Şimdi Ara

Malphite Nasıl Counterlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delirmek üzereyim karşıma geldigimde hep yeniyor ancak junglerla birlikte zorlukla olduruyoruz nasıl counterlarım Dyrus da counterlayamadı adamı
    Yol gösterin bana
    Edit:Alın Adamın Listesi
    Dyrus Listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcaneShift -- 29 Haziran 2012; 22:24:26 >

• dyrus bile counterlayamadiysa biz nasil yol gosterelim sana :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • last whisper falan aldı ama malphite oynayan kişi dyrusu iplemedi bile farm yaptı
  • malphite a karşı genelde agresif oynanmıyor. farm yapmaya çalışmak daha doğrudur bence. saldıranlar pek sağlam çıkamıyorlar.
  • Lulu kantirliyo.

• Ryze,cassi ve malzahar ile counterlanabilir

• Vladimir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.lolcounter.com/search.php?search=Malphite

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Vladimir

geçen apwicked almıştı kule dibinde bile yatırıyor malphite dk 20 olmadan 0-4 gidiyordu
  • bence kalkanını kullandırtmamak için sürekli skill vurmak lazım bunun içinde vlad olabilir kalkan yapmak için beklerse farm dışı kalmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lk4y2

quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Vladimir

geçen apwicked almıştı kule dibinde bile yatırıyor malphite dk 20 olmadan 0-4 gidiyordu

O maçı izlemiştim malphite geliyor kule dibi adamı alıp gidiyordu dejavu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Master Yi al, git vur. 6 lwlim yni yni ögrenyom, görşrz.
  • attack speede baglı olmayan karakterler ve uzaktan skill spamlayıp kalkan actırmayanlarla counterlanır. yorick, olaf(belki counterlar pasifinden gelen attack speedden mahrum kalması biraz zorlar)ama naparsan yap malphite'ı iyi bi takım kurulmussa engelleyemiyorsun. şöyle anlatayım, karsıdaki ad carry ve ap carry tank duvarının arkasındalar. sizin takımda -jax(veya wukongla birlikte 2 ulti 3.5 saniye aoe stun)- teamfighta etkisi olan ap carry var. söyle oluyor o da, ad ve ap carry tank duvarının arkasındayken initiater olarak en arkalara saklanan carrylere ulti atıyorsunuz, o sırada jax veya wukong gibi gap closer skilli olan bruiserlar giriyor. ondan sonra teamfighta katkısı olan lux-brand vs. gibi carrylerin skilleri yetiyor. zaten e skillinizle potansiyel cogu offtank'ı etkisiz bırakıyorsunuz. bu arada hiç ad bruiser malphite deneyen oldu mu w skilli %40 ad oldugundan merak ediyorum q skilli ms veriyor yapan varsa bi şeyetsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadurAli

Delirmek üzereyim karşıma geldigimde hep yeniyor ancak junglerla birlikte zorlukla olduruyoruz nasıl counterlarım Dyrus da counterlayamadı adamı
    Yol gösterin bana
    Edit:Alın Adamın Listesi
    Dyrus Listesi

true damage, armor pen&magic pen.

• malphite OP counter ı yok bence arkadasın dedıgı 2 hero olaf yorick derim

ve ayrıca cok vilad eskitti solotopda malphite
  • bugün izlediğim streamde yorick çok rahat alyordu solotopda malphite
  • Emin degilim denemedim ama ilk aklima gelenler:shen,morgana,lux,irelia,wukong...
    Beni solotopta asil uyuz eden ww,cok iyi lifesteali var bu yuzden cok uzun sure lane de kalabiliyor.

• Kolay kolay counterlanamadığı için mainim.
    ilovemalphite.
  • Irelia
  • Olaf. Balta harrasıyla yenmiştim bi kere geldi karşıma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.