Mehmetçik Gazze'ye gitsin diyen kim varsa etrafınızda gidiş biletlerini cebimden karşılıyorum , Mehmetçik yerine din kardeşleri önden gitsin Bakalım kaç tane gerçek din kardeşleri varmış 😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 18 Ekim 2023; 17:43:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gazzeye asker gitsin diyenler önce kendi gitsin biletlerini alalım

-
-
Otobusle mi gidiliyor oraya çocuklar ölürken dalga geçecek kadar hislerinden yoksunmusun sen abluka altındaki bir yere nasıl gidecek insanlar evladın yok mu senin empati yapamıyorsun dilerim hakkettigin gibi yaşarsın vicdandan yoksun insan Allah bildiği gibi yapsın seni.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin sekarat'ın ne halde olacak acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalga geçmiyorum , deprem olurken hangi Arap ağladı da , bizim askerimiz oraya gitsin??
Otobüs değil uçak bileti de alırım , asker yerine asker gitsin diyenler gitsin işte
cebinden nasıl alıcan paran yetmez o kadar paran yoktur arabanıda satmayacağına göre boş yani
-
Ben elimden gelen kadarını alırım yeterki asker yerine , asker gitsin diyenler önden gitsin , bilet alacak çok ksii çıkar merak etme
Şayet imkan verilip abluka bir şekil de geçilir ise senin bilet almana hacet yok eli silah tutan müminler emin ol koşa koşa kendi imkanları ile giderler iman boyle bir şey kurduğun cümlenin sonuna gülücük atarsan dalga geçersin neyse ben ahımı ettim sana tez vakitte inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya banane İsrail'den Filistin'den anlamıyor musun diyorum ki , ne İsrail için ne filistin için benim ülkemin askeri neden can versin
Gitmek isteyenler için yararlı bir bilgi vereyim.
Suudi kralı Selman Gazzeye gitmek isteyenlerin tüm yol masraflarını karşılıyor.
parayı dert etmeyin yani
-
😂 iş ciddiye binince kafalarını kuma gömdüler baksana giderler mi hiç can tatlı
türkiyeden giden müminlerin videosunu göremedim. varsa yollar mısın örnek alalım
-
bu güruhu örnek alma kötü örnek.
Aslında bedavadan şehitlik, cennete gitme fırsatı neden Gazze'ye gitmiyorlar ki?
-
Rıdvana bilgilerini at seni gönderelim dedik , telefonu falan uçak moduna aldı hemen
ceplerine dünyaları koysan gene de gitmezler boşuna uğraşma...bunların en delikanlıları mavi marmara ile gidenlerdi,daha sonra rte "bana mı sordunuz giderken" deyince bunlarda mcdonalds camı indiyorlar artık.
-
Big mac alıp çöpe atın öyle protesto edin deseler çoğunun cebinde hamburger alacak para yok 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ya banane İsrail'den Filistin'den anlamıyor musun diyorum ki , ne İsrail için ne filistin için benim ülkemin askeri neden can versin |
😂 iş ciddiye binince kafalarını kuma gömdüler baksana giderler mi hiç can tatlı |
Dalga geçmiyorum , deprem olurken hangi Arap ağladı da , bizim askerimiz oraya gitsin?? Otobüs değil uçak bileti de alırım , asker yerine asker gitsin diyenler gitsin işte |
Gitmek isteyenler için yararlı bir bilgi vereyim. Suudi kralı Selman Gazzeye gitmek isteyenlerin tüm yol masraflarını karşılıyor. parayı dert etmeyin yani |
Ben elimden gelen kadarını alırım yeterki asker yerine , asker gitsin diyenler önden gitsin , bilet alacak çok ksii çıkar merak etme |
Aslında bedavadan şehitlik, cennete gitme fırsatı neden Gazze'ye gitmiyorlar ki? |
ceplerine dünyaları koysan gene de gitmezler boşuna uğraşma...bunların en delikanlıları mavi marmara ile gidenlerdi,daha sonra rte "bana mı sordunuz giderken" deyince bunlarda mcdonalds camı indiyorlar artık. |
Otobusle mi gidiliyor oraya çocuklar ölürken dalga geçecek kadar hislerinden yoksunmusun sen abluka altındaki bir yere nasıl gidecek insanlar evladın yok mu senin empati yapamıyorsun dilerim hakkettigin gibi yaşarsın vicdandan yoksun insan Allah bildiği gibi yapsın seni.....
|
Benzer içerikler
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- ebu ubeyde öldü mü
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- atık su bedeli nedir
- papara ceza 26 bin tl
- cayma hakkı
- byd fiyat listesi
- en ucuz sıfır araba
- drone uçurmak yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X