Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30643065306630673068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=aqm4Xq930u8

bizim izlediğimiz neden karanlıktı?
  • aşırı karanlıktı bölüm, gece sahnelerini çok daha iyi çekebilirlerdi saçma olmuş. genel olarak beğenmedim

7 sezondur beklenen savaş 1 bölümde bitiyor ve night king arya tarafından öldürülüyor. fıkra gibi kötü son göremeyeceğiz sanırım büyük yapımlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Nisan 2019; 17:3:25 >
  • Endgame'de ki uyduruk savaş sahnesine iyi diyenler, bunu bir izlesinler.
  • Bu forumda sanırım birisi geçen günlerde sırf dalgasına Çukur dizisindeki çatışma sahnesini 'winterfell savaşının sızdırılan görüntüleri' diye paylaşmıştı.Buradan o arkadaşa sesleniyorum.Haklı çıktı kardeşim.En az o sahne kadar mantıksız,anlamsız bir savaş seyrettik

İlgili video :
    Çukuryoutube
    Çukur 2.Sezon 25.Bölüm - Çukur Ordusu Geliyor! #HeyecanıYok
    https://www.youtube.com/watch?v=rSZZBMosjw8

Game of Thrones (2011 - 2019)

Adamın duruşu ve göz rengi bile Night King

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 29 Nisan 2019; 16:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Endgame'de ki uyduruk savaş sahnesine iyi diyenler, bunu bir izlesinler.
    Endgame'de en azından olay örgüsü mantıklı işlenmiş burada beynini bir yere bırakıp izlesen bile kötü. Yorumu hangi anlamla yazdığını bilmiyorum ama bölümün savaş sahneleri çok saçma ve kötüydü. Her karaktere giren bir zoom ve kılıcı sallaması o kadar. Helms Deep izlemiş insanlarız bunlar yer mi bize. Sahnelerin aşırı saçma karanlık olmasını söylemiyorum bile batman v superman gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 29 Nisan 2019; 16:51:10 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    yer yüzündeki duruma baktığımızda kazan-kazan durumu oldu.

ölüler artık huzur içinde uyuyacak, yaşayanlarında huzuru yerine gelecek vs. vs..

tanrılar arasındaki bu savaşın kazananı yok. ve o yüzden insanların taht savaşına dönüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Evet saçma bulduk. NK'nın oraya gitmesi gerekmiyo zaten savaşı ağır farkla kazanmış.

Kuzeydekilerin güneye kaçıp orada son savunma olmasını beklerdim.

Alıntıları Göster

Tamam gitmesi gerekmiyor da adam ejderhadan düştü savaş alanının ortasına. Madem düştüm gideyim asıl önemli hedef olan branı öldüreyim dedi ne var bunda. Oturup kardan adam mı yapsın zaman geçirmek için?

• age of empires köylüsü kullanıcısına yanıt

Evet abi niye kimse sormuyor. Cersei savaşının bir önemi kalmadı ki. Sal Aryayı Kings Landinge alsın kellesini gelsin. Eğer çok çok çok korumalıysa kral elini öldürsün alsın yüzünü öyle öldürsün. Dizi bitti şu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 29 Nisan 2019; 16:52:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Tamam gitmesi gerekmiyor da adam ejderhadan düştü savaş alanının ortasına. Madem düştüm gideyim asıl önemli hedef olan branı öldüreyim dedi ne var bunda. Oturup kardan adam mı yapsın zaman geçirmek için?

Alıntıları Göster

Adamın warglık özelliği var bran gibi. Kings Landing dalmaya gitse savaşı 100% kazanıcak. Saçmalık diyorum bir şey değil. Ordusunu bölmesini ve asıl saldırıyı Cersei tarafına yapmasını beklerdim. En azından mantıklı olurdu bu saçmalığa göre

Bran öldürmek için kendi gitmesine gerek yok sandalyesinden kalkamayan bir tane velet. 1 akgezeni yolla bitirsin işini.

Ya dizi superman filmi gibi. Kryptonite = Valyrian, Dragonglass.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 29 Nisan 2019; 16:53:56 >

• Allâme kullanıcısına yanıt
    çoğununda bir fikri yok işkembesi olan sallıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bölüm hakkında Spoiler içerir

hala Arya yüzünü değiştirip White Walker gibi görünüp Night king'in yanına sızdı diyenleri gördüğüm için bunu yazmak istedim.

Arya hiç bir zaman Many-Faced numarasını kullanmadı, hatta bu işin geriği olan "No One" olmayı da kabul etmeyip Jaqen H'ghar yanından ayrılmıştı Arya Stark olarak;

Aldığı ağır eğitimler sonucu bu halde ama faceless men yada women değil.

Hatta benim teorime göre Many-Faced tarikatı ve inandığı tanrıya (God of Death) inanmayan yada bağlanmak istemeyen biri oldu.

En nihayetinde Melisandre ve Beric Dondarrion'nın da inandığı tanrı R'hllor (Lord of Ligh) Arya'yı önemli bir noktaya getirdi. Beric Dondarrion - Arya'yı savunurken öldü.

Dipnot: Beric Dondarrion (Lord of Ligh) tarafından hayata döndürülmüştü. Bölüm içinde Melisandre'de söylüyor bunu demek ki her şeyin bir misyonu varmış.

Sonuç olarak Arya yapası gerektiğini yapabilmek için bence çoğu tanrı yada onların yeryüzündeki temsilcileri ile çalıştı ama en sonunda Winterfell'li Arya olarak misyonunu tamamladı.

Hocam NK'ya yaklaşırken kullandığını zannetmiyorum ama daha geçen sezon 2 kere kullandı ya o numarayı ne çabuk unuttunuz.

• Olmamış. Cidden son boss olarak Cercei'yi mi düşündüler yani? Sezonlarca gerilim yaratan Night King bu muydu yani? Maalesef. Hiç hype olmadım. Ejderhalar, Jon Sınov hepsi hypemış.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    nerede kullandı hocam ben hatırlayamadım cidden varsa video atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

https://www.youtube.com/watch?v=aqm4Xq930u8

bizim izlediğimiz neden karanlıktı?
    benim torrentdan indirdiğimde böyleydi milletin karanlık muhabbetini anlamaya çalışıyorum anlıyamıyorum dün geceden beri sanırım HBO yada Digitürk yayını karanlıktı

• melisandre ve theon sahneleri dışında bence fos bir bölümdü birde jorah reyizin son sahnesini unutmamak lazım
  • quote:

Bölüm hakkında Spoiler içerir

hala Arya yüzünü değiştirip White Walker gibi görünüp Night king'in yanına sızdı diyenleri gördüğüm için bunu yazmak istedim.

Arya hiç bir zaman Many-Faced numarasını kullanmadı, hatta bu işin geriği olan "No One" olmayı da kabul etmeyip Jaqen H'ghar yanından ayrılmıştı Arya Stark olarak;

Aldığı ağır eğitimler sonucu bu halde ama faceless men yada women değil.

Hatta benim teorime göre Many-Faced tarikatı ve inandığı tanrıya (God of Death) inanmayan yada bağlanmak istemeyen biri oldu.

En nihayetinde Melisandre ve Beric Dondarrion'nın da inandığı tanrı R'hllor (Lord of Ligh) Arya'yı önemli bir noktaya getirdi. Beric Dondarrion - Arya'yı savunurken öldü.

Dipnot: Beric Dondarrion (Lord of Ligh) tarafından hayata döndürülmüştü. Bölüm içinde Melisandre'de söylüyor bunu demek ki her şeyin bir misyonu varmış.

Sonuç olarak Arya yapası gerektiğini yapabilmek için bence çoğu tanrı yada onların yeryüzündeki temsilcileri ile çalıştı ama en sonunda Winterfell'li Arya olarak misyonunu tamamladı.
    Sen Diziyi izlediğine emin misin kardeş.

Daha geçtiğimiz sezonlarda intikam için çok yüz değiştirdi arya.

• quote:

nerede kullandı hocam ben hatırlayamadım cidden varsa video atar mısınız?
    Walder Frey i öldürürken???
    https://www.youtube.com/watch?v=T1HUAWaxMX8
  • Nasıl önemli karakter ölmez nasıll abi kafayı yiyeceğim. Hangi mal yazıyor bu senaryoyu?

Şişko herifin bunda payı varsa onun ayrı belasını ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finwe.

benim torrentdan indirdiğimde böyleydi milletin karanlık muhabbetini anlamaya çalışıyorum anlıyamıyorum dün geceden beri sanırım HBO yada Digitürk yayını karanlıktı

Alıntıları Göster
    hangi sürümü izledin hocam?

• Antares kullanıcısına yanıt
    ghost
    Ghostun ölümü kadar pervasızca bir şey olamaz sanırım dizide. Resmen haybeye öldürmüşler CGI masrafından kurtulmak için sanırım. Jorahın yanında en önde o hayvan ne diye gidiyor anlamak mümkün değil. Koysana aşağıya sansanın yanına hiç olmazsa mahzende bekleyen insanların bir kısmını kurtarabilirdi o hayvan

Önemli Edit :
    Ghost ölmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 29 Nisan 2019; 17:5:20 >

• 
Sayfa: önceki 30643065306630673068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.