Şimdi Ara

Garen vs. Xin Zhao (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

karma ve garene useless demek

Tamam bazi oyunlar ise yariyolardir benim demek istedigim karma yerine janna , garen yerine jarvan alcagin zamandaki buyuk degisim. Birazcik turnuva picklerine gore yorum yapalim. Madem o kadar usefulllar niye hic picklenmedi acaba?

karma oyunun en iyi supportlarından biri sağlam damage sağlam shield sağlam heali var dört dörtlük bir support garende aynı sekilde mükemmel bir shield var yüksek damageler açıkçası hiç bir tank hem yüksek dayanıklılığa sahip olup hemde yüksek damageye sahip değil en azından aklıma gelen tanklara göre bunların seçilmemesnin sebebi değeri bilinmiyor alistarda hiç oynanmazdı ama turnuvalarda adamın biri aldı artık oyun alistardan geçilmyor

• quote:

Oyundq garen kadar useless bi de karma vardir heralde. Xin al jungle git , level 3te gank yap tamamdir.

garen late game de semi useless orası bi gerçek.xin de en kötü jungler şimdi gerçek bakarsak olaya,kör imam bile conter jungle yapar ona
  • garen useless diyen arkadaş solo top gel sevişelim
    xin zhao late de daha iyi diyebiliriz
  • quote:

rahat ol bir çok kez geldi karşıma. ben de solo top gittiğimde irelia kullanırım genelde solo top. ben krep last hit yaparken o dönüyor yanımda bense devam ediyorum krep kesmeye, damage bile vurmuyor.

En iyiyim proyum havasında değilim ama solo top karşılaşması yapmak isterim seninle liseli. Bakalım gerçekten krep yapabilecek misin ben seni ufak parçalara ayırırken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

rahat ol bir çok kez geldi karşıma. ben de solo top gittiğimde irelia kullanırım genelde solo top. ben krep last hit yaparken o dönüyor yanımda bense devam ediyorum krep kesmeye, damage bile vurmuyor.

En iyiyim proyum havasında değilim ama solo top karşılaşması yapmak isterim seninle liseli. Bakalım gerçekten krep yapabilecek misin ben seni ufak parçalara ayırırken?

Aramizdaki yas farki senin ustun oldugunu gostermez. Belki baska bi chample ezersin beni ireliayken ona lafim yok ama garenle topta zorlayamzsin bile. Bende demiyorum zaten ben proyum diye. Sence rammus-amumu-malphite-leona gibi champler dururken garen almanin mantigi ne ? Bu champler yaninda gayet useless kaliyor, anlatmak istedigim bu.

• Irelia vs Garen yapalım diyorum ben de işte...
    Garen gibi aynı anda hem çok iyi tank hem de iyi vuran başka karakter yok oyunda. Turnuvada seçilmemesinin sebebi CC'si bulunmaması ve biraz kamikaze oynamak lazım.
  • Garen kötüymüş, güldürdün liseli
  • quote:

Oyundq garen kadar useless bi de karma vardir heralde. Xin al jungle git , level 3te gank yap tamamdir.

Bliçciyiz ikimizde yapma etme. Garen tank kasarsa oyundan soğutur karşısındakileri keza Karma'da aynı şekilde hem support hem nuke.
  • cool story bro.seninde kendine göre bi hayal alemin var tabi
  • quote:

efendim?

Garen vs. Xin Zhao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mundo Mundo -- 27 Ağustos 2011; 21:25:20 >
  • Garen ne zaman gelse problem olmuştur bana. Sana belliki noob Garen gelmiş. Uzun süre lanede kalabiliyor, Mana problemi yok, skilleri yüksek dmg atabildiği gibi aynı anda tank özelliğide mevcut. Dönen skilli silenced yapıyordu sanırım. Garen UP değildir. Ama iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

karma ve garene useless demek

Tamam bazi oyunlar ise yariyolardir benim demek istedigim karma yerine janna , garen yerine jarvan alcagin zamandaki buyuk degisim. Birazcik turnuva picklerine gore yorum yapalim. Madem o kadar usefulllar niye hic picklenmedi acaba?

karma oyunun en iyi supportlarından biri sağlam damage sağlam shield sağlam heali var dört dörtlük bir support garende aynı sekilde mükemmel bir shield var yüksek damageler açıkçası hiç bir tank hem yüksek dayanıklılığa sahip olup hemde yüksek damageye sahip değil en azından aklıma gelen tanklara göre bunların seçilmemesnin sebebi değeri bilinmiyor alistarda hiç oynanmazdı ama turnuvalarda adamın biri aldı artık oyun alistardan geçilmyor

tek kötü yani hayvani derecede yüksek cd leri karmanın.Bi heal atmak için 23 saniye bekliyoruz

• Garen gayet güçlü champ :o nesini beğenmiyonuz ki oyundaki en güçlü solo top lanelerden birisi yani
  • "Ya sen hiç Garen görmemişsin ya da sayı saymasını bilmiyorsun" anafikirli Nasreddin Hoca fıkrası bile varken Garen'e useless demek küfürdür.
  • Xin i sevmiyorum.
    Ama Garen e tank kasmadığım için laf yemiştim.
    Bi kere dayanıklı evet ama. Tank değil yani adamları üstünüzde tutamıyorsunki. Yokki bir tauntu bir şeyi.
    Ama Tank/Carry gayet güzel bir herodur.

Ve koymasam olmaz.

Garen vs. Xin Zhao

• Garen şuan bildiğin op
    w skiline bi kere ver minion keserek 25 armor mr stackla.
    eskiden w skilini 5 leyince 25 di simdi bi kere vermen yeterli.
    warmog + atma gersini rakibe göre yap teamfighta Xin den daha etkili olursun.
  • Dünyanın çivisi çıkmış.
  • Hahaha. Vastolorde surpriz yumurtadan falan mi ciktin ? 1 yil once garen a 17327 tane sunfire kasiyordun cunku base damagelari yuksekti , ama yinede bir tank degildi.Artik base damagelari daha dusuk ratiolari daha yuksek , sen gelmis amumuyla vs karsilastiriyorsun.Yahu off-tankla tank karsilastirilirmi , ashe brandden iyi demek gibi bir sey bu.Ayrica garen suan oyundaki en iyi solo lanerlardan biri , garen oynarken her oyunu domine edersin , takimin feedlemiyorsa ve isini biliyorsa 30 dkda oyunu bitirirsin , takimin olayi uzatiyorsa 50. Dkdan sonra ise yaramaz elbette , cunku cok ilerilerde fazla ise yaramiyor(yuksek sureli silence i be karsidakilere stun harcatma ozelligi hala kaliyor tabi)He birde biraz matematigini yaparsan 30 kusur armor pen ile lane gidersen oyunda level 3 te en cok damage vuran herodur kendisi.Bir irelia yi rahat bir sekilde out dmg yapabiliyor da , kendim test ettim yani.
  • teşekkürler bilgileriniz için Garen Alacagım sanırım sürekli onun üstünde duruyorsunuz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso93

teşekkürler bilgileriniz için Garen Alacagım sanırım sürekli onun üstünde duruyorsunuz :))

Garen şu anda çok etkili bir solo top, kaybedeceği çok az şampiyon var.

Genellikle item buildim; Doran's Blade -> Doran's Blade -> Boots -> Brutalizer -> Merc Threads -> takıma göre defansif itemler.

Late game e doğru giderken Brutalizer'ı Ghostblade e çevirebilirsin. Warmogs + Atma's da iyi itemlerden

Skilleri şu şekilde arttırıyorum

Q->E->W->E->E->R

skill arttırma önceliği

R->E->Q->W

Masterieslerde 21/9/0 gidiyorum, ama full tank de gidebilirsin.

Not: bu buildi takip etmek zorunda değilsin ama ben bu build ile gayet etkiliyim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.