|

3 Mobil
|
Popülere fazla oynanmaya başladı. Gelecek Doktor Siyah, Kadın, Eşcinsel ve Hindistan kökenli biri olursa beni şaşırtmaz.
|
|
chibnall şu saniye gitse bile aylarca katlayarak küfür etmeye devam ederim bunu alana, sıçıp batırmasına izin verene, şutlamak için bu kadar geç kalana sabh akşam günde 3 öğün küfür ediyorum aylarca devam edecek. Dediğim gibi Jodie kariyerine zarar verdiği için bu kadın düşmanına dava açmalı.
Eğer bu ikili gidiyorsa Peter Capaldi rüya düşmanının etkisiyle bu "kabusu" görmüş ve Jack Harkness in yardımıyla uyanmış olsun ve ne boktan rüyaydı bu kadar kötü rüya olamazdı diye başşak geçerek bir maceranın ortasından devam etsin gerekirse 1 sezon sonra chibnall ın eklediği bütün dışkılar temizlenerek yeni bir Doctor a geçiş yapılır. |
|
Çıldırmamak elde değil bu dizi doctor who falan değil. Doctor who sjw parodisi olur anca. Hele araya ayıp olmasın diye aldıkları tek ingiliz beyaz amca resmen benim ne işim var burda der gibi oynuyor.
Capaldi'nin olduğu sezonlarda çok iyi değildi ama arada birkaç tane iyi bölüm oluyordu üstüne capadi şov izliyorduk her bölüm. DİZİ ÖLDÜ ARTIK VURMAYIN ŞEREFSİZLER |
|
Doctor who capaldi dönemi ile final yaptı bence. |
|
Matt değiştikten sonra bıraktım ben. Her doktor değişimi sonrası diziyi bir süre bırakıp bölüm birikmesini bekler, sonra arka arkaya patlatırdım bölümleri. Haftalık izleyerek alışamıyordum Davies kendi tükürdüğünü yalayan biri. Şimdi tırsmış ki tekerlekli sandalye kullananı kötü gösteriyoruz diyor. Age of Steel bölümünü hatırlayın. John Lumic'i tekerlekli sandalyede gösteren kendisi :) Davies'in Davros değişikliği hakkında röportajı. “We had long conversations about bringing Davros back, because he’s a fantastic character, [but] time and society and culture and taste has moved on,” Davies told on BBC Three companion series Doctor Who Unleashed. “And there’s a problem with the Davros of old in that he’s a wheelchair user, who is evil. “And I had problems with that. And a lot of us on the production team had problems with that, of associating disability with evil. And trust me, there’s a very long tradition of this.” “I’m not blaming people in the past at all, but the world changes and when the world changes, Doctor Who has to change as well,” he continued. “So we made the choice to bring back Davros without the facial scarring and without the wheelchair, or his support unit, which functions as a wheelchair. “I say, this is how we see Davros now, this is what he looks like. This is 2023. This is our lens. This is our eye. Things used to be black and white, they’re not in black and white anymore, and Davros used to look like that and he looks like this now, and that we are absolutely standing by.” Ayrıca 10. doktor woke çöplüğünün dibine girmiş bile. David Tennant has a simple message for bigots obsessed with trans kids https://www.thepinknews.com/2023/07/11/david-tennant-t-shirt-leave-trans-kids-alone-reactions/" Trans çocukları rahat bırakın ucubeler " diye tshirt giymiş govel. Bundan sonra yok hükmündedir benim için |
|
10'un oyunculuğu kötü mü
![]() ![]() |
|
Yeni Doktor Ncuti Gatwa. Sex Education dizisinde oynuyormuş. Malumun ilamı demekle yetineceğim.
https://www.bbc.com/news/uk-61371123 |
|
Bazı tatsız küfürler |
|
SJW WHO koyun dizinin adını artık. En azından ne izlendiğini biliriz.
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
|