Şimdi Ara

GALATASARAY INTER'Lİ YILDIZ İLE ANLAŞTI! ( Cristian Chivu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray ile senelik 3 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı söylenen Chivu'nuni Fatih Terim yönetimindeki şampiyon Galatasaray'da Bogdan Stancu ile takım arkadaşı olacağı vurgulandı.

KAYNAK :http://www.aktifhaber.com/galatasaray-interli-yildiz-ile-anlasti-606820h.htm

•  GALATASARAY INTER'Lİ YILDIZ İLE ANLAŞTI! ( Cristian Chivu )
  • Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Sol bek ve stoper mevkilerinde oynuyor. Ama hakikaten kimi kesecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Muslera
    Eboue
    Ujfalusi
    Elmander

BU adamlar seneye ilk 11 de olacak sakatlik olmaz ise.

Melo kalip kalmiyacak mi belli degil. Melo gitse on libero almalari lazim. O kalitede Turk on libero yok (Topal dahil) Illa biri gelecek.

Etti 5 yabanci

Seneye yabanci sayisi 5e dusebilir, dusmesede forvet lazim. Leblebi gibi gol atan Turk Forvet yok, o da yabanci olacak.

Chivu ne yapacak?

Ujfalusi yi mi kesicek?

• quote:

quote:

quote:

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Muslera
    Eboue
    Ujfalusi
    Elmander

Melo kalip kalmiyacak mi belli degil. Melo gitse on libero almalari lazim. O kalitede Turk on libero yok (Topal dahil) Illa biri gelecek.

Etti 5 yabanci

Seneye yabanci sayisi 5e dusebilir, dusmesede forvet lazim. Leblebi gibi gol atan Turk Forvet yok, o da yabanci olacak.

Chivu ne yapacak?

Ujfalusi yi mi kesicek?

Bazı maçlarda ön libero olarakta oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Umarım bunu düşünerek almaya kalkmıyordur bizim yönetim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Muslera
    Eboue
    Ujfalusi
    Elmander

Etti 5 yabanci

Chivu ne yapacak?

Ujfalusi yi mi kesicek?

Bazı maçlarda ön libero olarakta oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Umarım bunu düşünerek almaya kalkmıyordur bizim yönetim.

Eger devsirme pozisyonlara geri donersek bir anda cokeriz.

Yemisim Chivunun on libero pozisyonunu :)

Adam gibi bi on libero alsinlar. Ha sakatlik mi var 1 maclik oynar en fazla o kadar.

Neyse bakalim ne olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eboue'nin gene afrika kupasına gitmesi durumunda Tomas'ı beke koyup Chivu stopere çekilebilir. geçen sene Eboue'nin yokluğu bizi bayağı yıprattı.
  • gereksiz transfer olur
  • Diğer konuya yazdığım gibi buraya da yazıyorum. Chivu çok iyi transfer olur. Bonservisi yok. Uzun yıllar İtalya liginde başarıyla oynamış. 2009-2010 yılında İnter in kazandığı Şampiyonlar ligi şampiyonluğunda önemli rol oynamış,çok yönlü bir oyuncu.
    Solbekte,stoperde oynayabiliyor. İstikrarlı bir oyuncu. Daha ne olsun.

Şampiyonlar liginde Hakan Balta ile oynamaktansa Chivu ile oynamak çok daha mantıklı. Keza Avrupa ligi içinde aynı durum geçerli. Hakan Balta her ne kadar form tutmuş olsada bence o bölgede Avrupa arenasında Chivu daha faydalı olur. Ligde çoğu zaman Hakan oynar. Avrupada Chivu.

Ayrıca Ujfalusi yada Semih ten herhangi biri sakatlansa yada cezalı duruma düşse stoperde kim oynayacak? Gökhan Zan mı? Solbek ten devşirme Hakan Balta mı? Yada anadolu takımlarından aldığın [Serdar Aziz hariç] oyunculardan herhangi bir tanesi mi?
    Eboue bu yıl da Afrika Uluslar Kupasına gidecek. Eboue nin yerine kim oynayacak? Sabri mi yoksa Serkan Kurtuluş mu? Eboue nin boşluğunu kapatacak tek isim Ujfalusi dir. Peki stoper de kim oynayacak?

Bu kadar detaylı biçimde düşünemeyenlerin,Avrupa yı fazla önemsemeyenlerin yada takımdan Avrupa arenasında fazla bir başarı beklemeyenlerin Chivu gibi bir ismi istememesi doğal. Ben şahsen alınmasını çok isterim. Yıllık 2 milyon euro+maç başı 30-40 bin euro gibi bir rakama anlaşılabilir. Chivu gibi görev adamına verilen paraya da fazla acımam. Lakin bu takımda oturduğu yerden para kazananlar ve oturduğu yerden para kazananların destekçiliğini yapanlar mevcut. Gerekirse onları gönderir,onlara verilen parayı Chivu gibi bir oyuncuya öderiz.

Lakin ya kaliteli bir yerli yada Chivu tarzında bir oyuncu almak zorundayız. Kaliteli yerli olarak Serdar Aziz var. Çok kaliteli olmasa da en azından şuan için bu ligin en iyilerinden. Onu almaya kalksak Bursaspor kapıyı 5 milyon euro dan açacak. Yıllık ücreti de var.

Ya 2 yıllığına Chivu gibi bir oyuncuyu kadroya katacağız yada Serdar Aziz,Ömer Toprak gibi bir oyuncuyu transfer edeceğiz. Şuan için tecrübesi ve çok yönlü oluşuyla Chivu ağır basıyor.

• Şampiyonlar Liginde başarı istiyorsak bu adamın gelmesi çok mantıklı. Öyle aman aman para almaz.
  • UEFA zamanı aklıma geldi Fatih hoca yone romanyali yıldızları topluyor neden bir popescu olmasın

• Ben PESTE chivu yu orta sahaya alıyodum deli gibi oynuyodu herif.

Neyse Ama bize lazım değil ki abi yabancı sayısı zaten düşecek diyolar. Kaldı ki chivu eski formu yok hiç.
  • Chivu ve yıllık 3milyon euro?
  • gelsin gelsin
  • Bu arada Sivok varken niye Chivu diyenlerle karşılaştım. Chivuyu hayatında izlememişler galiba kim olduklarını falan bilmiyorlar ya da Sivok diye Pique'yi falan izlemişler. Bu kadar beğenmemezlik olmaz. Ronaldoyu getirsek niye Messi değil diye sorarlar.
  • Chivu Real Madrid'e gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Diğer konuya yazdığım gibi buraya da yazıyorum. Chivu çok iyi transfer olur. Bonservisi yok. Uzun yıllar İtalya liginde başarıyla oynamış. 2009-2010 yılında İnter in kazandığı Şampiyonlar ligi şampiyonluğunda önemli rol oynamış,çok yönlü bir oyuncu.
    Solbekte,stoperde oynayabiliyor. İstikrarlı bir oyuncu. Daha ne olsun.

Şampiyonlar liginde Hakan Balta ile oynamaktansa Chivu ile oynamak çok daha mantıklı. Keza Avrupa ligi içinde aynı durum geçerli. Hakan Balta her ne kadar form tutmuş olsada bence o bölgede Avrupa arenasında Chivu daha faydalı olur. Ligde çoğu zaman Hakan oynar. Avrupada Chivu.

Ayrıca Ujfalusi yada Semih ten herhangi biri sakatlansa yada cezalı duruma düşse stoperde kim oynayacak? Gökhan Zan mı? Solbek ten devşirme Hakan Balta mı? Yada anadolu takımlarından aldığın [Serdar Aziz hariç] oyunculardan herhangi bir tanesi mi?
    Eboue bu yıl da Afrika Uluslar Kupasına gidecek. Eboue nin yerine kim oynayacak? Sabri mi yoksa Serkan Kurtuluş mu? Eboue nin boşluğunu kapatacak tek isim Ujfalusi dir. Peki stoper de kim oynayacak?

Bu kadar detaylı biçimde düşünemeyenlerin,Avrupa yı fazla önemsemeyenlerin yada takımdan Avrupa arenasında fazla bir başarı beklemeyenlerin Chivu gibi bir ismi istememesi doğal. Ben şahsen alınmasını çok isterim. Yıllık 2 milyon euro+maç başı 30-40 bin euro gibi bir rakama anlaşılabilir. Chivu gibi görev adamına verilen paraya da fazla acımam. Lakin bu takımda oturduğu yerden para kazananlar ve oturduğu yerden para kazananların destekçiliğini yapanlar mevcut. Gerekirse onları gönderir,onlara verilen parayı Chivu gibi bir oyuncuya öderiz.

Lakin ya kaliteli bir yerli yada Chivu tarzında bir oyuncu almak zorundayız. Kaliteli yerli olarak Serdar Aziz var. Çok kaliteli olmasa da en azından şuan için bu ligin en iyilerinden. Onu almaya kalksak Bursaspor kapıyı 5 milyon euro dan açacak. Yıllık ücreti de var.

Ya 2 yıllığına Chivu gibi bir oyuncuyu kadroya katacağız yada Serdar Aziz,Ömer Toprak gibi bir oyuncuyu transfer edeceğiz. Şuan için tecrübesi ve çok yönlü oluşuyla Chivu ağır basıyor.

Yazdıklarının çoğu mantıklı ama o ücret çok fazla. Bildiğim kadarıyla oyuncular yedek kulübesinde olsa bile maç başı ücretlerini alıyor. Senin dediğin ücreti verirsek yıllık 4 milyon euroya (en az 40 maç =( 40*0,4 ) + 2 =3,6 milyon euro) yakın bir bedel öderiz demektir ki bu da yedekte bekletecek adam için çok fazla bana göre şahsen. Yıllık 2,25 milyon euro net para yeterlidir bana göre.

• quote:

Yazdıklarının çoğu mantıklı ama o ücret çok fazla. Bildiğim kadarıyla oyuncular yedek kulübesinde olsa bile maç başı ücretlerini alıyor. Senin dediğin ücreti verirsek yıllık 4 milyon euroya (en az 40 maç =( 40*0,4 ) + 2 =3,6 milyon euro) yakın bir bedel öderiz demektir ki bu da yedekte bekletecek adam için çok fazla bana göre şahsen. Yıllık 2,25 milyon euro net para yeterlidir bana göre.

Yedekte bekleyen adam senede en az 40 maç oynayamaz ki. Eboue nin yokluğunda 8-10 maç oynasa, 6-7 maç Şampiyonlr liginde oynasa toplamda en az 15 maç oynamış olur. Duruma göre bu sayı 20-25 maça çıkabilir.[Şampiyonlar liginde gruplardan çıkarsak yada Avrupa ligine devam edersek]

Sene de en az 25 maç oynasa, alacağı yıllık ücret toplamda 2 milyon euro+750 bin euro

Tabi bu rakamların ne olacağını Fatih Terim ve yönetim belirler. Bakarsın daha uygun bir ücrete anlaşırlar. 8 milyon euro fiyat biçilen Eboue yi 3.5 milyon euro ya aldıran Fatih Terim, gerekirse Chivu nun da ücretini makul düzeye çeker. Ben sanal ortamda dönen rakamlara göre yorum yaptım.

• Chivu defansımıza level atlatır. Gelsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.