Şimdi Ara

GALATASARAY INTER'Lİ YILDIZ İLE ANLAŞTI! ( Cristian Chivu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupada fırtınalar estiren yerli futbolcularımız 10 sene öncesinde kaldı chivu mantıklı bir transfer olur.
  • Arkadaşlar avrupa da başarılı hedefliyorsanız eğer her mevkide her an 11 de oynayabilecek kalitede yedek oyunculara sahip olmanız lazım. Olaya kimi kesecek diye bakmayın. Alternatif başarı için şarttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Şampiyonlar liginde Hakan Balta ile oynamaktansa Chivu ile oynamak çok daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Chivu gelirse elimizdeki en iyi stoper olur diye düşünüyorum.

tartismasiz hemde

kadrodaki rotasyon oyuncusu chivu degil ujfalusi olur. Bazi cok bilmis kesim chivu gereksiz vs diyor. Onlara gokhan zan mustehak

Chivu harika bir oyuncu. Pozisyon alma bilgisi, ayagina hakimiyeti, markaj becerisi mukemmel seviyede. Sol bek oynayabilmesi ve duran top kullanma becerisini saymiyorum bile.

Chivu bu takimin tartismasiz as stoperi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

tartismasiz hemde

kadrodaki rotasyon oyuncusu chivu degil ujfalusi olur. Bazi cok bilmis kesim chivu gereksiz vs diyor. Onlara gokhan zan mustehak

Chivu harika bir oyuncu. Pozisyon alma bilgisi, ayagina hakimiyeti, markaj becerisi mukemmel seviyede. Sol bek oynayabilmesi ve duran top kullanma becerisini saymiyorum bile.

Ben de öyle düşünüyorum, mesajların çoğu Ujfalusi'yi hep as oynayacak, kimi kesecek yönünde; ama Chivu yani bu. Chivu-Ujfalusi güzel olurdu ama yabancı sınırı var. Belki Şampiyonlar Ligi'nde öyle oynayabiliriz Chivu gelirse.

• quote:

quote:

quote:

tartismasiz hemde

Ben de öyle düşünüyorum, mesajların çoğu Ujfalusi'yi hep as oynayacak, kimi kesecek yönünde; ama Chivu yani bu. Chivu-Ujfalusi güzel olurdu ama yabancı sınırı var. Belki Şampiyonlar Ligi'nde öyle oynayabiliriz Chivu gelirse.

yabanci sinirlamasi olmasaydi kesinlikle cok guzel olurdu ki sol bekte oynayabilmesine ragmen chivu nun gercek bolgesi stoperdir. Ayrica dedigin gibide defans bolgesinde tahtaya yazilmasi gereken ilk isim chivudur ujfalusi degil.

• eboue, ujfalusi, chivu 3'lüsünden 1'inin yedekte oturacağını düşünemeyenler bana mantıktan bahsetmesin.

bunlardan 1'inin yedekte oturacağı bir dünya yok, öyle masrafa girebilecek bir galatasaray da yok.
  • Başarı istiyorsak amaçlarımız arasında genç oyuncularla tecrübeyi harmanlama da olmalı. O tecrübenin kilit adamlarından birisi olur Chivu. Hatta Ujfalusi gelirken bahsettiğimiz sağ bek + stoper alternatifi tanımının bir diğer versiyonu. Chivu'dan rahatlıkla stoper olarak da faydalanabileceğiz. Gelmesini çok isterim yalnız şu yabancı sınırlaması olayı kafama takılıyor.
  • Ya bi gidin sağlam adam chivu, ujfalusiyide itin bi tarafına sokmuştunuz gelmeden önce...
  • ayrica eklemeyide unuttum, seneye uc kulvarda birden yarisacagiz o yuzden yedek diye bir kavram olmayacak oynanacak mac sayisindan dolayi. chivu gelirse ujfa da chivuda eboue de en az yirmiser defa oynama firsati bulacaktir yogun tempo icerisinde.

• oha Chivuyu beğenmeyenler var , bu adam çok iyi bir alternatif olur , gelecek sezon bir sürü maç yapacağız , bu adam savunmaya level atlatır , topu kullanmasınıda iyi biliyor , izleyen varsa frikiklerinin filan ne kadar etkili olduğunu iyi bilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

eboue, ujfalusi, chivu 3'lüsünden 1'inin yedekte oturacağını düşünemeyenler bana mantıktan bahsetmesin.

bunlardan 1'inin yedekte oturacağı bir dünya yok, öyle masrafa girebilecek bir galatasaray da yok.

yorunlarini genelde begenirim ama bazen dusunmeden ve hakikatten bos yaziyorsun. en basitinden ornek alabilecegimiz serdar aziz den bahsedelim. Bonservisine en az olacagini yaziyorum asagisi olmaz yukarisi olurki istenilecek en az para 3 milyondur. Oyuncuyada yillik 1 milyon versen ettimi sana 4 milyon. al iste sana yedekte bekleyecek ujfalusinin iki yillik parasi cikti.

chivu gelirse bonservissiz gelecek yani alacagin yedek/rotasyon stoperin parasi ile chivuyu alacaksin. Yigit sercan serkan riera sabri ve benzeri gibi ultra gereksiz otesi adamlarin bu takimin onlarca milyon parasini goturdugunude bu adamlarin yerinede nice chivular alinabileceginide ayrica hatirlatmama gerek yok sanirim.

son olarakta bunlara odeyecek paran hic ama hic yoksa o zaman ben avrupada basari istiyorum diye hic zirvalamayacaksin.

"düşünmeden boş yazmak" tabirini aynen iade ediyorum.

serdar aziz'i 3 milyona alabileceğini düşünüyorsan sana iyi düşünmeler derim. tüm futbolcularını sana kelepir fiyattan vermeye hazır kulüpler olduğunu mu sanıyorsun?

serkan, sabri, sercan öyle aşırı paralar kazanmıyorlar. riera ise zaten kambur. yedekte bu kadar para kazanan adam tutulmaz.
    chivu geldi, ujfa'yı yollamayacaklar. ujfa yedekte oturacak adam değil bunu anla.
    senin "serdar aziz" düşüncen de yalan, ona 3 milyon verip alamazsın. bursalılara bu "çok mantıklı ve dolu" düşünceni bir söyle de kaba etleriyle gülsünler. ayrıca serdar'ı alıp yedekte oturtursan, o çok sövdüğün sercan gibi yiğit gibi kaybolup gider. genç oyuncuyu, kurduğun mükemmel mantıkla çöpe atamazsın. bu fenerbahçe'nin işidir.

başarı istiyorum diye zırvalamak senin ya da bir başkasının işi mi bilmem. ama ben başarıya endeksli değilim, başarı da düşünmeden herkesi transfer etmekle gelmez

• Eh be arkadaş Riera'ya iyi yedek ama yedek için maaşı çok fazla diyoruz da yıllık 3 m'u 10 maç için mi vereceğiz allah aşkına ?

Yüksek maliyetiyle gereksiz bir transfer olur ki hangi akla hizmet 30 maç oynamayan bir adamı CL'de ilk 11 başlatacağız.
  • Dalga mı geçiyorsunuz?Chivu kimi mi kesicek tabiki ujfalusiyi.Avrupa da ise 2 si de oynar.
  • Ujfalusi yedek beklemeyi kaldırabilecek olgunlukta + 34 yaşına gelmiş, Chivu geldikten sonra yedek beklemeyi göze alır diye düşünüyorum.
  • Geçen sezon 15 maç oynamış adama garanti 3 milyon euro verilmez en azından biz o kadar zengin değiliz.Şimdi geçmişi falan denilecek ama Chivu'nun kendine güveni varsa 1.5 milyon euro ve maç başı paraya oynasın.Bütçemize dikkat etmemiz lazım böyle hamlelerle çıkılmaz durumlara girebiliriz.

Şimdi soran olacak niye bu kadar tepki gösterdin diye bu adamın menajerliğini Becali kardeşler yapıyor.Adamlar servetlerinin yarısını bizden kazandı ve bir ton oyuncu almamıza rağmen 3-4'ü dışında aldığı parayı hakeden kimse yoktu.Her defasında bize fahiş fiyatlara oynama niyeti olmayan oyuncu pazarlamayı başardılar bu yüzden karşımıza bu adamlar geldiğinde dahada dikkatli olmalıyız.

• arkadaşlar chivu nun yeri sol bek değil mi? gelirse hakan baltadan kurtulmuş oluruz. defansımız dahada güç kazanır böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

arkadaşlar chivu nun yeri sol bek değil mi? gelirse hakan baltadan kurtulmuş oluruz. defansımız dahada güç kazanır böylece

gerektiginde sol bekte de ayni ujfalusi nin sag bekte oynadigi gibi basarili sekilde oynuyor ama asil mevkiisi stoper.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Chivu kimi kesecek diyenler var iyi güldüm ya

Herkes kimi kesebilecegini biliyor,Hakan Balta ama yabanci sinirlamasi denen birsey var degil mi?Muslera,Eboue,Ujfalusi,Semih,Chivu ettimi sana defanstan 4 yabanci.Elmanderde banko forvette oldu 5.Kalan hakkimiz da Melo'ya gitti dersek.Seneye kanatlar emre ve engine forvette Necati'ye kalir.Renkdaslarim bu kadar genis dusunebilirken sen neden dusunmuyorsun demek geliyor,azicik kullanmaliyiz o beyin denen seyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Sol bek ve stoper mevkilerinde oynuyor. Ama hakikaten kimi kesecek

hala hakan baltayı beğenen var açın kadıköydeki maçı izleyin dia tren yoluna döndürdü sol tarafı Bek bulmak genç ve yıldız çok pahalı iş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.