Şimdi Ara

Garen vs. Xin Zhao

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkda ki gibi bu 2 chardan birisini almak istiyorum.forumda okudum ama daha ayrıntılı şekilde iyi ve kötü yanlarını ayrıntılı şekilde anlatabilirmisiniz.oyun tipim yakın dövüştür :) biraz da çeşitliliği olacak bu aralar Shaco oynuyorum bu tip bi karakter .. Teşekkür ederim.

• nidalae al madem öyle shaco maco kaçak oynuyon boyuna kaçarsın zıplarsın hoplarsın nidalae ile.Hem saldırıyor zamanı gelince,shaco gibi zor bi champ.
  • Oyundq garen kadar useless bi de karma vardir heralde. Xin al jungle git , level 3te gank yap tamamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Oyundq garen kadar useless bi de karma vardir heralde. Xin al jungle git , level 3te gank yap tamamdir.

Yorum-imza uyumu
  • Ranked'da ben Garen'i banlıyorum mesela.Morde'yi bile dize getirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

quote:

Oyundq garen kadar useless bi de karma vardir heralde. Xin al jungle git , level 3te gank yap tamamdir.

Yorum-imza uyumu

karşı teame garen geldiğinde seviniyor , bizim takıma geldiğinde sövüyorum. tamam nerften önce gayet iyiydi ama şuan buff yemesi karakterlerden biri. oyun boyunca dönen bi sinek görüyorsunuz o kadar. garen = sadece ulti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

quote:

Yorum-imza uyumu

karşı teame garen geldiğinde seviniyor , bizim takıma geldiğinde sövüyorum. tamam nerften önce gayet iyiydi ama şuan buff yemesi karakterlerden biri. oyun boyunca dönen bi sinek görüyorsunuz o kadar. garen = sadece ulti.

Ne diyo bu çocuk arkadaşlar?

Garen neredeyse en iyi championdur lane giden, passive'i ve w skilli sayesinde harraslanması zor bir karakter. ayrıca Q skilli level 1'de aşırı op, daha yeni bufflandıda diyebiliriz artk W skilli level 1'de de 25'e stackleniyor. Gayet süper tank ayrıca harika damage çıkartıyor, W ile durdurulamıyor zaten ultiside ayrı bi güzel. problem?

Edit: ilk cümlede bikaç ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frrozen -- 27 Ağustos 2011; 18:29:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet en son diyeceğin karakter Garen'dı ayrıca Karma'ya da useless demişsin gerçekten kaç win'in olduğunu merak ediyorum hatta win'i geçtm kaç lvl olduğunu merak ediyorum.
  • tamam siz takılın. en azından ben karşıma garen gelince her maçı yeniyorum , her hangi bi zorlayıcı yanı yok. lanede fazla felan kalıyosa ne olmuş ? gidin irelia alın morgana alın
  • cevaplarınız için teşekkür ederim :) hala karar veremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso93

cevaplarınız için teşekkür ederim :) hala karar veremedim :)

anlattıklarına göre fighter tarzı seviyorsun. irelia öneririm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfonso93

cevaplarınız için teşekkür ederim :) hala karar veremedim :)

anlattıklarına göre fighter tarzı seviyorsun. irelia öneririm

evet fighter tarzı seviyorum Trymander felan kullandım ama çeşitlilik yok normal atak shaco kullanıyorm dedigim gibi zevkli bi karakter ama sürekli onla oynamak sıkıyor bi süre sonra farklı bişeler istiyorum önerini göz önüne alacagım bi videolarını izliyim teşekkürler
  • Artık oha diyorum garen solo top gitsin bakıyım seni ne hale çeviriyor.Belli bir seviyenin altında olan kişiler şu oyunu bıraksın artık.
  • hah garen ve karmaya useless demissin yorum yok,dinlemeyin böle insanları zehirlerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdada

Artık oha diyorum garen solo top gitsin bakıyım seni ne hale çeviriyor.Belli bir seviyenin altında olan kişiler şu oyunu bıraksın artık.

rahat ol bir çok kez geldi karşıma. ben de solo top gittiğimde irelia kullanırım genelde solo top. ben krep last hit yaparken o dönüyor yanımda bense devam ediyorum krep kesmeye, damage bile vurmuyor. bu forum oynamayı bilmeyen ,çoğu laf atmaya çalışan OMG TRYNDA OP XİN OP WTF diyen insanlarla dolu. sende onlardan birisin galiba.

@xxxx15 evet onun için turnuvalarda her oyun seçiliyor veya banlanıyor bu 2 champ.
  • quote:

quote:

Artık oha diyorum garen solo top gitsin bakıyım seni ne hale çeviriyor.Belli bir seviyenin altında olan kişiler şu oyunu bıraksın artık.

rahat ol bir çok kez geldi karşıma. ben de solo top gittiğimde irelia kullanırım genelde solo top. ben krep last hit yaparken o dönüyor yanımda bense devam ediyorum krep kesmeye, damage bile vurmuyor. bu forum oynamayı bilmeyen ,çoğu laf atmaya çalışan OMG TRYNDA OP XİN OP WTF diyen insanlarla dolu. sende onlardan birisin galiba.

@xxxx15 evet onun için turnuvalarda her oyun seçiliyor veya banlanıyor bu 2 champ.

Oyunda 1500 e yakın maç oynadım oyun attın bilmiyorum ama garen a useless diyen bir insan bu oyundan anlamıyor demektir ve bu arada yanlış tahmininden dolayı kutlarım.Foruma attığım mesajları incelersen tryndamere in oyunda özellikre ranked oyunlarda hiçbir işe yaramadığını savunanlardanım.

• karma ve garene useless demek
  • Benimde 1500e yakin oyun atmisligim var. Garen oyuna ilk basladigimda main champimdi sonra bi nerf geldi söndü resmen. Garen oynayacagina cok daha iyi champler oynayabilirsin. Tamam garen onceden iyiydi 2-3 tane sunfire cape alarak iyice costururdun ama suan cidden bi buff lazim. Tank ama herhangi bir cc yok. Bana diyebilir misin su champ garenden daha iyi diye ? Solo top gidicek bir champ degil bence. Solo topa oyunu domine edebilcek fighter champler gitmeli. Cho-irelia-gp vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

karma ve garene useless demek

Tamam bazi oyunlar ise yariyolardir benim demek istedigim karma yerine janna , garen yerine jarvan alcagin zamandaki buyuk degisim. Birazcik turnuva picklerine gore yorum yapalim. Madem o kadar usefulllar niye hic picklenmedi acaba?
  • quote:

quote:

Karşına gelen adamı çok merak ediyorum, birincisi ranked oynamadığın KESİN, ikincisi karşına gelen garen ekstra noobmuş ki büyük ihtimalle Q'yu fullemiş, çok gördüm xin zhao garen'da o küçücük bonus damagei artırmak için cahillikten Q fulleyen, yoksa level 5 garen q+e yi kullansın mutlaka çok büyük zarar görürsün

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.