Şimdi Ara

Gangnam style nesi komik ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tür müzik seven insan vardır seviyordur dinler, populer kültür falan filan zırvalamışsınız gene yav bırakın artık şu saçma şeyleri 3 günlük dünyada yaşıyorsunuz ona buna sataşacağınıza az hayattan keyif alın, yağmur yağsa komplo teorisi çıkarıyorsunuz, sanki binlerce yıldır ilk defa yağmur yağıyormuş gibi.
    Videoda komik birşey bulamadım şahsen ama şarkı eğlenceli geldi bana, adamlar kendi tarzını yaratmış, bir kitleye de sevdirmeyi başarmışlar. Madem beğenmiyorsun,saçma geliyor, dinlemezsin,insanların zevkinede karışmazsın ya da madem herşeyi çok biliyorsunuz çıkın kendi müziğinizi yapın. Bunu yapan da insan sonuçta.
    Youtube da 150 milyon izlenmeyi gören şarkıyı beğeniyor demişsiniz, gene saçmalamışsınız. Pc başında gece gündüz oturup kafayı sıyıran ve aynı zamanda Fight Club(En çok beğendiğim filmlerden biridir yanlış anlaşılmasın) izlemiş ne kadar adam varsa böyle saçma şeylere takılıyor, bırakın insanlar ne izlerse mutlu olacaksa izlesin, dinlesin.

• Şuan itibariyle 152,898,806 defa izlenmiş şarkı.. 1,513,757 likes, 64,517 dislikes

Valla ben ilk defa bugün izledim.. Ne zaman çıktı bu?.. Bir süredir işler baya yoğun neler kaçırmışız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Dansı
    Muzigi daha sayıyımı
    Sokagın ortasında son ses gangam style açıp hey hey sexy lady op op oppa gangam style dıyıp dans yapmak çok eglenceli ayriten ayrıca şarkıyı analaman ıcın uzakdogu kulturunu bılmen lazımyanı en azından bıraz kulturlu olman lazım kultursuzsen bışey dıyemıcem

şarkıda uzakdoğu kültürü ile ilgili ne işlenmiş örnek gösterebilir misin ? oppa demesini saymassak kültür öğeleri olarak ne gösterebilirsin?

Senin alıntı yaptığın elemana arka çıkmak için değil de.. Şu video'dan öğrendiğim kadarıyla.. Bir kere Gangnam style Güney Kore'nin hippilerini anlatıyor.. Bunu daha çok o tarzın giyiniş ve dinlediği müzik tarzı olan K-Pop olarak veriyor..

Videoda 15-18 yaşındaki ergenlerin verdiği tepkiler de hoş.. Millet böyle popüler oluyor işte..

Edit: Link neden öyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 12 Eylül 2012; 23:34:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağır rockcıyım imzadan belli olacağı gibi bu tip dıp tıs müziklerden nefret ederim ama bence bu şarkı olmuş güzel baya lmfao nunda bazı şarkıları güzel ayrıca komik olduğu için dinlemiyo kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

Bu sarki niye bukadar tutuldu nesi komik ? En ufak tebessüm bile etmiyorum izlerken parçada rezalet zaten bukadar insan buna gülüyorsa durum içler acısı demektir

Cok kuulsun birader anladık gulmuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

İnsanların tutulan birşeye nasıl hemen yapışıp seviyormuş ve eğleniyormuş gibi yaptıklarını görmek için yapılan bi deney o video Çok ilginç sonuçlar elde ediyoruz özellikle türkiyeden, bi kaç haftaya toplu ve ayrıntılı sonuçları açıklaarız

bak ben öyle düşünmüyorum şahsen bana gorede komik değil ama sarkı guzel bide o adamın hareketlerı samımı gelıyor
  • Recep Ivedik Kolpacino gibi çeşitli Türk komedi filmlerine katıla katıla gülüp de burada gangnam style'a laf etmek de ilginç tabii. Bana eglenceli geliyor o yüzden açıp izliyorum normalde bu tarz müzik dinlemem rock ve blues dinlerim. Popüler şeylere gelip de bunu sevenler seviyesizdir demek sadece ego tatminidir. Ayrıca şarkı bir yakininiza sövüyormuş gibi tepki vermenin lüzumu yok hoşuna gitmiyor ise dinlemesin biter gider.

• Gangnam Style fan burda !

Şarkı hareketli ve insanı kendinen geciriyor şarkıyı ve klibi senin gülmen için yaptıklarını düşünmüyorum

özet : OPPA GANGNAM STYLE

• Bence komik değil güzel
  • dansı yeter be
  • şakşuka dansı apaçi dansı kolbastı dansıda patladı bi şekilde. Insanları çeken bi yanı var bunların. Gangnam styla 1 ay veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 13 Eylül 2012; 10:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

yanlız değilsin.
    bende en ufak bir tebessüm bile etmiyorum.
    hatta saçma buluyorum.espirisinide anlayabilmiş değilim.

Günümüz de çok popüler olan kliplere benzer bir klip çekmek isterken bunu eline yüzene bulaştıran bir sanatçının komik hikayesini anlatıyor klip... gülüp gülmemek eğlenip eğlenmemek sana kalmış, ben klibi izlemiyorum bile sadece şarkıyı dinliyorum ancak şarkıdan ziyade arka da çalan müzik çok güzel, özellikle sen bunu büyük bir kolonda dinle inan bana her başladığında elini yukarı kaldırarak oynamak için ayağa fırlayacağının garantisini verebilirim özellikle de o ilk girişi süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

İnsanların tutulan birşeye nasıl hemen yapışıp seviyormuş ve eğleniyormuş gibi yaptıklarını görmek için yapılan bi deney o video Çok ilginç sonuçlar elde ediyoruz özellikle türkiyeden, bi kaç haftaya toplu ve ayrıntılı sonuçları açıklaarız

bak ben öyle düşünmüyorum şahsen bana gorede komik değil ama sarkı guzel bide o adamın hareketlerı samımı gelıyor

Cuk oturmuş internette kamera arkası var izlemeni tavsiye ederim acayip eğleniyolar klibi çekerken ve adamında samimiyetini görebiliyosun... Bu arada o turunculu kız da söylüyo bu şarkıyı ama sesi çok kötü çocuk gibi çıkıyo bir gangham style deyişi var dağlara taşlara

bu kızın söylediği klibin link'i
    http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4&feature=relmfu

bu da kamera arkası
    http://www.youtube.com/watch?v=9HPiBJBCOq8&feature=relmfu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öküzümtorbadandüşmüş -- 13 Eylül 2012; 11:03:33 >

• Kimse komik bulduğundan sevmedi zaten.
    Eğlendiriyor sadece.
    Siz her sevdiğiniz şarkıyı klibi komik bulduğunuzdan mı seviyorsunuz ?
    Eğer bu şarkıyı siz keşfetseydiniz anlata anlata bitiremezdiniz.
    Bu kadar kişinin sevmesi sizi gıcık ediyor sorun burada.
    Alışmanız lazım bu tür şeylere internet gibi bi ortamda herşey çok çabuk yayılıyor.
    Bu arada Hyuna'nın söylediği versiyonu daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 13 Eylül 2012; 11:03:07 >
  • Biz Burda Gangam Sevmeyenleri Sevmeyiz.
  • Çoğu Türk video klibinden daha anlamlı
  • o ülkenin kültürünü anlamak lazım birazda bknz.

bi kac tane de ornek vereyim sarkinin basinda elemanin kumsalda uzanip rahatlama olayi hyundai capital isimli kredi veren(hyundai grubunun) sirketin reklamina bir atif..reklamda bi erkek model aldigi kredileri nasil kullandigini felan ve yaptigi yeni sirketin son konumundan bahsediyor//direk kapitalizm ama korede bu olay biraz daha farkli aciklamasi biraz uzun ve zor.
    =kucuk dans eden velet gene cok populer sezercik baymisliginda bir dramayla alakali..baba intihar ediyor anne kanser cocuk o yasta hem okula gidiyor hem de annesine yardim ediyor..klasik 70ler turk filmleri olayi..dizie velet herzaman aglak takiliyor felan klipte onu cok itici bir zippir pic gibi oynatiyolar./
    =gazeteler arasindan yaninda 2 hatunla yuruyusu gene bir reality showla alakali
    = sauna daki escinsel gonderi de koredeki azili mafyalardan(su anda eleman hapiste)birinin yakalanip tek hucreye atilmasiyla eski sag kollarindan birinin gazeteye verdigi "abi miz gaydi" sur mansetine bir gonderme..
    =otobus sahneleri ni korede yasamayan birisi icin aciklamak cok zor..yasli teyzeler le olan sahneler disco topu felan..
    =gene cok kisa da olsa arkada majang oynayan yasli dayilarinda bir drama ile alakasi var(bankta oturuyor o esanada dayi)
    =at ciftligi ve sabah han nehrinin onunde domalarak yoga yapan larda iste bu klasik dunya mikime minare havasinda yasayan sarkiya da ismini veren gangnam tayfasiyla alakali..
    =klipte bir cok unlu komedyen ve sarkicida rol almakta misal 2.02 deki abla da hyouna

• body yaparken 1 set daha fazla atıyorum bu sarkı varken:D:D
    haraket veriyor beybi:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.