xteink x3 inceleme
Merhaba ürünü yeni aldım. Detaylı incelemesini bulamadım.

Set içeriği:
Xteink X3
Pogo Pin şarj kablosu
Şeffaf Kılıf
Kapaklı Suni Deri Kılıf
Aydınlatma Lambası
Ekran Koruyucu
2 adet Magsafe mıknatıs
Usb kart Okuyucu
32 gb Xteink marka microsd kart
3.7 inc ekran boyutu ile Cihaz inanılmaz hafif, 58 gr, elinizde tuttuğunuzu anlamıyorsunuz bile. X4 modeline göre daha küçük olması sayesinde telefon arkasına rahatlıkla sığıyor. Benim telefonumda (s24 ultra) magsafe bulunmuyor, telefon kılıfındaki mıknatıs da yukarıda kaldığı için tam tutunmuyor lakin magsafe bulunan iphone modelleri ile kullanımı çok rahat.
Hangi kitabı kaç sayfa, ne kadar süre veya sayfa okuma hızı, günün bölümleri ya da haftanın günlerindeki okuma oranları gibi detayları gösteren bir okuma istatistiği ekranı da mevcut.

Sağ ve sol yanlardaki tuşlardan ya da ekranın sağ altındaki tuş takımında ileri geri hareketi, Sol alttaki tuş takımından seçim ve geri işlevini yerine getirebiliyorsunuz.
Kullanmaya başladığımda İlk farkettiğim şey yazılımının hantallığı oldu. Sağ Sol tuşlarına bastıktan neredeyse 1 sn sonra hareket ediyordu. Youtube üzerinden bakarak crossink yükledim. Hem kendi işletim sistemi hem de crossink Türkçe karakter destekliyor.
Crossink ile cihaz çok daha akıcı çalışıyor. Wifi üzerinden elektronik kitap ve fotoğraflarınızı kolayca yollayabiliyorsunuz, kart okuyucu ile de yüklenebiliyor kitaplar.
Kart içine oluşturduğunuz sleep isimli klasöre istediğiniz görselleri yükleyerek uyku modunda ekran koruyucu olarak kullanabiliyorsunuz.

Dahili Ekran aydınlatması olmaması nedeniyle karanlık ortamda ya da gece kullanılamıyor bu nedenle set içerisinden usb ile şarj olan ve sıcak ve soğuk olarak iki tonda aydınlatma yapabilen lamba çıkıyor.
Lamba üzerindeki klip ile cihaza tutturarak ya da üzerine takıp çıkarılabilen ve magsafe e tutunan plaka ile bağlayıp kullanılabiliyor.
Haricinde gün içinde e ink teknolojisi sayesinde çok keskin bir görüntü elde ediyorsunuz.

Kindle Voyage ile boyut karşılaştırması

Artıları
Hafiflik
Tek el ile kullanabilme
32 gb kart desteği
Eksileri
Kutu içeriğinde tempered glass bir ekran koruyucu olmalıydı
Yazılımı hantal
Type C yerine pogo pin şarj kullanılması
Ekran aydınlatması olmaması
Ürün ülkemizde satışa çıktı.
Toparlayacak olursak;
Fiziksel kitaplara hayran biri olarak evde kendi kitaplığım var ve yıllardır da kindle kullanan birisiyim.
Kendimce kitap ciltliyor ve hayran olduğum serilerin nadir basımlarını topluyorum ama bu cihaz son yıllardaki okuma oranımı fazlasıyla arttırdı, kullanılabilirliği gerçekten üst seviye.

REKLAM DEĞİL KENDİ CİHAZIMIN İNCELEMESİDİR❗️
Suzuki Samurai Kullananlar
Merhaba, dağa bayıra gitmek için orijinal 1.3 motorlu samurai almak istiyorum, maks bütçem 350 bin lira.
Alsam yürütmekte sıkıntı yaşar mıyım, parçası ustası bulunur mu sonuçta eski araç. Halihazırda bir tane spring ve bayon var, spring ile bu işleri yapıyorum ama 4 çeker bir aracım olsun istiyorum, afaki mi olur mu?

İpad 5 IpadOS Yükseltme
Beyler cihazı simülasyon oyunlarında dashboard yapmak istiyorum lakin hiçbir uygulama yüklenmiyor. Sürümü yükseltmek mümkün mü? Cihaz boşta duruyor enazından bir şeye yarasın istiyorum
DH'ye üye olduğumdan beri 14 yıl geçmiş
Galaxy Buds Tek Kulaklık Bağlama
Beyler kulaklığın sol tekini kaybettim aylar evvel eski telefonumda kullanmaya devam ediyordum. Dün s24 ultra aldım fakat kulaklığı bağlayamıyorum.
Bağlantısı için iki kulaklık gerekiyor sanırım ne yaptıysa Bluetooth ya da wearable uygulaması görmüyor.
İşin saçma tarafı iphone a falan hemen bağlanıyor gecikmesiz çalışıyor ama Samsung a bu saçmalık yüzünden bağlanmıyor. Çözümü ok mu acaba?

Silinebilir
.
MOD SAAT Tam olarak ne demek?
Seiko SRPD31K1 ARANIYOR
Düzenleme :
O mu bu mu derken Astra K ya kafayı takmışken yaklaşık 1m a 2023 model 22 binde Hyundai Bayon Elite aldım. Tipi tasarımı zerre hoşuma gitmemişti ama mantığın ve tavsiye veren onlarca insanın sesini dinleyip mermi gibi Astradan vazgeçtim 😅
İnşallah üzülmem

Otobanda 120km/s hız ve zaman zaman biraz üzerinde seyrettim. 364 km de 860 lira ( 20,5 lt benzin) yaktı.
Otobandan Sonra nispeten daha yavaş gittim onda da ortalama 5.3 lt /100 km yaktı.
Performansı klasik atmosferik, zayıf kalıyor yani biraz ama müthiş bir şey aramıyorsanız sizi götürür gibi.
SORU:
Beyler aracımı pazartesi sattım. Okullar açılmadan hanımın kullanabileceği otomatik hatcback bir araç almam lazım. Tek çocuk var şehiriçi günlük 3 5 km kullanılacak. 1 seneye de değiştirmeyi düşünüyorum
920 bine 60 binde 1.6 cdti astra k ayarladım bir tane dynamic paket, gönlüm bundan yana.
Eş dost akraba 2016 arabaya o parayı verme kia stonic, stepway, bayon falan bak diyor.
Zaman dar kafam kazan oldu 1 aydır araç arıyorum.
SİZCE HANGİSİ, NİSPETEN ESKİ AMA DÜŞÜK KM VE YÜKSEK PAKET Mİ ? YOKSA 2020 MODEL VE ÜSTÜ B SEGMENT YENİ BİR ARAÇ MI?
1.000.000 Civarı Araç Tavsiyesi
Merhaba
Başlıkta belirttiğim üzere 1M civarına bir araç almayı planlıyorum.
Olmazsa olmazım OTOMATİK olması
Eşim de kullanacağı için hatcback ya da SUV bir model bakıyorum.
Hali hazırda elimde astra j ve renault spring araçlarım var, denk gelir ise takas ile araçları verip üzerine de 300 - 400 bin lira ekleyebilirim. Çok sık araç değiştiren biri değilim, nadir zamanlarda 110 km/s hızın üzerine çıkar ve aracın bakımlarını zamanından önce ve olması gerekenden fazla yaptırıyorum hep.
Amacım uzun süre kafam rahat kullanmak, ufak tefek arızaya takılmam, çoğu iş elimden gelir kendim hallederim.
Beni yormayacak enaz 5 yıl ve üzeri hatta mümkünse daha da uzun kullanabileceğim bir araç arıyorum. Kafamda marka model olmadığı için belli bir araca bakamadım hiç. Teşekkürler şimdiden

|
?ᴀ? ᴍı? ?ᴇ? ᴋ?ᴍsᴇᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ???ᴍ, ᴢ??ᴀ ᴋ?ᴍsᴇ ?ᴇ?ᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ??. Ağaçsakal |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.639
İkinci El Bölümü Mesajları: 178
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 662 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
7 Yanıt
0