gidin savaşın. İsrail sınırına kadar gidin içeri girin savaşarak. Müslüman kardeşleriniz için şehit olmayı istemiyor musunuz yoksa?
-
Allah yolunda şehadet için bir şans var işte bende onu diyorum , neden kendileri gitmiyor 😊
Olayın tarafları içerisinde laiklik ile yönetilen bir kaç ülke sayabilir misin?
İlave Tvyoutube
Türkiye'de sorulamayan soruları soran halkın görüşlerini size aktaran kanalımıza hoşgeldiniz! -Sokak Röportajları -Eğlenceli Sohbetler -Gündem Olan Konular -Görselli Seçim Anketleri ile sizlere Antalya'dan Halkın Görüş ve Düşüncelerini Sunuyoruz. Bize destek olmak için sizde kanalımıza İlave Olun!!! Kanalımıza Destek Olmak İçin Patreon Hesabımız https://www.patreon.com/ilavetv İşbirliği ve reklam teklifleri için ilavetv07@gmail.com dan ulaşabilirsiniz Bizi Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Edebilirsiniz... İnstagram ---- ilavetv.07 Facebook ---- İlave Tv Sokak Röportajları Twitter ---- @ilavetvArif07 #filistin #sosyaldeney #sokakröportajları #halknediyorhttps://www.youtube.com/watch?v=CWI3AMFM2-E -
Haydaaaa
Konuyu açana bilet al gidecem dedim, adam beni engelledi
😂😂😂😂😂😂
bırakın onu bunu 1milyondan fazla filistinlinin suriye üzerinden hangi ülkeye göçeceğini hepimiz tahmin edebiliyoruz.
-
Engelleme değildir o, telefonunu "uçak moduna" alarak uçak bileti işini çözmeye çalışıyor belli ki
-
malum güruh en büyük masalların kahramanı hayatları komplo teorileriyle geçiyor ne savaşı? Ciddiye alınacak bi güruh değiller sadece kalabalıklar diye etrafa kötülük saçabiliyorlar...
Konuyu açana kendi fikri değil diye neye dayanarak diyorsun, niye zır cahil oluyor? Senin dediğini demiyor diye mi?
Geçen gün de kendi fikirlerini toplum fikirleri sanmıştın. Şimdi de o yüzden beğenmezsen zır cahil diyebiliyorsun.
ABD'li yetkilinin canı cehenneme ne dediği gram umrumuzda değil. Mehmetçik bu ülkenin askeridir Arapların değil. Bu ülke için savaşır Araplar için değil. Din savaşıysa önce etrafındaki Arap ülkeleri bir hareketi geçsin o zaman. Nedense yaprak kıpırdamıyor. Mehmetçiği savaşa çağıranlar nedense kendileri hareket geçmeyip sadece başkalarına gaz vermekle uğraşıyor. İyi ki bu zihniyete devlet emanet etmiyoruz yoksa başkası için ülkeyi savaşa da sürükler. Mehmetçik Gazze'ye demek Türkiye savaşa katılsın demektir. Sıcak savaş, hadi buyrun. Peki ne için? Arapların bile umursamadığı bir Arap toplumu için, dünya zaten umursamıyor. Öyle boş yapmakla olmuyor işte. O yüzden bu savaş çığırtkanlığı yapan arkadaşları sahaya davet ediyoruz. Yok öyle milleti kuru kuruya gazlamak, kendisi elini taşın altına koyacak. Ha sivil kayıplar için tepkiler verilsin ama Mehmetçik sahaya demek devleti savaşa sürüklemek demektir. Kusura bakma ama bunun hiçbir tarafında akılcılık yok, mantık yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X