Şimdi Ara

Gangnam style nesi komik ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Adam apachi style dans ediyo, ve bence cok eglenceli oluyo ayrica adamin muzigindeki sound cok iyi, i'm sexy and know it'e tas cikaran cinsten bir saundu var yani kisacasi hem dim tis kaliteli bir muzik hem farkli kultur hemde sacma sapan bir muzik olunca insanlarin hosuna gidio misal ben cok eyleniyor muptelasi oldum sarkinin ve dansin :)

sürü psikolojisi bu bence şarkı okadar hit almasaydı youtubeda yüzüne bile bakmazdın bundan eminim popüler kültür oyuncağı olma

sen çok biliyorsun ya :D ben bu şarkı daha 1 milyon kere tıklanmadan önce dinledim ve beğendim, yani popüler olmadan önce biliyodum şarkıyı, kore kültürüne ilgim var ve takip ediyorum. beğenmiyorsan dinlemezsin neyin peşindesiniz ya :D napak gidip hard rock mı dinliyelim... çünkü bazılarına göre tek düzgün müzik rock... bende zaten demiyorum ki sanat eseri eşsiz bir parça, eğlenceli ve kopmalık bir çalışma çıkarmış adamlar, dinliyoruz dans ediyoruz eğleniyoruz, eğlenmeyi beceremiyorsan susacaksın başkaları eğlenirken....

• farkli olma çabalari vol 5874
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sen zevkler ve renkler ile başlayan o meşhur atasözünü duymadın herhal.

Kusura bakmayın hiç saygı duyamicam zevklerinize çünkü saçmalıktan başka bişey değil bu ve insanlar için endişeleniyorum giderek aptallasiyoruz

Aptal sensin doğru konuş.

niye üstüne alındın

@adil kullanim kotasi

eminim öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Bey -- 12 Eylül 2012; 19:43:54 >

• LMFAO'nun meşhur klibine benzediği için tuttu. En fazla 3-4 ayı var sabredin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

LMFAO'nun meşhur klibine benzediği için tuttu. En fazla 3-4 ayı var sabredin..

3-4 dakka bile tahammülüm yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın hiç saygı duyamicam zevklerinize çünkü saçmalıktan başka bişey değil bu ve insanlar için endişeleniyorum giderek aptallasiyoruz

niye üstüne alındın

@adil kullanim kotasi

eminim öyledir

Şarkıyı seviyorum gayet eğlenceli sorun mu var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niye üstüne alındın

@adil kullanim kotasi

eminim öyledir

sevdiğini zannediyorsun olay bu ama bunu kendine bile itiraf edemiyorsun çünkü bunu yaparsan dışlanacaksın

• Bencede sacmalik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niye üstüne alındın

@adil kullanim kotasi

eminim öyledir

sevdiğini zannediyorsun olay bu ama bunu kendine bile itiraf edemiyorsun çünkü bunu yaparsan dışlanacaksın

Lan ne dışlanması malmısın kardeşim çevremde kimse bilmiyo bu videoyu tek ben biliyorum. Hiç öyle popülist bir amacım da yok herkesi kendinle kıyaslama.

• Bilmiyordum sadece sokakta dansı yapması gülümsetti
  • Devir, yetenek ve emeğin değil, sıradışı olmaya çalışmak (ve bunu pek başaramamak) adına yapılan gerizekalıca şeylerin prim yaptığı devir haline geldi.
  • yanlız değilsin.
    bende en ufak bir tebessüm bile etmiyorum.
    hatta saçma buluyorum.espirisinide anlayabilmiş değilim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niye üstüne alındın

@adil kullanim kotasi

eminim öyledir

Lan ne dışlanması malmısın kardeşim çevremde kimse bilmiyo bu videoyu tek ben biliyorum. Hiç öyle popülist bir amacım da yok herkesi kendinle kıyaslama.

çok sert reaksiyonlar veriyorsunuz bence bu gibi şarkıları fazla dinlemeyin sizi olumsuz yönde etkilemiş .

• kişisel zevkime zerre hitap etmiyor, dinleyenlere de saygı duyuyorum ama gerçekten bu kadar ucuz ve basit şeylerin insanlara yedirilmesi daha gülünç.
  • Neden sevdiğini hakkında kimse kimseye hesap vermek zorunda değil, 3-4 dakika tahammülün yoksa dinlememen ve dinleyenleri de "aptallaşmak" ile yargılamaman en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bleeeed -- 12 Eylül 2012; 20:03:14 >
  • Komik değil,saçma. Şarkıda 5 para etmez bana göre.

En kötüsüde ne biliyor musunuz ?

LMFAO ve PSY gibi sanatçı bile denemeyecek kişilerin efsane gibi muamele görmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 12 Eylül 2012; 20:08:38 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=rX372ZwXOEM

bu kadar adam çılgınlar gibi eğleniyo demek ki beğenenler ve güzel bulanlar var.

serdar ortaç da seni çöpe atacağım poşete yazık gibi saçma bir şarkı sözüyle yüzlerce kişiyi konserine çekebiliyo
  • şu saçma şarkıyı ilk dinlediğimde hiç beğenmemiştim 2 gün sonra öğrendimki popiymiş isteyen istediğini dinlesin beni ilgilendirmezde insanların müzik zevki günden güne düşüyo bunuda bikez daha görmüş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 12 Eylül 2012; 20:54:01 >
  •  Gangnam style nesi komik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanenanee -- 12 Eylül 2012; 21:00:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.