|
Kendisi dedi zaten sonu farklı olacak diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Kendisi dedi zaten sonu farklı olacak diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kitapların bitmesinin %1 bile ihtimali yok ki Martin'in kitapları bitirmek istediğine de inanmıyorum şu an seri öyle bir karıştı ki bunu bu yaşta 2 kitapta toparlayıp iyi bir finalle bitirebilmesi ihtimal dahilinde değil bunu kendisi de çok iyi biliyor o yüzden seriyi bitirmeyecek |
|
|
Teşekkürler hocam ben de 4.turdayım dizide < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu arada çözünürlük ne bilmiyorum ama Prime video'da tatmin edici bir görüntü sunuyor dizi. |
| _____________________________ |
House Of The Dragon Türkiye 🐉 on Xtwitter"Maisie Williams'la birlikte Arya'nın Jaime olarak geri döndüğü bir Cersei-Arya yüzleşmesi hayal ediyorduk ama yapımcılar farklı seçimler yaptılar."
-Lena Headey https://twitter.com/HODTurkey/status/1719387503717695874Şunu nasıl yapmazlar aklım mantığım almıyor Cesei'yi Jaime olarak gelen Arya öldürmeliydi |
|
son sezonu yok say. yazılacak o kadar çok şey var ki... |
|
Dizinin ismini çok duyuyordum ama seyretmemiştim. Prime gelince izlemeye başladım dizi muhteşem ya tam bir müptelası oldum. Normal TV.yi maçlar dışında neredeyse hiç izlemez oldum. Her akşam 2-3 bölüm izliyorum şuan 3.sezon bitmek üzere Sony OLED tv.de görüntü ve ses inanılmaz keyif veriyor. Yalnız Prime da 4 sezon gözüküyor |
|
Yeni geldiği için öyle şuan için, Diğer sezonlarda gelir sanırım bir süre sonra, Ayrıca ilk 5 sezon çok iyidir 6.7. sezon idare eder son sezonda izledik ama sonu kimseyi memnun etmedi bu hikayeye yakışmayan bir sonu oldu dizinin. Yalnız ne olursa olsun bu dizi en iyi dizilerden biri açık ara her anlamda, Keyif almaya bakın. |
|
GoT dünyasına girdikçe kafayı yiyorsun, çok şanslısın |
|
Ya böyle bir şey yok, dizide hiç acıma yok. Dün < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 18 Kasım 2023; 10:59:23 > |
|
|
@qarakedi hocam öncelikle baya şanslısınız bu eseri hiçbirşey bilmeden izledğiniz için ileride neler neler göreceksiniz fakat mesajınızı spoiler kutucuğu içerisine almanız daha iyi olur çünkü isim vermeseniz bile yeni izleyen birinin ileriki sezonlarda hangi karakterin bunlar başına geleceği anlaşılıyor , ayrıca söylediğiniz olay game of thrones i game of thrones yapan ve serinin en haşin ve en kilit olaylarından birisi olduğu için çok önemli bir spoilerdir dikkat ederseniz çok daha iyi olacaktır saygılarımla , iyi forumlar |
|
|
|
|
|
12 yılda 1100 sayfa ve daha yazılacak 400-500 sayfa. Hiç beklentiye girmeye geek yok. Ayrıca elinde 1100 sayfa olması bunca yıl sadece 1100 sayfayı yazdığını göstermiyor. Birçok bölümü silip silip yeniden yazmıştır büyük ihtimal ve bunu da düşününce bitirememesine kendimizi hazırlasak daha iyi. Olur da bitirir ve kitap yayınlanırsa güzel bir sürpriz olur. Aynısı Rothfuss için de geçerli. İkisinin de serileri bitireceğine inanmıyorum. Umarım yanılırım. Kral Katili iki kitabını da aldım ama sırf 3. kitabın bitmesini beklemekten başlamadım kitaplıkta duruyor öylece. Hem merak ediyorum bu kadar övülen seriyi hem de 3. kitap çıktığında çoğu kısmı unutmuş olmaktan dolayı tekrar okumak durumunda kalmak istemiyorum. |