Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30653066306730683069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Nasıl önemli karakter ölmez nasıll abi kafayı yiyeceğim. Hangi mal yazıyor bu senaryoyu?

Şişko herifin bunda payı varsa onun ayrı belasını ben...
    Yok şişko salmış bunları para için yapıyorsunuz zaten komple onlara bıraktı senaryoyu gelende elimizde ki bu bok işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Dizinin sonunda Cersei kazanırsa bence diziye tüy dikerler

Çok kişiden küfür yerler çok
    Evli mutlu çocukludansa öyle bir sonu tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Yüz değiştirme konusunda arkadaş sana yorum yazdığı için ona değinmiyorum. Ama birşey eklemek istiyorum. Arya ile Melisandre'nin ilk tanıştığı sahnede, Brown eyes, blue eyes, green eyes diyor. Brown Frey, Blue NK ve sanırım Green de Cersei'yi simgeliyor. Misyonunu tamamlamamış olabilir daha yani.
  • Beklentiler farklı olsada bana göre şimdiye kadarki en iyi 1-2 bölümden biriydi bana göre...

Arya olmasına kızanlar var karakter zaten ilk sahnesinden itibaren böyle birşeye hazırlanıyor, Tabi birçok kişi'de aynı şekilde olabilirdi ama benim için tatmin edici oldu, Tabi ölmesine kesin gözüyle baktığım birçok kişi olmaması şekilde hayatta kaldı şuan için, Özellikle sam çok ama çok göze battı izlerken kızdığım tek nokta bu oldu diyebilirim, Tabi yine önceden görüğümüz bir çok dev yoktu garip bir şekilde ghost yine harcandı sanırım,

Özellikle ölülerin saldırıya geçtiği sahneler çok etkileyiciydi ne oluyor lan dedim, Ejderha savaşları daha uzun olsa tadından yenmezmiz, Sanırım sadece bir tane kaldı şuan, Ne olursa olsun önceki sezonda'da yazdığım gibi dizinin sonunda cersie veya diğer adı gelmedi aklıma onlardan biri geçerse en büyük fiyasko olur benim açımdan.

Son olarak kralın şehrinin üzerinde uçan ejderha görülmedi şimdiye kadar sanırım önümüzdeki bölüm görünecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Yüz değiştirme konusunda arkadaş sana yorum yazdığı için ona değinmiyorum. Ama birşey eklemek istiyorum. Arya ile Melisandre'nin ilk tanıştığı sahnede, Brown eyes, blue eyes, green eyes diyor. Brown Frey, Blue NK ve sanırım Green de Cersei'yi simgeliyor. Misyonunu tamamlamamış olabilir daha yani.
    https://www.youtube.com/watch?v=Kc7Oe7e08pU

• m-99 M kullanıcısına yanıt

Ghost yaşıyor galiba ölmedi.

• Norain kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim sahne bu işte. Sonunda da sonsuza kadar kapayacağın gözler diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Bu arada gerçek Night King bu değil, asıl Night King Arthas'a biat edin

Aşağıdaki de gerçek Night King'in namı diğer Arthas'ın epik sonu

Aşağıdaki de ihtişamını görün diye bonus

Arthasın hikayesini çok sevmişimdir.. zaten night kingin hikayesi ile benziyor ki bence burdan esinlenmiş/çalmış.. güzel birşey ortaya çıkmış.

WoW da 2005 te Followers of Arthas guildi kurmuştum. O kadar etkilenmiştim küçükken. 14 yıl geçmiş. Hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Yok şişko salmış bunları para için yapıyorsunuz zaten komple onlara bıraktı senaryoyu gelende elimizde ki bu bok işte

Alıntıları Göster
    7 sezon + 2 leş ötesi bölümü yer cücesi bir tipsizin koskoca kralı ekmek bıçağı ile öldürmesi için beklemişiz.

Tam anlamıyla rezillik. Millet beğeniyor üstelik bu leş ötesi sezonu.

• Beyler bu azor ahai teorisinde ki neyi yaptı arya?

• O dediklerini zaten kendi yorumumda ben de belirttim. Plot armor işini abarttılar ölmelilerdi diye. Gerçekçilik ne demek sanatta hiçbir fikrin yok, sana göre ejderhalar olması da gerçekçiliğe gölge düşürmeli.

Gerçekten şu konuya girmemek en iyisi, çoluk çocuk dolaşıyor, film, dizi kültürleri sıfır. Her şeyi kendilerini şaşırttığı kadar iyi sanmaları ve kendi fikirlerine karşıt bir şeye saldırmaları. r/got ve r/freefolk post-episode konularının ikisini de okudum, %99 beğenmiş. Kaliteli izleyici çok farklı oluyor. Zira ilk 2 bölüm de çok yerildi burada, ancak imdb puanları ortada, bu bölümde 9 civarına yerleşecektir. Burada diziyi sosyal medyadan öğrenmiş, popüler diye, arkadaşları izliyor diye başlamış tiplerle laf yarıştırarak hiçbir şey katamam kendime, zirâ şu uslupta birisi çevremde olsa bir kişi yüzüne bakmazdı. Aşağılamamak için kendimi tutuyorum ama gerçekten bir klas farkı var bizim insanımız ile yabancıların.(Tabii ki bunu %100 genelleme almamak lazım) Redditte bölüm üzerine 100 yorum yapılmış, 60-70'i şaşırtıcı tespit, 25-35 arası espriler, kaliteli bölüm ise ufak bir kısımı da eleştiri olur. Onlar da saygı çerçevesinde, 9 puanlık bölümü 1 puanlık gibi aşağılamazlar sırf bekledikleri şey olmadı yanıldılar diye, hatta küfürler etmezler, beğenenlere saygısız laflar etmezler. Bu işten anlamadığınızı kabul edip yaşınıza uygun şeylere yönelmeniz doğru olacaktır. Ben yine uslubumu bozmadan bu mesajı atıyorum, ancak bundan sonra size ayıracak zamanım olduğunu düşünmeyin, şikayet edip engelliyorum, iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Beyler bu azor ahai teorisinde ki neyi yaptı arya?

night king'i öldürmeyi

ortama bak be

https://twitter.com/inanozdemir7/status/1122844883990011905/video/1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öfkemi atamadım resmen ya

Senelerdir "Kış geliyor, Ölüler geliyor, Taht kavgasını bırakın Night King ve Ölüler geliyor hepimizi öldürecekler, bu savaşı kazanma ihtimalimiz yok." diye yükselttiler ve ölenlere bak.

Senelerdir merak ettiğimiz, 7 Krallık'ın üzerine kabus gibi çökmesini beklediğimiz, 5000 yıldır buna hazırlanan Night King ve ordusunun öldürdüğü karakterlerin Jorah&Lyanna Mormont, Edd, Beric, Theon'dan ibaret olması hakikaten sinir bozucu.

Şu saatten sonra taht ister Dany'nin olsun, ister Cersei'nin olsun, ister Tormund&Brienne'in olsun. Ne merak kaldı içimde ne de heyecan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allâme -- 29 Nisan 2019; 17:16:19 >

• Krakter gelişimleri bize şunu beklettirdi;

Gendry: Aryayı kurtarırken ölmeliydi.

Tormund: Anlattığı dev masallarından yola çıkarsa devi öldürmeliydi ya da öldürürken kendini feda etmeliydi.

Gilly : Sığınakta ölmeliydi. Dirilip tam çocuğunu öldürecekken Sam onu öldürmeliydi.

Sam : Ölmese bile cephe de değil sığınakta mücadele etmeliydi.

Daario Naharis : Sonradan savaşa dahil olmalıydı

Jaqen H'ghar : Ak gezenlere karşı arya ve diğer ağır başlarla mücadele etmeliydi. Ağır başlar minyon kesmek yerine ak gezenlere dalmalıydı.

Duvarın son lord kumandanı Edd: Öncü birlikleri kumanda edip ilk ölen karakter olmalıydı.

Gri Solucan : Edd ile birlikte ilk ölenlerden biri olmalıydı.

Sör Davos: Geçen bölüm gördüğü küçük kızı kurtarırken ölmeliydi.

Lord Varys: Sinsiliğini konuşturup dorne ordularını takviye olarak getirebilirdi.

Melissandre: Tüm büyücüleri toplayıp (ki bunların tek ve en büyük amacı uzun geceye karşı savaşmak güya) Ordulara ve kaleye büyüler ile buff verebilirlerdi. Hatta bunu yapabilmek için ateş tanrısına melissandreyi kurban edebilirlerdi.

Bron: Yolda topladığı Jaime'ye sadık Lannister askerleri savaşa sonradan dahil olabilirdi.

Tyrion : Savaş toplantılarında ekibe zekice ve hiçbirinin aklına gelmeyen önerilerde bulunabilirdi. Mesela ''oğlum siz malmısınız, valerya çeliği, ejderha camı olmayan atlılar en öne konurmu ?'' diyebilirdi.

Jaime, Jorah Mormont, Brienne: Bunlar akgezenlerde kapışmalıydı. Minyonlarla değil. Brienne, Mormont ve Bron ölmeyildi.

Arya Stark yüzsüz tanrının bir suikasçısı oldu. Ondan beklenilen Cersei, Frey gibi karakterleri öldürmesiydi. Belki arada birkaç akgezen de öldürse misyonunu tamamlardı.

Jon Snow : NK ile final fight olmalıydı. Karakterler birbir düşerken büyücüler toplu halde büyü yapıp Nk ile kapışan Jon Snouw'un kılıcının alev almasını sağlayıp NK'yi ona öldürtmelilerdi.

Danny: Kim takar danny'i

Final boss Cersei değil NK olmalıydı. Yani ilk 3 bölüm taht savaşı olmalıydı ve Cersei ölmeliydi. sonrasında ölüler için savunma 2 ayaklı olmalıydı birincisi winterfell burası düştükten sonra asıl kralın şehrinde savaş olması lazımdı.

Bran : En azından yaralanan ejderhayı falan warglasaydın da birkaç akgezen öldürseydin. ameka.

SON :Yapacağınız final sezonuna sokayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 29 Nisan 2019; 17:18:54 >

• Beyler bu nedir ya? Yazıklar olsun oturdum bu kadar sezon izledim. Bunun için miydi? Büyük hayal kırıklığı
  • valla unutmuşum bu sahneyi ben No One olmayı reddedince yüz değiştirmedi diye hatırlıyordum kusura bakmayın.

peki Walder Frey ölümü dışında nerede kullandı cidden hatırlayamadığım için soruyorum.

@KortX

güzel noktaya değinmiş ama onu da Arya yapmasın. Yada yapacaksa artık tahta Arya otursun.
  • Beğenmeyen gitsin Arka Sokaklar 753. bölüm izlesin.
  • karanlık olması dışında gayet iyi bölümdü beğenmeyenleri de anlarım ama yerin dibine gömülcek kadar mantık hatası vs bir şeyi yok abartmayın bu kadar
  • Böyle olsaydı daha güzel olurdu dediğim 8 adet başlık;

1) geçen bölümde Bran ile Jaime konuşurken, Bran "sonrasını olacağını nereden biliyorsun" demişti.
    Jaime'nin öleceğini düşünmüştüm. Keşke Jaime, Dany veya Brienne'i kahramanca kurtarırken ölseydi.
    karakter gelişimi olarak güzel olurdu.
    2) Sam'in kesinlikle ölmesi lazımdı.
    3) Bran hiç bi halt edemeyen birisi olmuş. Nerede o "mimar bran" teorileri felan.
    En azından NK v Bran arasında birşeyler olabilseydi.
    4) Komutan White'ler ile Kahramanlarımız arasında birkaç vs olmalıydı.
    En azından birkaç kahramanımız bu sayede ölse güzel olurdu.
    5) Arya'nın karakter gelişimi olarak NK'i öldürmesine karşı değilim.
    Ama NK'i öldürmeyi denerken Arya'nın kendi ölmesi ve sonrası NK'i başkası öldürebilirdi.
    6) Tazı'nın da ölümü etkileyici olabilirdi. Hatta Dev WW ile kapışsa felan ...
    7) Ormanın Çocukları ve Yüzler Adası hiç işlenmedi.
    8) NK'in amacı verilmedi ve kim olduğu...
    vs
    vs vs

• Spoiler Spoiler spoiler

Hocam o açıklamada 8*2 de geçiyor. NK insanlığı yok etmek istiyor. Ama yok olma son insanı öldürdüğünde olmaz diyor Sam. Senin adını hatırlayan son insan öldüğünde yok olursun. Yok olmak unutulmaktır diyor. Yani insanlığı tarihten silmeye çalışıyor. Bran de geçmişi vs görebildiği için bu insanlığın hafızasını yok etmeye Branden başlamalıyım diye düşünülüyor her şeyi görüyor sonuçta diye bi mantığa oturtmaya çalışmışlar.

Spoiler spoiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30653066306730683069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.