Şimdi Ara

Gangnam style nesi komik ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bir videoya gülündü diye insanlar aptal olur,ne de siz böyle bi konu açtınız diye elit ve üstün zekalı olursunuz.sadece beğenmemiş ve beğenenlerin zevkine saygı duymayan ve bunu hiç de uygun olmayan bir üslupla dile getirmiş biri olursunuz o kadar.
  • çünkü adamın bir tarzı var
  • Komik olan birşey yok. İnsanlar dinlediği birşeye gülmez. Eğlenirler dans ederler.

hey allahım
  • Ben gayet beğeniyorum açıkcası, hele Hyuna ile birlikte söyledikleri versiyon daha hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

komik bulmakmı bence klibi çok saçma ama şarkıyı sevdim insanın içi kıpır kıpır oluyor

aynen bende hiç sevmezdim ama böyle hafiften elektronik&dubstep filan olunca hoşuma gitti gibi.Dansları filan iyi.
  • Bence çok güzel şarkı lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

valla ben yaşadığım günü güzel geçirmeye bakan hayattaki kavramları umursamıyan bir insanım şarkı beni eğlendiriyor hareketlerinide biliyorum arkadaşlarla cafed dota oynadığımızda yenilen tarafa bu tarz hareketler yaptığımızdan eğleniyoruz bayağı kim ne derse desin bence komik bir şey sözleride manyak ben 4 dakkamı harcayıp mutlu oluyorum özellikle hyuna ile feat i süper ha bunu diyen kişide aynı zamanda hard core black metal felan dinliyen birisi yeri geldiği zaman barış mançoda dinlerim isteğime bağlı

sorun yok panpa doğru yoldasın.Hayattaki kavramlar zaten türetilmiş saçma sapan bi düzene uydurmak için insanları.İnsan kulağa hoş geleni dinler,sağcı solcu olayı gibi abartanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Eylül 2012; 5:45:33 >

• Ben bu insanlari anlamiyorum,size ne lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede güzel şarkı o asansör tuvalet felan süper
  • Adam hakli beyler.
  • Hayır Sadece Şarkı Güzel
  • Adam apachi style dans ediyo, ve bence cok eglenceli oluyo ayrica adamin muzigindeki sound cok iyi, i'm sexy and know it'e tas cikaran cinsten bir saundu var yani kisacasi hem dim tis kaliteli bir muzik hem farkli kultur hemde sacma sapan bir muzik olunca insanlarin hosuna gidio misal ben cok eyleniyor muptelasi oldum sarkinin ve dansin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gülüyorum ve eğleniyorum. Özellikle dansı çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Adam apachi style dans ediyo, ve bence cok eglenceli oluyo ayrica adamin muzigindeki sound cok iyi, i'm sexy and know it'e tas cikaran cinsten bir saundu var yani kisacasi hem dim tis kaliteli bir muzik hem farkli kultur hemde sacma sapan bir muzik olunca insanlarin hosuna gidio misal ben cok eyleniyor muptelasi oldum sarkinin ve dansin :)

sürü psikolojisi bu bence şarkı okadar hit almasaydı youtubeda yüzüne bile bakmazdın bundan eminim popüler kültür oyuncağı olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sen zevkler ve renkler ile başlayan o meşhur atasözünü duymadın herhal.

Kusura bakmayın hiç saygı duyamicam zevklerinize çünkü saçmalıktan başka bişey değil bu ve insanlar için endişeleniyorum giderek aptallasiyoruz

Aptal sensin doğru konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

Bu sarki niye bukadar tutuldu nesi komik ? En ufak tebessüm bile etmiyorum izlerken parçada rezalet zaten bukadar insan buna gülüyorsa durum içler acısı demektir

çok haklısın kardeş harfi harfiyen katılıyorum sana
  • Adamın dansı ve şarkı gayet iyi.Zaten gülmek istiyosan komedi filmi izlersin müzik dinlemezsin.
  • Komik olduğu için dinlediğimizi kim söyledi. Hoşuna giden dinliyo.
  • Beğenmiyorum nefret ediyorum.Duydukça sinirleniyorum.Ama dinleyenlere de bişey demem,diyemem.
  • güzel falan değil ama insanı neşelendiriyor zaten klipsiz dinlenmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.