Şimdi Ara

3500 tl maaş alan biri yazın tatile nereye gidebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Memleketine gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı hariç heryere gider

• hocam kira aidat 1500 desek

2000 tl kalıyor

arabasız olmaz

ayda 1500 de araba taksidi desek

bir şey kalmıyor ki

• Ben öğrenciyken aylık elime 1300₺ falan geçtiği dönemde (şimdiki parayla kıyaslasan 3500'e denk gelir muhtemelen, belki daha da fazladır dolar 1.8 idi o zamanlar dedim ve sustum hocam vaz geçtim yazmaktan)

Şaka bir yana Çeşme'de merkezde pansiyonda kalmıştık. Merkezdekiler daha ucuz oluyor. Pansiyonun ortak mutfağı vardı, tek yemek yapan bizdik.   Denize de merkez dışında bir koya gidiyorduk araç ile. Grup olarak gittiğimiz için araç masraflarını bölüşüyorduk.

• Valla gitmek isteyen her türlü gidiyor.Para yetmiyor,geçinemiyoruz diyen adamları 5 yıldızlı grand resort'larda görüyorum.Nasıl yaptıklarına dair en ufak bir fikrim yok,herhalde biz çok fakiriz.

• işte buna yakılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 bin alan nereye gidebilir

(Ben almiom ogrenciyim :d)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra herşey dahil 5 yıldızlı bir otelde bir hafta tatil şu anda minimum 8k o da çok zor. Ama aşırı giderler olmazsa 8k maaş ile taksite bağlayıp gidilebiliniyor. Sonuçta tatili yılda bir yapıyorsun, niye tek seferde ödeyesin mantığıyla taksite bağlayıp rahatça bir tatil yapılır.

• Buyur gel Kayseri ye Sucuğumuzdan yediririz.Erciyes de de kaydırırım seni. Bekliyorum

• 3500 tl ile hangi şartlarda yaşıyor ? Evi kiramı , ödediği kredi var mı ? Hiç bişey belirtmeden pazardan elma aldım acaba tatlı mı diye sormak gibi olmuş .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

hocam 5 yıldızlı otelde niye kalalım biz arap şeyhi miyiz, 3 yıldızlı otelde kalmıştım gayet yeterliydi, denize 50m idi, havuzu vardı, daha nolsun

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

kira

• Kocaeli Kandıra’da güzel bir sörf yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylanda gidilir hocam

• Olur tabi niye olmasın. Arkadaş yapılabilecekleri sormuş ondan dedim  

• Neyse boş bir konuymuş . Daha detay vermekten bile aciz birinin açtığı saçma bir konu :) size iyi tatiller çadır alın yapın tatilinizi bu kafayla fazlasıda olmaz zaten .

• Bodrum'a (evinin)

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

İyi de adamın belki hiç tatil tecrübesi olmadı, hangi detayı verebileceğini bile bilmiyor olabilir. Niye bu kadar üstten bakıyorsunuz ki? Ayrıca her sene yaz tatilinde bir hafta ve yıl içinde özel günlerde günlük olarak otellere giden bir aileyiz. Ama elimize geçen fırsatta da çadır kurmak için can atıyoruz. İkisinin zevki de çok ayrı. Bu kadar kibir bünyeye zarar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.