Şimdi Ara

Galax RTX3080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım sıcak fırsat olabılecek bir model gibi geldı

Galax RTX3080
    Galax RTX3080teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax RTX3080 Seious Gaming SG Edition 10GB 320Bit GDDR6X RTX 3080 Ekran Kartı (38NWM3MD99RG) - Ekran Kartı - NİSAN FIRSATLARI | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/nisan-firsatlari/ekran-karti/galax-rtx3080-seious-gaming-sg-edition-10gb-320bit-gddr6x-rtx-3080-ekran-karti-38nwm3md99rg.html

• Fiyat iyi gibi geldi. Uzmanlardan yorum bekliyoruz.

• "ÖN SİPARİŞE ÖZEL FİYATLA SATIŞTA! (27 Mayıs 2022'de Kargoda)"

• victor66 kullanıcısına yanıt
    Ileride boyle satislar gorur muyuzki acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Mayıs sonuna kadar dolar patlayıp 17-18 diye devam etmezse bu fiyatların da altına inecektir.

• Fiyatta ürün de güzel fakat 45-50 gün beklemeyi göze alabiliyorsanız.

• Teknobiyotikten çöp kutusu bile almam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PNY XLR8 RTX 3080
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle 2k-4k ultrada oyun oynayanlar için yazıyorum.

8 gb vram 3060ti için bile düşük kalıyorken 3080'e hiç yetmez çok mantıksız çok saçma vram kapasitesi var

5-10 yıllık oyunu 4k açıpta 5 gb vram yiyor diye cevap yazmayın güncel oyunlar hatta yeni çıkacak oyunlar yetmeyecek

• 1200 dolara 650 dolar msrpli kart üstelik galax.

Bedava..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar beklenmeyecek olsa bir tane daha alırdım 3080, fiyat gayet iyi. Galax RTX3080 

• Ürün gelene kadar fiyat artar, iptali dayarlar gibi.

İptal etmeyeceklerini bilsem alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 19 Nisan 2022; 18:30:34 >
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotik'ten herşey beklenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıya güven 0 abi.

Fiyat güzel sıcak fırsat denilebilir ama satıcı yüzünden kimse almaz gibi.

• Vram kullanımı sandığınız gibi işlemiyor.

Çok basit bir kıyaslama bırakayım ne dediğimi anlarsınız.

8K çözünürlükte 12GB vram e sahip RTX3080 Ti, 16GB vram e sahip 6900XT den hem %0.1 hem %1 hem de avg fps de çok daha başarılı. Daha düşük vram ile daha stabil oyun deneyimi üstelik 8K da peki nasıl oluyor? RAM kullanımına bakarsanız nasıl olduğu çok bariz aslında, 3080 Ti sistemde 32GB ram kullanımı varken 6900XT sistemde sadece 23GB RAM kullanılıyor yani VRAM yetmiyor diye sistem çakılıp kalmıyor merak etmeyin.

Şimdi diyeceksen ''her sistemde 64GB RAM mi var?'' tabi ki yok fakat herkeste de 8K monitör yok sonuçta çok ekstrem bir örnek bu. 3080 i 4K da kullanacak adamın sisteminde 32GB RAM olsun zerre kadar vram sorunu yaşamaz.

Galax RTX3080TheSpyHoodyoutube
    Forza Horizon 5 in 8K | RTX 3090 vs RX 6900 XT vs RTX 3080 Ti vs RX 6800 XT System Specs : Operating System : Windows 10 Pro 64 Bit CPU : Intel Core i9-12900K @5.2GHz (Gigabyte Z690 AORUS Elite) GPU 1 : NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB GPU 2 : AMD Radeon RX 6900 XT 16GB GPU 3 : NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti 12GB GPU 4 : AMD Radeon RX 6800 XT 16GB CPU Cooler : NZXT Kraken Z73 360mm AIO Liquid Cooler PSU : Cooler Master V1000 SMPS RAM : Corsair Vengeance RGB Pro Series 4*16GB DDR4 3600MHz Thank You for watching........please hit the thumbs up button and share if you like it and also please subscribe to my channel as this will motivate me and help me to make more videos like this.......
    https://www.youtube.com/watch?v=UdNP5JCIWpo

Galax RTX3080
    Galax RTX3080

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Video büyük ihtimalle fake ve bildiğim kadarıyla ramler vram kadar hızlı olmadığı için vram bitip rame geçilince bu kadar yüksek fps alınamaz, kaç gb ram olursa olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galax(kfa2) 1070 kullandım. Testlerde %94lerde dolaşıyodu benimki. Asusun modelleri %92lerde dolaşırken.

Özetle markada sorun yok. Adamlar Türkiye pazarında da fanboylar hariç yer edinmeye başladı.

Teknobiyotiğe gelince; çoğu kişi sıkıntı yaşamasına rağmen ben yaşamadım. O yüzden bu denli param olsa düşünürdüm.

38 gün bekletmenin tek bir açıklaması olabilir; parayı işlemek. Artık faize mi basarlar naparlar bilmiyorum. Yoksa ellerinde olduğunu düşünüyorum kartın.

+Seious(olması gereken serious) yazarak hakem heyetinde vs biz onu satmadık diyebilirler mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 20 Nisan 2022; 2:54:4 >
  • Kac mhs kazıyo bu

• XnoX kullanıcısına yanıt

Güzel bi ince ayarla düşük sıcaklık ve tüketim 230-260larda iken lhr74 koduyla 72-76mh arası civarı kazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 20 Nisan 2022; 3:48:59 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Parayı 1 ay kullanıp parayı iade ederler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trual kullanıcısına yanıt

Amma abarttınız yahu Galax RTX3080 

27 nisan da kargoda diyor zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.