Şimdi Ara

Garen vs. Xin Zhao (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: alfonso93

teşekkürler bilgileriniz için Garen Alacagım sanırım sürekli onun üstünde duruyorsunuz :))

Garen şu anda çok etkili bir solo top, kaybedeceği çok az şampiyon var.

Genellikle item buildim; Doran's Blade -> Doran's Blade -> Boots -> Brutalizer -> Merc Threads -> takıma göre defansif itemler.

Late game e doğru giderken Brutalizer'ı Ghostblade e çevirebilirsin. Warmogs + Atma's da iyi itemlerden

Skilleri şu şekilde arttırıyorum

Q->E->W->E->E->R

skill arttırma önceliği

R->E->Q->W

Masterieslerde 21/9/0 gidiyorum, ama full tank de gidebilirsin.

Not: bu buildi takip etmek zorunda değilsin ama ben bu build ile gayet etkiliyim.

teşekkür ederim ultisi napıyor tam olarak bilgi verirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler bilgileriniz için Garen Alacagım sanırım sürekli onun üstünde duruyorsunuz :))

Genellikle item buildim; Doran's Blade -> Doran's Blade -> Boots -> Brutalizer -> Merc Threads -> takıma göre defansif itemler.

Late game e doğru giderken Brutalizer'ı Ghostblade e çevirebilirsin. Warmogs + Atma's da iyi itemlerden

Q->E->W->E->E->R

skill arttırma önceliği

R->E->Q->W

Not: bu buildi takip etmek zorunda değilsin ama ben bu build ile gayet etkiliyim.

Ultisini kesinlikle adamın canı %30un üstündeyken kullanma.

Ultisi bitirici bir skilldir, adamın canı ne kadar az ise o kadar fazla vurur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Q->E->W->E->E->R

skill arttırma önceliği

R->E->Q->W

Ultisini kesinlikle adamın canı %30un üstündeyken kullanma.

Ultisi bitirici bir skilldir, adamın canı ne kadar az ise o kadar fazla vurur

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

karma ve garene useless demek

Tamam bazi oyunlar ise yariyolardir benim demek istedigim karma yerine janna , garen yerine jarvan alcagin zamandaki buyuk degisim. Birazcik turnuva picklerine gore yorum yapalim. Madem o kadar usefulllar niye hic picklenmedi acaba?

karma oyunun en iyi supportlarından biri sağlam damage sağlam shield sağlam heali var dört dörtlük bir support garende aynı sekilde mükemmel bir shield var yüksek damageler açıkçası hiç bir tank hem yüksek dayanıklılığa sahip olup hemde yüksek damageye sahip değil en azından aklıma gelen tanklara göre bunların seçilmemesnin sebebi değeri bilinmiyor alistarda hiç oynanmazdı ama turnuvalarda adamın biri aldı artık oyun alistardan geçilmyor

tek kötü yani hayvani derecede yüksek cd leri karmanın.Bi heal atmak için 23 saniye bekliyoruz

%40 cdr ve +16 levelden sonra benim mantram 12 saniyeyemi ne düşüyor unutmadan söylim bir heal de değil 2 eal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 28 Ağustos 2011; 22:35:54 >

•  Garen vs. Xin Zhao
  • quote:

quote:

Tamam bazi oyunlar ise yariyolardir benim demek istedigim karma yerine janna , garen yerine jarvan alcagin zamandaki buyuk degisim. Birazcik turnuva picklerine gore yorum yapalim. Madem o kadar usefulllar niye hic picklenmedi acaba?

Bak güzel kardeşim, biliyorsan konuş saygı duysunlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar. Garen oyunda mordeyle birlikte en çok damage veren tankıdır. Mage'e kullanılmış silence teamfight kazandırır, can alır.

• quote:

quote:

Turnuva patchi Skarner patchinin bir öncesiydi

Garen Skarner patchi ile bufflandı

• Garen aldım müthiş bi karakter shacodan aldıgım zevki alamadım doğrusu ama daha rahat oynanıyor garenle şu dönme skili yarı yarıya alabiliyor canı hepsini tutturunca ayrıca şu buildi gidiyorumhttp://www.mobafire.com/league-of-legends/build/garen-1-0-3194
    botdan sonra infintye kasıyorm ama dönerek gercekten güzel hasarlar verebiliyor
  • Ne zaman karşı takıma bi garen gelse ayar oluyorum özellikle tanklarsa. Skilleri ile rahatsız ettiği yetmezmiş gibi ölmemeside ayrı bi olay . Oyum garenden yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

nidalae al madem öyle shaco maco kaçak oynuyon boyuna kaçarsın zıplarsın hoplarsın nidalae ile.Hem saldırıyor zamanı gelince,shaco gibi zor bi champ.

gerçekten böylemi düşünüyorsun son skorum...

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/bk2zrop6/ads__zfafa.bmp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davy_JonesSs -- 1 Eylül 2011; 18:20:17 >
  • ayıptır sorması son gelen bufftan sonra daha nasıl bi buff gelmeli garena ? silence ı wurdugun adam o spini yior hemde artık ms bonusu daha uzun suruor silence ın. early game ini iyi gecirmelisin garenlaki mid game i domine edebilesin. w suna gelen buffta oyle az buz degil 3 level da w acarsanız ki bence acılmalı. cok erkenden 25 er armor we mr bonus elde ediosunuz ki bu gayet fark yaratıor. daha nasıl buff gelsin?
    irelia nın late i garendan kat kat iyi olsada. early avantajının bilincinde olan bi garen mid game e gelene kadar solo top ta irelia ya kan kusturur. tek combosuyla bu kadar cok damage i bu kadar uzun silence armor mr we health per level ı ile wuran baska hero yoktur heralde.

garen ın handikapı spinin late gamede cok fazla bisi wurmaması mide oranla we spin esnasında auto attackta yapmadıgın icin normal bi ad carry gibi kasamıosun offtank oynamak zorundasın gibi bişi ancak. early avantajını iyi kullanan bi garen mid gamede surrender werdirtebilir karsı takıma yada midde iyi kasmıs bi casterı silencelarsa spell cast yaptırmadan direk alabilir ws.

• Garene daha buff isteyenlerin öbür dünyada yatacak yerleri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 31 Ağustos 2011; 4:43:12 >
  • ben yaklaşık 2 hafta önce Garen aldım. Ondan önce Xin oynuyordum baya.Açıkcası güzel bir hero.Fakat W skilini tam olarak anlayamadım ne olduğunu bilen detaylıca açıklayabilir mi?

Ve bana göre yorumum olarak Garen tamamen bitirici bir hero.Tüm skilleri saydırıp ultiyi vurmak büyük bir zevk.Ayrıca bu hero ile 1-2 kez kill alınca artık kule dibine girip tank gibi (gibi dememe gerek yok zaten tank ) adam alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 1 Eylül 2011; 1:20:30 >
  • 6k hp kasıp üstüne birde ulti atmak..kaçan bi singedi Q ile ölene kadar kovalamak..turret dive yapan birine silance atıp bedava kill almak..hmm kolay ve zevkli şeyler bunlar cc olunca daha kolay oluyor böyle şeyler..
  • ben off-tank kastığım için 6 k hp zor benim için. 3,5 k hp yapıyorum.
  • quote:

Oyundq garen kadar useless bi de karma vardir heralde. Xin al jungle git , level 3te gank yap tamamdir.

Karma useless? level 1 misin veya ödünç üyelik mi kullanıyosun? karmaya useless demenin nedeni hard hero olması ve oynadıgın toplam 10 maç içerisinde hiç karmayı kullanabilen birinin denk gelmemesi sanırım. Şimdi sen tf,cassi ve nidaleeye de useless dersin. Hard ya hani kullanamıyosun diye?
  • late gamede kesinlikle xin daha ii 2 blood 1 phantom aldın mı durdurulması cok zor (bunların yanına birde banshee ve black cleaver cıktın mı kebap olur)

ancak 2 stun felan olursa durdurabilirler

Garen de bana gore takım icin faydalı bir oyuncu (zor ölmesinden dolayı)

ama late game de takımı sırtlayan xin zhao dur
  • Kesinlikle Garen kullan.

BAşlangıçta bot + pot alırsın sonra sırasıyla:

Warmog + Mercury + Atma + Fon + Last Whisper en son da İnfinty çıkarsın. Morde falan dinlemezsin.
  • garen main adamımdı buffdan sonra ilahlaştı nerf lazım bıktım her oyunda garen görmekten
  • Karmaya yorum yapamam ama garene useless diyen zekayı sende görüdm tank dps solo top vs vs her yönde iyi bir hero kullanmasını bilene ultisi çk canlar yaktırır arkadanan küfür yedirtir ama demek oynamayı bilmiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.