Şimdi Ara

GALATASARAY INTER'Lİ YILDIZ İLE ANLAŞTI! ( Cristian Chivu ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• trabzon maçında gördüm takımın en ağır pasif oyuncusu
  • Genelde ağır olduğundan bahsedilmiş, benim bildiğim hızlı bir adamdı ama yaşlanmış demekki. Aslında yaşıda 31 fena değil. Ancak alırsak Terim onu kesin sol açık olarak oynatır demedi demeyin. Kesin olan bir şey var ki o da çok kaliteli bir adam, alırsak çok güzel olur, çok yönlü bir oyuncu.
  • takima seviye atlatacak bir oyuncu ona suphe yok, tek sıkıntı yabanci siniri 6 hakkin 4unu defansa kullanmis olacagiz ki takima kanat ve forvet lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

yola semih ujfalusi ile devam edilip alternatif stopere de serdar aziz gibi bir çaylağı - tecrübesizi alırlarsa chivu yerine, şampiyonlar ligi başlayınca görücem o gerek yokçuları, gereksiz diyenleri ben.

hep beraber tartışırız gene burada inşallah. chivuya gereksiz diyenler var ya aman yarabbi sanki alternatif stoperimiz thiago silva da chivuya gerek yok diyorlar inanılır gibi değil

hala idrak edemeyenlere ujfalusi nin yaşı 34 temposu ve çabukluğu azalıyor (kaldıki zaten çabuk bir oyuncu değildi) semih desen avrupa için çok tecrübesiz. Cl için elimizdeki as stoperler bile yeterli değilken yedek stoperimiz gökhan zan iken ve üstüne bu chivu dediğimiz adamın kalitesi belli bonservisi elinde iken, hala ve hala chivu gibi bir adama (ujfalusiden üst düzey bir stoperdir) gereksiz diyenler var

aynen katılıyorum sana :) ayrıca servet ve gokanlada yolların ayrılıcagı soylenıyorkı yedege tecrubelı stoperımızde kalmıyor chıvu nokta atısı olur ustelık sol bektede oynuyabılen bı ısın hakan baltanın yoklugundada cok ıs yapar :)

• quote:

yola semih ujfalusi ile devam edilip alternatif stopere de serdar aziz gibi bir çaylağı - tecrübesizi alırlarsa chivu yerine, şampiyonlar ligi başlayınca görücem o gerek yokçuları, gereksiz diyenleri ben.

hep beraber tartışırız gene burada inşallah. chivuya gereksiz diyenler var ya aman yarabbi sanki alternatif stoperimiz thiago silva da chivuya gerek yok diyorlar inanılır gibi değil

hala idrak edemeyenlere ujfalusi nin yaşı 34 temposu ve çabukluğu azalıyor (kaldıki zaten çabuk bir oyuncu değildi) semih desen avrupa için çok tecrübesiz. Cl için elimizdeki as stoperler bile yeterli değilken yedek stoperimiz gökhan zan iken ve üstüne bu chivu dediğimiz adamın kalitesi belli bonservisi elinde iken, hala ve hala chivu gibi bir adama (ujfalusiden üst düzey bir stoperdir) gereksiz diyenler var

Çok güzel yazmışsın, ben de ilk sayfada bunları anlatmak istiyordum. Chivu nun tek eksi yönü biraz agresif oluşu. Fazla kart gören bir oyuncu. Fakat agresif oyuncular iyidir. Zaten Fatih Terim, Chivu nun fazla kart görmesinin önüne geçecektir. Tabi alınırsa.
    Umarım alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

quote:

Çok güzel yazmışsın, ben de ilk sayfada bunları anlatmak istiyordum. Chivu nun tek eksi yönü biraz agresif oluşu. Fazla kart gören bir oyuncu. Fakat agresif oyuncular iyidir. Zaten Fatih Terim, Chivu nun fazla kart görmesinin önüne geçecektir. Tabi alınırsa.
    Umarım alınır.

eyvallah kardesim :) su anki mevcut stoperlerimiz sol bekimiz bile cl icin soru isaretiyken bonservisi elinde olan chivuyu istememek tam bir cilginliktir.

Evet chivu biraz agresif kolay kart goren bir oyuncu ama fatih terim meloyu nasil frenlediyse chivuyu da o sekilde frenleyecektir diye dusunuyorum. Senin dedigin gibi umarim alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

trabzon maçında gördüm takımın en ağır pasif oyuncusu

kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.
  • Onca Genç ,Sağlam,Dinamik türk futbolcular varken böylelerine niye para verirler.Bunu en iyi beşiktaş yapardı,şimdi size bulaştı galiba..
  • ''chivu ne yapacak yeaaa'' diye dert eden dostlar; hakan baltadan memnunsunuz sanırım?
  • vay be...hayali bir haber için 3 sayfa yazı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

eboue, ujfalusi, chivu 3'lüsünden 1'inin yedekte oturacağını düşünemeyenler bana mantıktan bahsetmesin.

bunlardan 1'inin yedekte oturacağı bir dünya yok, öyle masrafa girebilecek bir galatasaray da yok.

+1

bunlardan birisi yedekte otursa takımda iç savaş çıkar.semih'i yedeğe çekmek de intihar olur.

müthiş defans,acayip severim,alternatif kadroya şart ama ne yapacağız biz bununla?

not:ujfalusi yedek kalmayı kabul edecekse süper transfer.bir de haber yalan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

hee sizin düşündüğünüz o şeyleri koskoca gs yönetimi düşünemiyor

culıo gönderilip yerine rıera alındı

stancu gönderildi yerine sercan alındı

pino gönderildi taaa ara transfeer döneminde yiğit alındı

kazım gönderildi kimse alınmadı

şimdi söyle bakalım pino+culio+stancu+kazım rıera+sercan+yiğit den daha mı kötüydü demekki herkes her şeyi düşünemiyor bazen hatalar yapılıyor....
    chivu çok iyi bir transfer ayrııca CL tecrübesi de var iyi olur yani.
  • Bize atmadıkları kazık kalmadı, sırf romen kulüplerini zengin etmedik, resmen romanya ekonomisinin kalkınmasını galatasaray sağlıyor yaa. Hagi ye becaliye istanbul yasağı koymalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

Onca Genç ,Sağlam,Dinamik türk futbolcular varken böylelerine niye para verirler.Bunu en iyi beşiktaş yapardı,şimdi size bulaştı galiba..

1-2 tane örnek versene?Mesut,Gökhan Töre,Nuri,Arda?
  • Fatih hoca gibi deha varken kimi kesecek te sorumu:) Ebue yi nere için aldı nerelerde oynattı ve başarılı oldu. Chivuyuda oynatır bizim hoca her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut7453

Fatih hoca gibi deha varken kimi kesecek te sorumu:) Ebue yi nere için aldı nerelerde oynattı ve başarılı oldu. Chivuyuda oynatır bizim hoca her türlü

Eboue'yi bilmesek inanıcazda adam yılların sağ beki.

Eboue'yi sırf Sabri oynasın diye sağ bek hariç her yerde oynattı hiç birindede başarılı olamadı en sonunda mecburen çekmek zorunda kaldı oraya, Eboue'nin sağ bek olmasında Fatih Hoca'nın ne katkısı var allah aşkına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

Orijinalden alıntı: umut7453

Fatih hoca gibi deha varken kimi kesecek te sorumu:) Ebue yi nere için aldı nerelerde oynattı ve başarılı oldu. Chivuyuda oynatır bizim hoca her türlü

Eboue'yi bilmesek inanıcazda adam yılların sağ beki.

Eboue'yi sırf Sabri oynasın diye sağ bek hariç her yerde oynattı hiç birindede başarılı olamadı en sonunda mecburen çekmek zorunda kaldı oraya, Eboue'nin sağ bek olmasında Fatih Hoca'nın ne katkısı var allah aşkına?

Eboue yi sadece sağ bek olarak neden görüyorsunki hocam? Sonuçta sezon başında bir çok yerde denedi Herkes hocayı haftalarca eleştirdi. Hocanın kadrosu bi oturdu herkes sus pus oldu. Anlatmak istediğim Eboue Değil, Terimin deneyerek te olsa oyuncuları eninde sonunda takıma kazandırmasıdır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.