DJI Osmo Action 4 İçin Hafıza Kartı Önerisi
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir DJI Osmo Action 4 kamerası satın aldım. Sonrasında SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I hafıza kartı 128 GB Micro SD kart satın aldım.
H.264 ve HEVC ile test videoları çektim ancak cihazın kendi video oynatımında sorun yokken PC. de tüm kodecleri yüklememe rağmen 1080p dışındaki kayıtlarda görüntüde atlamalar takılmalar oluyor.
Sandisk micro sd karttan kaynaklı olabilir diye tahmin ediyorum.
Sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz marka ve teknik bilgiler nelerdir acaba ?
Teşekkürler.
Sony Oled A80J Banding Sorunu
Playstation hesaba eklenen para iptali
Merhaba, psn hesabıma yanlışlıkla para ekledim. Bunu nasıl iptal/iade ettirebilirim ?
Sony As20 Aksiyon Kamera "Bulanık Kayıt Sorunu"
Merhaba, kamera, hem video hemde resimleri bulanık olarak çekim(kayıt) yapıyor. Sorun ne olabilir acaba ? Resim ve video çekimleri de aynı şekilde kayıt oluyor.
Tüm Kamera ayarlarını sıfırladım fabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun düzelmedi :(
Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb)
Merhaba, Pc.ye kayıt yapan kamera bağlayabilir miyim ? Böyle bir sistem varmı ? Amacım ofisteyken pc.yi açtığımda ofisi kayıt edecek pc.yi kapattığımda da kayıtın sonlanması(Kayıt olan dosyayı silebilirim hardiskte yer kaplamaması adına). wifi kameralar var ama onlarda kayıt olmuyor galiba. Bana nasıl Bir çözüm önerirsiniz ? Teşekkürler.
Doğtaş LOVA Yatak(Ayıplı mal)
Arkadaşlar merhaba,
Doğtaştan aldığım LOVA yatakta sorun olduğundan firma ile anlaşamadık sonrasında hakem heyetine başvuru yapmıştım.
Hakem heyeti kararını verdi. Fatura bedelinin tarafıma ödenmesi şeklinde sonuçlandı.
Yalnız karar formunda hakem heyeti şöyle bir şey yazmış "Tüketicinin ilgili firmadan aldığı ürün ve belgelerin firmaya GERİ İADESİ ile ürün bedelinin firma tarafından tüketiciye ödenmesine" diye.
Bu durumda koskoca yatağı firmaya ben kendim mi götüreceğim bu kısmı tam anlayamadım. Eğer yatağı ben kendim teslim edeceksem nakliye ücreti zaten fatura bedeline denk gelir şaka gibi.
Bu durumda nasıl hareket etmem gerekecek bilemedim. ilk kez hakem heyetine başvuru yaptım nasıl bir prosedür olacak acaba ?
Amazon - EasyCep Rezaleti
Arkadaşlar 2 Ekim 2024 tarihinde amazon.com.tr den 3000TL destekli yeni bir cep telefon satın aldım.
Eski telefonumu gönderip ücret ödemesini aldıktan sonra ek ödeme için bana easycep MH.ler 30 gün sonra paranız hesabınıza gönderilecek diye bilgi verdi. 30 günden sonra amazon ile görüşmelerim de bir destek yardım alamadım. Easycep ile görüşmelerimde hep aynı bilgiyi veriyorlar. Sürekli bir oyalama yapıyorlar. Bu şekilde alış veriş yapıp ödeme alan var mı acaba ?
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum 2 ay kadar süre geçti ve ödeme yapılmadı.

İBB'nin Bisiklet Yolu İçin Duyarsızlığı
Başvuru yapalı nerdeyse 3 ay oldu İBB tatilde

İphone 11 vs 13 Fiyat
Merhaba, İphone 13 fiyatı 11'e göre iki katı sizce bu miktara değer mi ? +- Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.919
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.829)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.968 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0