Şimdi Ara

Galiba dolandırıldım? Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay olmadı Turknet bağlattım. Dün Turknet tarafından arandım, Turknetten arıyoruz dediler. Ücretsiz Digitürk paketi verilecekmiş. Turknet ikili paketim varmış. 60 TL Turknet internet + 39 TL Digitürk, toplam 99 TL aylık Turknet ücretiniz dediler. Digitürk ödemesini biz yapacağız dediler. Yani digitürk paketi, 99 tl olan internet paketinin içerisindeymiş. Onaylıyor musunuz dedi onaylıyorum dedim. Dün yapı krediden mesaj geldi Turknet 137 tl harcama yapmış. Bu ne ücreti anlamadım?

Bugün digitürkten geldiler, digitürk kurulumu yapıldı ve Digitürk sözleşmesini imzaladım. Sonradan şüphe kaldı içimde, galiba dolandırıldım? Turknet online işlemlerden destek kaydı oluşturdum daha dönüş yapmadılar bana. Yapmam gerekenler neler arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

EDİT:

Turknet destek kaydından bana döndüler. 137 TL olan harcama 100 TL ilk ayın faturası + 36 TL aktivasyon bedeli + 1 tl küsür vergi imiş. 137 tl’nin dolandırıcılarla alakası yokmuş. Demek ki tesadüfen o gün fatura kesilmiş.

Digitürk ise 7 gün içinde cayma süresi varmış. Digitürkü bugün iptal ettirdim. Neyseki 7 gün dolmadı. Sadece kullandığım 2 günün ücretini ödeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy12 -- 13 Temmuz 2021; 16:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türknet'in bunlarla bir ilişkisi yok digitürk dolandırmış sizi

• Arayanların türknetle alakası yok hocam. Yapı krediden mesaj geldikten sonra 137TL faturayı gördükten sonra niye hala sözleşmeyi imzaladınız ki. Sizin gibi birkaç arkadaş daha vardı forumda durumları ne oldu bilmiyorum. Cimer üzerinden şikayet kaydı oluşturun ve şikayetvar'a da yazın. Digitürkle de irtibata geçin bence ne olur ne olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaizerd4555

Arayanların türknetle alakası yok hocam. Yapı krediden mesaj geldikten sonra 137TL faturayı gördükten sonra niye hala sözleşmeyi imzaladınız ki. Sizin gibi birkaç arkadaş daha vardı forumda durumları ne oldu bilmiyorum. Cimer üzerinden şikayet kaydı oluşturun ve şikayetvar'a da yazın. Digitürkle de irtibata geçin bence ne olur ne olmaz.

Sonradan kafama dank etti hocam.

Cimer’e yazdım.

Digitürk’ü aradım 7 gün içinde cayma hakkım varmış, iptal kaydı oluşturdum, yarın da bayiye gidip iptal edeceğim.

Ama bu dün kesilen 137 tl neyin nesi anlamadım. İnşallah başka borç çıkmaz karşıma.

• geçen gün benide aradılar türknetten memnun musun falan dedi evet dedim dolandırıcı olduklarını anladım türknetin kendi numarası değildi çünkü sonra bana televizyon paketi dahil bir paket önerdi dedim siz türknetten aramıyosunuz nerden arıyosunuz? dedim dolandırılcak başka birine bakın dediğimde iyi günler dedi telefonu kapattı   bu tarz aramaları ciddiye almamanız gerekli şirketlerin resmi numaraları dışında

• yeni müşteri bilgileri digitürk'e nereden gidiyor? türk telekom sözleşmem bitmeye yaklaşınca hemen başka yerler arıyor bilgiler elden ele dolaşıyor.

• Puhahahhababab

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı mevzu bugünde benim başıma geldi. 2 hafta oldu yaklaşık turknet kullanmaya başlayalı, bugün aynı konu ile ilgili beni de aradılar sizi arkadaşlarimiz tv kampanyası için tekrar arayacaklar dedi. Üçkağıtçı olduklarını kapatınca anladım ve numarayi engelledim. Ama bu şekilde bütün turknet müşterileri aranıyorsa şayet turknet te dışarıya ciddi bir veri sızması var. Bununla ilgilenmeleri lazım. Çalışanlardan başkası olamaz bizim verilerimizi bu dolandırıcılar ile paylaşan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bizim bu şekilde bir hizmetimiz bulunmuyor. Bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Arama yapan numarayı, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bizim bu şekilde bir hizmetimiz bulunmuyor. Bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Arama yapan numarayı, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız?

TürkNET temsilcisi olarak, TürkNET abonelerin iletişim bilgilerinin nasıl sızıldığı hakkında bir bilgi fikir düşüncenizi alabilirmiyiz? Bu sızdırılma sonucunda mağdur olan insanları istekleri doğrultusunda bu tuzaktan bu taahhütten kurtarma çalışmalarınız olacakmı? Hiçbir kullanıcının ben Türknet e geçtim Tel numaram 0(5xx) xxx xx xx diye bir duyuru yaptığını sanmıyorum. Müşteri tarafından baktığımızda bu sızıntının bu telefon numaraların dağıtımı TürkNET miş gibi görünüyor. Elebette görünüm yanıltabilir.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bilgilerinizi farklı kişilerle paylaşmıyoruz ama bu durumun takipçisiyiz ve hukuki yollara başvuru yapıyoruz.
  • Ben de TurkNet kulanıyorum ama beni kimse böyle aramıyor, bence sızıntı TurkNetten değil gibi

• www.truecaller.com
    The world's best Caller ID & Spam Blocking app | Truecaller
    https://www.truecaller.com

Sitesinden APK bulup indirin. Ne kadar internetçi dolandırıcı varsa direkt telefon çalmadan yüzlerine kapatıyor program. Millet öyle bıkmış ki bunlardan, ana bacı söverek kayıt oluşturmuşlar dolandırıcılara.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

www.truecaller.com
    The world's best Caller ID & Spam Blocking app | Truecaller
    https://www.truecaller.com

Sitesinden APK bulup indirin. Ne kadar internetçi dolandırıcı varsa direkt telefon çalmadan yüzlerine kapatıyor program. Millet öyle bıkmış ki bunlardan, ana bacı söverek kayıt oluşturmuşlar dolandırıcılara.  

Hocam peki böyle App veya apkları yüklemek ne kadar güvenli? 🤔🤔🤔

Zaten telefonlara yüklediğimiz uygulama ve verdiğimiz izinlerden dolayı art niyetli kişiler içimizden geçiyor bile. Özünde iyi niyetli bir uygulama olsada ben asla bu tarz programlara güvenmem, kimseye de kullanmasını tavsiye etmem.

Yazılımcı olduğunuz nickinizde yazıyor. En masumane reklam için bu paylaşımı yaptığınızı umuyorum. Daha ilerisini düşünmek bile istemiyorum 😢😢😢

• Ee kullanma sen

• Aynı şekilde beni de aradılar. Yalan söylüyorsunuz kapatın telefonu dedim. Kız bozuldu siz de kapatabilirsiniz dedi. Kapattım suratına. Digitürk gibi bir firma nasıl böyle dolandırma yoluyla üye yapmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Arayanların sizinle alakası yoksa türknetle yolu kesişen herkesin bilgisini nasıl buluyorlar? Arayanların sizinle ilgisi yoksa türknet faturalarına nasıl müdahale edip 99TL olan faturayı 137TL yapabiliyorlar?

• vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet faturasına müdahale edemiyorlar. Biz aynı şekilde faturamızı göndermeye devam ediyoruz. Bu konuda da hukuki yollara başvuru yapıyoruz.

Dolandiricilara iletisim bilgilerimizi satmaktan vazgeçseniz daha guzel olmaz mi ? Adamlar ismimizi numaramizi turknet abonesi oldugumuzu nasil bilebiliyorlar. Resmen satiyorsunuz bilgileri.

Peki Türknetten hizmet alan herkesin kişisel bilgilerini nasıl ele geçiriyorlar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.