Arkadaşlar merhaba,
Maalesef Discord hesabım çalındı. Hesap üzerindeki şifre bilgileri değiştirildiği için şu an hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Parolamı unuttum dediğimde şifre sıfırlama linki geliyor yeni şifreyi giriyorum ama sonraki ekranda "Çok Aşamalı Doğrulama" isteniyor bu kodda bende yok.
Bu aşamada yapabileceğim başka bir şey olup olmadığı konusunda tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.
Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı? Süreç nasıl işliyor, hesabı geri alma şansım nedir? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar, bu durumu diğer sosyal medyada paylaştım burada da paylaşmak istedim.
Bugün bizzat başımdan geçen ve çok profesyonelce kurgulanmış bir dolandırıcılık girişimini, hiçbir renktaşımızın canı yanmasın ve tuzağa düşmesin diye sizlerle detaylıca paylaşmak istiyorum.
Bugün 0212 292 19 05 numaralı telefondan arandım. Telefondaki kişi Galatasaray Spor Kulübü'nden aradığını söyledi. Süreç tam olarak şöyle işledi:
- İlk Aşama: Önce bir asistan aradı ve "Kurumsal numaramızdan birazdan tekrar aranacaksınız, yöneticimiz Burak Odabaşı sizinle görüşecek" dedi.
- İkinci Aşama: Kısa süre sonra tekrar arandım. Kendisini kulüp yöneticisi olarak tanıtan şahıs, kulübe destek olmamız adına bir kampanya yürüttüklerini söyledi.
- Vaatler: Kulübe destek olmam karşılığında, dilediğim bir maçta locada ağırlama, kulüpten bir plaket ve tüm aile üyeleri için futbolcuların ıslak imzalı formalarını vereceklerini belirttiler. Hatta asistanın forma bedenleri için bana WhatsApp'tan yazacağını söyleyerek iyice güven vermeye çalıştılar.
- Para Talebi: Tüm bunlar karşılığında 34.000 TL ücret istediler. Durumumun olmadığını, bu rakamın çok yüksek olduğunu söylediğimde hemen pazarlık payı devreye girdi ve fiyatı birden 11.900 TL'ye kadar düşürdüler.
- Kapanış: Kredi kartı ödemesi için beni sesli yanıt sistemine yönlendireceğini söyledi. Ben de "Kusura bakmayın, sizi tanımıyorum. Ürünler elime geçmeden, kapıda görmeden kesinlikle hiçbir ödeme yapmam" dedim. Bunun üzerine sertleşip "O zaman işleminizi olumsuz olarak kaydediyorum" diyerek telefonu kapattılar.
Görüşme biter bitmez hemen Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi numarasını(0212 305 19 05)arayarak durumu sorgulattım. Kulüpten kesin ve net olarak bu kişilerin dolandırıcı olduğu, kulübün böyle bir araması veya kampanyası olmadığı bilgisini aldım.
Şans eseri soğukkanlı davranıp kart bilgimi vermedim ve dolandırılmaktan kurtuldum. Ancak özellikle yaşça büyük taraftarlarımız veya o anki heyecanla kulübe destek olmak isteyen renktaşlarımız bu tuzağa düşebilir.
Lütfen çevrenizi, ailenizi uyarın. Kulüp adını kullanarak telefonla arayıp para, kart bilgisi veya sesli yanıt sistemiyle ödeme talep eden hiç kimseye güvenmeyin. Resmi bir kampanya olduğunda zaten kulübün resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurusu yapılır.
Herkese iyi forumlar, lütfen dikkatli olalım!

Galatasaray - Juventus Tüm Maç
Arkadaşlar merhaba,
İşim dolayısıyla bu tarihi maçı canlı olarak izleme şansım olmadı. İnternette de baktım ama bulamadım. Tüm 90 dk nasıl izleyebilirim link vb bişey varmı acaba ?
Teşekkürler.
Hepsiburada.com hediye hbomax paketi hk.
Hepsiburada.com premium üyelerine hediye verdiği hbomax'da 4K UHD ve Dolby Atmos varmı yoksa standart üyelik mi bilginiz varmı arkadaşlar ?
DJI Osmo Action 4 İçin Hafıza Kartı Önerisi
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir DJI Osmo Action 4 kamerası satın aldım. Sonrasında SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I hafıza kartı 128 GB Micro SD kart satın aldım.
H.264 ve HEVC ile test videoları çektim ancak cihazın kendi video oynatımında sorun yokken PC. de tüm kodecleri yüklememe rağmen 1080p dışındaki kayıtlarda görüntüde atlamalar takılmalar oluyor.
Sandisk micro sd karttan kaynaklı olabilir diye tahmin ediyorum.
Sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz marka ve teknik bilgiler nelerdir acaba ?
Teşekkürler.
Sony Oled A80J Banding Sorunu
Playstation hesaba eklenen para iptali
Merhaba, psn hesabıma yanlışlıkla para ekledim. Bunu nasıl iptal/iade ettirebilirim ?
Sony As20 Aksiyon Kamera "Bulanık Kayıt Sorunu"
Merhaba, kamera, hem video hemde resimleri bulanık olarak çekim(kayıt) yapıyor. Sorun ne olabilir acaba ? Resim ve video çekimleri de aynı şekilde kayıt oluyor.
Tüm Kamera ayarlarını sıfırladım fabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun düzelmedi :(
Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb)
Merhaba, Pc.ye kayıt yapan kamera bağlayabilir miyim ? Böyle bir sistem varmı ? Amacım ofisteyken pc.yi açtığımda ofisi kayıt edecek pc.yi kapattığımda da kayıtın sonlanması(Kayıt olan dosyayı silebilirim hardiskte yer kaplamaması adına). wifi kameralar var ama onlarda kayıt olmuyor galiba. Bana nasıl Bir çözüm önerirsiniz ? Teşekkürler.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.961
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.055 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
1