Şimdi Ara

Gazzeye asker gitsin diyenler önce kendi gitsin biletlerini alalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
1
Favori
7.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim askerim oraya mi gitsin dedim ben kaç yasindasin sen ki idrak edemiyorsun kurduğum cümleyi hangi cephedeki askeri gondericez oraya ki gitsin dedim her yerden sarılmış dört bir yanimiz gitmeyi bırak asker kılını kipirdatamaz su an mevzu dün 1000 kişi öldü hastanede çocuklar öldü masum insanlar öldü senin derdin ne ki böyle bir konu başlığı açıyorsun ve buna da donanım haber izin veriyor insanlarla dalga geçmek icin başlık aciliyor laflara bak telefon uçak modundaymis insanlar üzerinde infial mi yaratmak istiyorsun donanım haber üzerinden bu bir suctur bilesin depremzedelerle dalga geçen çocuğu hatırla neler geldi başına ozan Kaya unutma...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

Siz savaşa gitmek ve katılmak derken tam olarak ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Sizi bir yerde toplayacaklar, elinize silah verecekler 100vs10 mu saldıracaksınız savaş bu mu? Beyruta gidip sınıra dayanacaksın. Düşmanın olan İsrail orada. Oradan savaşmaya başlayacaksın işte. Sınırı geçmeye çalışırken şehit olacaksın büyük ihtimal. Ama sizin aklınızdaki savaşı ben bir türlü çözemiyorum. 10 tane eli ayağı bağlı israil askerini önüne atalım sizde onlara saldıracak mısınız? Bu mu savaş?

• onu bunu boşverin de hamas çıksın ortaya erkek gibi silahı alıp savaşsın fare gibi saklanıp islam ülkelerini gazlayıp beklemesin israile en yakın hamastır cihada uysunlar haydi din kardeşlerim şehitlik şerbetini içmeye koşun

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben gidelim demiyorum ben arkadaşın vakitsiz uslupsuz yersiz konusu için cümle kurdum savaşmak öyle kolay mı yada oraya gitmek kaç kişi de var öyle iman mevzu gidip gitmemek değil mevzu ben bilet alayım siz gidin müminler mevzusu hadsizligin yeri değil insan olanın ciğeri yanıyor ve insanlar bir şeyler dile getiriyor iki gündür haykırıyor bu arkadaş da ciğeri yanmis insanlara bilet alayım gidin diye cümle kurup gülücük atıyor 10 gündür uzulmeyen biri bana ben insanım demesin

Ben ne dedim , Mehmetcik Gazze'ye diyenler önden gitsin dedim , senlik bir durum yoksa ne diye ağlıyorsun ki burda , ben kimseyle dalga geçmiyorum, diyorum ki Mehmetçiği göndermek isteyenler önce kendi gitsin

Yok suç işliyorsun falan ne suçu lan , ortalığı karıştırmak kimin işi millet gayet iyi biliyor , İsrail'i kınamak için dün protesto sırasında ülkenin polisini yaraladılar taşlarla , asıl suç o dur , ben diyorum ki Twitter'da ikide bir Mehmetçik Gazze'ye diyenler kendi gitsin 👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 18 Ekim 2023; 20:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

kimse gitmez hocam hepsi kuru gurultu

cunku yemez

Hocam ciddi isen Ürdün Amman bileti rica edecem. Oradan araçla ölü deniz tarafına geçmem gerekecek.

Biraz rüşvet falan vererek Gazze'ye geçiş yapabilirim.

Bilet+ 35000 lira falan yeter sanırım.

Malum Dinar biraz yüksek.

• Masum insanlar ölüyor diyenler Hamas İsrail’e karşı aynısını yapınca niye seslerini çıkarmıyordu merak ediyorum.

Sonuçta savaşta masumların ölmesine karşı değil misiniz yoksa sadece sizinle aynı dinden olan insanların mı ölmelerine karşısınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşiniz gücünüz rüşvet mi hocam

E nasıl geçecez?

Birader az müsade et geçeyim mi diyecem?

Valla şu yol parasını ben vercem deyip öğüt verenlerin öğütleri para etse 9 tane ev almıştım.

Boş yapmayın, ciddiye binince patlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 18 Ekim 2023; 21:47:36 >
  • önce kendileri gitsinde sonra bakarız yeminle ülkeyi ateşe atmak için uğraşan bir güruh var askerimin gazzede ne işi var

israil'in yaptıkları şerefsizce kabul ediyorum ama madalyonun diğer tarafına da bakmak lazım bunlarda sütten çıkmış ak kaşık değil bunların ülkesine girip asker olsa neyse bir nebze kabul edeceğim sivil kadın çoluk çocuk gördükleri herkesi vurmuşlar aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

özellikle dün devlet malına zarar verenler orayı burayı basamaya çalışanlar öyle tepki olmaz reis'inize gidin israille tüm ilişkileri dondursun dünkü olaydan sonra tepki ancak böyle olur ses getirir bir yerleri basarak yada mcdonalds camlarını indirerek değil

• Bilet alayım dedim rüşvet vereyim demedim 😂

• İsrail sınırına gidip başlayacaksın savaşa işte. Sen nasıl bir savaş istiyorsun ki. Operasyon mu yapacaksın olmayan yeteneklerinle. Gidip öleceksin, şehit olacaksın. Yoksa müslüman değil misin? Gitmediğine göre inanmıyorsun galiba.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

😂tatile gideceğini sanıyor çocuk 😂😂

Rüşvetle falan gececekmiş 😂 Suriyeliler bizim ülkeye nasıl elini kolunu sallayarak giriyorsa , buda öyle gidecek işte 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 18 Ekim 2023; 22:2:35 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hamas denen örgüt İran tarafından desteklenen bir örgüt Mahmud abbas ne dedi bizim hamasla bir alakamız yok dedi geçen gün, bir de İsrail'in yapısına bakalım orada kadın erkek 24 ay askerlik yapıyor ve sonra her evde silah var hepsi birer asker onlarda silahla karşılık verdiler ve öldüler hee bir de şunu diyebilirim Hamas ehli sünnet bir örgüt mu değil bir de bu iş Hamas'ın attığı 5000 roketle başlamadı 80 yıldır var israil sürekli bombaladı Filistinlileri Gazze de acik hava hapishanesinde istediğini yaptı ramazan da bombaladi bayram da bombaladi öldürdü katletti bunlar dan haberin yok mu filistinliler Suriyeli gibi topraklarını bırakıp kaçmadilar sapanla taşla mücadele ettiler sürekli gösteriler düzenlendiler ve hala burdan gitmeycegiz burdan anca cesedimizi çıkarırsınız diyorlar canla başla direniyorlar Kudüs...yani bu savaş 5000 roketle hamasla başlamadı israil için üzülecek bir durum yok

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Ve ayrıca madalyonun diğer yüzü yoktur katil İsrail vardır

ben sivillerin öldüğü her yerde üzülürüm hamas'ın yaptığı da vahşettir, israilin yaptığı da yok onlarda silah varmış falan hikaye anlatma bana yolda durup dururken giden araçların içinde de mi silah vardı adamlar normal yolda giden araçları taramışlar yada konserde eğlenen insanlarda mı sırtlarında m16 - mtar ile dolaşıyordu, tuvalet kabinlerine sığınmış insanlarda mı saçmalamayın savunacağım diye şekilden şekle girmeyin. hamas denen örgüt bunların fitilini ateşledi. kim uğraşıyorsa uğraşsın ülkemin huzurunu da kimse bozmaya çalışmasın

birisi hamas denen terör örgütün durduk yere neden böyle bir katliama yol açtığını açıklasın madem planladın askeri üsleri bas ne diye sivilleri hedef alırsın tüm dünyanın tepkisini çektin adamların eline durduk yere koz verdin israil durur mu bundan sonra arkasına aldı batı'yı malesef gazze'yi yerle bir edecekler bahaneleri de hazır adamlar için 1 kişi bile değerli nüfusları o kadar kısıtlı

böyle bir sebepten ülkemin, askerimin, miletimin huzurunun bozulmasını istemem hamas saldırıyı yaparken iyiydi şimdi savaşsınlar israille, he bizde de çok fanatikler varsa ki var haydi kapı orada gidebilirler peşlerinden gazze onları bekliyor öyle bir yerleri basmaya çalışarak devlet malına zarar verip yakıp yıkarak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 18 Ekim 2023; 22:41:31 >

• Gerçekten forumun kalitesi son yıllarda çok ciddi düşüş yaşıyor. Bilgilerini at para atayım yazmış utanmadan.

Bazı şeylere Twitter üzerinden baktığınız sürece bu etkiden kurtulmanız imkansız. Farklı dataları bir araya getirip kendi bilginizi ve düşüncenizi oluşturmaya çalışın derim. Size gösterilene, size dayatılana aldanıp kendi fikrinizmiş gibi davranıp bu şekilde zır cahil konular açmayın.

Kaldı ki siz kim oluyorsunuz da kimi nereye gönderiyorsunuz ? Herkes düşüncesini yazmakta özgürdür. Mehmetçik gitsin diyenlerin de gitmesin diyenlerin de askeridir. Sizin ne haddinize ?

Vercem bilgilerimi alacak mısın?

Ürdün, Amman'a?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.