< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gazzeye asker gitsin diyenler önce kendi gitsin biletlerini alalım (4. sayfa)

-
-
Ben hiç bir zaman Mehmetçik oraya gitsin ve sıcak savaşa girsin demedim. Bunu söylemek bu coğrafyanın sonunu istemek olur. Bununla beraber gitmesin demekte oradaki insanları yok saymak olur. Ben yok sayılmalarına karşıyım.
ABD yetkilisi çıkıp "bugün burada savunma bakanlığını temsilen konuşuyorum ama aynı zamanda da bir Yahudi olarak konuşacağım" diyor. Bunun ne anlama geldiğini anlamayacak kadar saf olamayız değil mi ? Yani adamların bakış açısı İsrail-Filistin değil Müslüman-Yahudi üzerine. Karşı taraf bunu söylerken bizde pek ala Müslüman dili ile konuşabiliriz. Uygulamaya geçmek başka. Ben konuşmak ve dile getirmekten bahsediyorum.
Ek olarak siz gerçekten İsrail'in bu davada haklı olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Sırf Arap olarak doğdu diye çocukların bombalanmasını normal mi karşılıyorsunuz ? Devletimiz ses çıkarmasın mı istiyorsunuz ?
-
Selam,
Konuyu açan kişi boş bir konu açmış o yüzden zır cahil diyorum. Olayın bir din savaşı olduğunu anlamamış belli ki. Anlaması için gerekli açıklamaları da yaptım ama o ve avanesi anlamamakta ısrar ediyor.
Geçen ki konuda da fikirlerimin beğenip beğenilmemesi ile alakası yok. Sağlıklı bir toplum dediğimiz şeyin tanımı dünyanın neresine giderseniz gidin aynıdır. O yüzden ben sağlıklı olanı savundum. Uyuşturucu ve evlilik dışı cinsel ilişkiyi savunacak kadar çapsız değilim, çok şükür. Bunu sadece din-iman olarak görmeyin. Evlilik dışı cinsel ilişkilerin toplumsal sonuçları var.
Konuyu farklı yerlere çekerek arkadaşın zır cahilliğini kapatmayalım.
İyi forumlar
-
Business alacaksan bir düşüneyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 3 bilet ile katılıyorum bu uygulamaya
Bizim millet kendi askerine bu kadar ağlamadı sanırım ki 10-20-30 şehit verdiğimiz oldu bir günde eskiden dünyada bu kadar teknoloji gelişmemişti malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi fikirlerini tum dunyanin kabul ettigi mutlak dogrular olarak goruyorsun, herkesin senin gibi dusunmesini istiyorsun, bunu zorluyorsun ve senin gibi dusunmeyenlere karsi bakis acin cok kotu. Goruldugu gibi rahatca zir cahil, capsiz falan diyebiliyorsun. Bunun ne anlama geldigini belki bir gun sen de anlayabilirsin.
-
Sağlıklı toplumu tanımlar mısınız ?
-
Gecen anlatmaya calistiklarimi gormezden geldin. Zaten sirf kendi gibi dusunmeyenlere rahatca hakaret edecek kadar sabit fikirli olanlar icin yapacak bir sey olmuyor cunku tartismaya acik degilsiniz. Kusura bakma.
-
Hocam soruma cevap vermiyorsun ki. Kafanda beni bir kalıba oturtmuşsun öyle devam ediyorsun. Sağlıklı toplum nedir söyler misin lütfen ? Aynı fikirde miyiz değil miyiz ortaya çıksın. Sağlıklı toplum herkesin nezdinde aynı anlama mı geliyormuş, bir görelim.
-
Gecen sefer toplumun sadece senin gibi dusunenler olusmadigini anlatmaya calistim, ornekler falan verdim ama goruldugu gibi hala bunu soruyorsun.
-
Buyrun sizi tutan yok , abluka dağılmasına da gerek yok.
adamlar afganistandan suriye den yalın ayak dağlardan geçip geliyor yıllardır.
Nasıl olsa sınır açık , tutan yok. iban bilgilerinizi gönderin ben maddi destek vereceğim mümin kardeşim. Allah yanında olsun. Bizi temsilen inşallah mukaddes topraklarda başarı gösterirsin. Yolun açık olsun.
-
Yolluk olarak bende medine hurması alırım. Yolda yersiniz enerjiniz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunların gideceği falan yok, istekleri de garip. Sanki paintball turnuvası var filistin-israil arası ona göre istekte bulunuyor bizden. Siz müslüman falan değilsiniz. Olsaydınız çoktan gidip müslüman kardeşleriniz için ölmüştünüz. Siz en büyük ateistsiniz çakma müslümanlar.
-
Daha 100 sene önce ye kadar oralar bizimdi. Her Türk vatandaşı görev verilirse kahraman dedeleri gibi görevini ifa edeceğinden hiç şüphem yok diye düşünüyorum. Klavye kahramanları ne yaparlar? Sanırım burda ifade ettikleri gibi gerçek kahramanların yol ücretlerini karşılarlar vs.
Bi bilet alamadiniz ama hala bıcır bıcır konuşuyorsunuz.
Alsanıza bileti?
Boş yapmayın.
Sen demiyorsun ama diyen var. Bunun ortası yok gidersin ya da gitmezsin. Savaşırsın ya da savaşmazsın.
ABD yetkilisi kim? Politikacıysa onlar konuşur. Rant, çıkar, kendini önemli, işe yarar ve vazgeçilmez biriymiş gibi göstermek için, oy için, makam ve yükselmek için konuşur, fırsat arar. Yoksa politikacı dediğin nedir ki boş konuşup malı götüren insandır politikacı.
İsrail'in haklı olduğunu düşünmüyorum. 2 tarafın da yani İsrail ve Hamas'ın haksız olduğunu çünkü ikisinin de sivil katliamı yaptığını ya da sebep olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda "Mehmetçik savaşa" çağrısı yapan zihniyete bu Mehmetçik kendi vatanı için savaşır Arap için savaşmaz diyorum. Çünkü kaybedilecek canlardan yuvalardan bahsediyoruz ve bunlar kendi toprağımız, kendi vatanımız için bile değil diyorum. Bu ağır bedel sadece kendi toprağın için ödenmeli başkasının davası için değil. Savaşmak, savaşa girmek Call of Duty oynamaya, Battlefield oynamaya benzemez diyorum. Devlet sesini diplomasi ile çıkarsın, uzlaşma formülleri uygulasın; bu aklıevvellere uyup sıcak savaşa girmek gibi bir saçmalık yapmasın. Senin askerini Gazze'ye sokman savaşıyoruz demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam bir siyasetçi gibi konuştunuz. Kahraman dedeleri o zaman ki ülkeleri için savaştı. Şimdi kimse bize ait olmayan topraklar için ölmek istemez. O slogan atanlar da dahil.
Gitmenizin önünde tek engel bilet parası mı? Yoksa arkadaşları çarpmak mı niyetiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X