Şimdi Ara

Gangnam style nesi komik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sarki niye bukadar tutuldu nesi komik ? En ufak tebessüm bile etmiyorum izlerken parçada rezalet zaten bukadar insan buna gülüyorsa durum içler acısı demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen zevkler ve renkler ile başlayan o meşhur atasözünü duymadın herhal.
  • Bende her konusu geçtiğinde bunu düşünüyorum ne var lan bu videoda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sen zevkler ve renkler ile başlayan o meşhur atasözünü duymadın herhal.

• İnsanların tutulan birşeye nasıl hemen yapışıp seviyormuş ve eğleniyormuş gibi yaptıklarını görmek için yapılan bi deney o video Çok ilginç sonuçlar elde ediyoruz özellikle türkiyeden, bi kaç haftaya toplu ve ayrıntılı sonuçları açıklaarız
  • komik bulmakmı bence klibi çok saçma ama şarkıyı sevdim insanın içi kıpır kıpır oluyor
  • berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip ve Komik Mekan İsimleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fan gurubunu getirttirmeyin bana.
  • Hakikaten ha belki anlamışımdır diyip farklı zamanlarda toplamda birkaç kez izledim. Esprisini anlayamadım.
  • biri GANGNAM STYLE FANI çağırsında ortalık şenlensin
  • şarkı veya klip komik diye dinlenmez & izlenmez bildiğim kadarıyla.komedi isteyen film izliyor.
  • Zaten şarkı iyi bi de dansı değişik olduğundan patladı gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

şarkı veya klip komik diye dinlenmez & izlenmez bildiğim kadarıyla.komedi isteyen film izliyor.

Şarkı olanakta bişeye benzemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

şarkı veya klip komik diye dinlenmez & izlenmez bildiğim kadarıyla.komedi isteyen film izliyor.

Şarkı olanakta bişeye benzemiyor

O konuda birşey diyemem.Senin kararın.Neyse ben yatayım hadi iyi geceler hepinize

• valla ben yaşadığım günü güzel geçirmeye bakan hayattaki kavramları umursamıyan bir insanım şarkı beni eğlendiriyor hareketlerinide biliyorum arkadaşlarla cafed dota oynadığımızda yenilen tarafa bu tarz hareketler yaptığımızdan eğleniyoruz bayağı kim ne derse desin bence komik bir şey sözleride manyak ben 4 dakkamı harcayıp mutlu oluyorum özellikle hyuna ile feat i süper ha bunu diyen kişide aynı zamanda hard core black metal felan dinliyen birisi yeri geldiği zaman barış mançoda dinlerim isteğime bağlı
  • bkz: forumun yaş ortalaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sen zevkler ve renkler ile başlayan o meşhur atasözünü duymadın herhal.

Kusura bakmayın hiç saygı duyamicam zevklerinize çünkü saçmalıktan başka bişey değil bu ve insanlar için endişeleniyorum giderek aptallasiyoruz

Bir video klibi izleyip guldu diye insanlar aptallasmis mi oluyor.Bu kadar buyutmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarkı gerçekten güzel komik kısımları bence var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.