Şimdi Ara

Garen vs. Xin Zhao (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garen rankedde en çok kullandıığm herolardan biri hiçbir maçı yenilmedim garenle takımın tankımı yok dps buildi atıp iyi bir tank oluyordum aynı sekilde dps skilleri söylemiyorum bile AZ BRAIN KAS Liseli
  • xin in late i garendan daha iyi ancak stacker nickli arkadasın yazdıgı bi buildle degil tabi. garenın zaten dps oynanıs sekline biraz aykırı bi oyun tarzı waro yuzden dps olarak tasıyamaz zorlu maclarda late game i. tam tankta diyemeyiz sahsen. offtank oynamak zorundasın bi nevi late de cok alternatifin yok
  • garen + CC olan oyunda late game göremiceği için rakip takım sorun olmaz bence çiçekcim. Oyundaki solo topların ve 2v2 lane'lerin çoğuna ezici bir üstünlüğü var şu an. Spin2Win
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

garen + CC olan oyunda late game göremiceği için rakip takım sorun olmaz bence çiçekcim. Oyundaki solo topların ve 2v2 lane'lerin çoğuna ezici bir üstünlüğü var şu an. Spin2Win

aynen garen early/ mid game domination uzerine kurulu bir yapıya sahip. domine edememissen bu sure zarfında artık useless olma yolunda en onemli adımı atmıssındır =) shaco nun early si gibi. shaco oynayanlar bilir. early kotu gecince ne kadar ezik kaldıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicheck -- 1 Eylül 2011; 16:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

garen + CC olan oyunda late game göremiceği için rakip takım sorun olmaz bence çiçekcim. Oyundaki solo topların ve 2v2 lane'lerin çoğuna ezici bir üstünlüğü var şu an. Spin2Win

aynen garen early/ mid game domination uzerine kurulu bir yapıya sahip. domine edememissen bu sure zarfında artık useless olma yolunda en onemli adımı atmıssındır =) shaco nun early si gibi. shaco oynayanlar bilir. early kotu gecince ne kadar ezik kaldıgını

tamam da Support AD lane olarak garen yolluyosun, karsına ashe gelse Q spin 2 kez yaparsan ölüyo adam zaten. Yanındaki support ne yapabilir ki 2 levelda? Burst mü atcak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

tamam da Support AD lane olarak garen yolluyosun, karsına ashe gelse Q spin 2 kez yaparsan ölüyo adam zaten. Yanındaki support ne yapabilir ki 2 levelda? Burst mü atcak

early si kuwwetli dedim zaten garenın =) selim hoey alooov bu stacker bize agır geldi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Ranked'da ben Garen'i banlıyorum mesela.Morde'yi bile dize getirir

Banlarından birini waistledigin için tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavga etmez onlar demacialı
    gereksiz çempiyın yoktur gereksiz oyuncu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostidude

quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Ranked'da ben Garen'i banlıyorum mesela.Morde'yi bile dize getirir

Banlarından birini waistledigin için tebrik ederim.

waistlemedim merak etme..
  • troll mü noob mu bilemiyorum garene useless diyorlar.garen oyundaki en iyi herolardan birisi.tanklasan bile 15-20 kill yapabiliyosun.
  • mercury boot + warmog + buzlubalta + atma + thornmail + warmog
    bu buildle hem skillerle çok iyi dmg verilir hem tank olunur.garen late gamede takımını taşır.tfye ilk girer takımını yönetir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.