Şimdi Ara

Gangnam style nesi komik ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muzigi daha sayıyımı
    Sokagın ortasında son ses gangam style açıp hey hey sexy lady op op oppa gangam style dıyıp dans yapmak çok eglenceli ayriten ayrıca şarkıyı analaman ıcın uzakdogu kulturunu bılmen lazımyanı en azından bıraz kulturlu olman lazım kultursuzsen bışey dıyemıcem
  • özenti. biri dansı demiş ulan harbi millet nelere gülüyormuş seviye çok düştü çooook.
  • Ulan hepinizden nefret ediyorum bırakın lan koreyi gangnam style ile tanımayı keserim asarım lan hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sen zevkler ve renkler ile başlayan o meşhur atasözünü duymadın herhal.

Kusura bakmayın hiç saygı duyamicam zevklerinize çünkü saçmalıktan başka bişey değil bu ve insanlar için endişeleniyorum giderek aptallasiyoruz

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

/>

Budur. Dağılabiliriz.
  • quote:

Bu sarki niye bukadar tutuldu nesi komik ? En ufak tebessüm bile etmiyorum izlerken parçada rezalet zaten bukadar insan buna gülüyorsa durum içler acısı demektir

+15435346544332432
  • overrated gangam style.çok abartılıyor o kadar ötesi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

LMFAO'nun meşhur klibine benzediği için tuttu. En fazla 3-4 ayı var sabredin..

3-4 dakka bile tahammülüm yok

Dinlemezsin olur biter triplere girmişsin.
  • Kültürlüyüm diye geçinen kesim
  • quote:

Bu sarki niye bukadar tutuldu nesi komik ? En ufak tebessüm bile etmiyorum izlerken parçada rezalet zaten bukadar insan buna gülüyorsa durum içler acısı demektir

aynı kanaatteyim kadim dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Komik değil,saçma. Şarkıda 5 para etmez bana göre.

En kötüsüde ne biliyor musunuz ?

LMFAO ve PSY gibi sanatçı bile denemeyecek kişilerin efsane gibi muamele görmesi.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

İnsanların tutulan birşeye nasıl hemen yapışıp seviyormuş ve eğleniyormuş gibi yaptıklarını görmek için yapılan bi deney o video Çok ilginç sonuçlar elde ediyoruz özellikle türkiyeden, bi kaç haftaya toplu ve ayrıntılı sonuçları açıklaarız

+1
  • Dun muhabbeti oldu bu gun izledim bi kackez muzigi ve ritmi disinda pek bisey goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dansı birkere yapabiliyorsan çok eğlenceli ayrıca insanın bu tür absürd dans,komedi vb şeylerde anlayışı olması lazım.
  • Ooo liseli ağır abiler gelmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Dansı
    Muzigi daha sayıyımı
    Sokagın ortasında son ses gangam style açıp hey hey sexy lady op op oppa gangam style dıyıp dans yapmak çok eglenceli ayriten ayrıca şarkıyı analaman ıcın uzakdogu kulturunu bılmen lazımyanı en azından bıraz kulturlu olman lazım kultursuzsen bışey dıyemıcem

şarkıda uzakdoğu kültürü ile ilgili ne işlenmiş örnek gösterebilir misin ? oppa demesini saymassak kültür öğeleri olarak ne gösterebilirsin?
  • Batıyor mu? Sevmiyorsan sevme kardeşim nedir kendini gösterme çaban? Hiç kimse de çıkıp bu video seni çok güldürür demedi. Bi sevdiğimiz G.Kore vardı onun da sizin gibiler tarafından sevilmesi istemem. Zaten bu sevmeyip de, sevenlere aptal diyen zihniyetini klibin ne olduğunu anlamasını bekleyemem. Eminim klibin amacını bile bilmiyorsunuz. O yüzden bırakın Güney Kore de, şarkıları da bizde kalsın, rezil etmeyin. Bak sinirlendim yine...
  • quote:

komik değil. haa bu nicki niye aldın diyebilirsin, benim amacım biraz farklıydı. ama kesin olan şu ki komik değil
  • kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez arkadaşım sizene ya başkasının zevkinden eğlencesinden.
    Kimse kimseye karışamaz ben ister gider metal dinler ister arabesk, pop dinler bu sizi ilgilendirmez.
  • İnsanların zekasını zevkine göre değerlendirenler asıl aptaldırlar.
    Seven seviyor, sanane?Sana mı kaldı?Bana da saçma gelen şeyler var ama ben böyle gelipte saçmalamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.