Şimdi Ara

GALATASARAY INTER'Lİ YILDIZ İLE ANLAŞTI! ( Cristian Chivu ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı arkadaşlar sormuşlar terim kimi kesicek die sanırım sabriyi kesicek
  • Garip bir tercih . Temennimiz kaliteli bir forvet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Chivu kimi kesecek diyenler var iyi güldüm ya

Aynen ben bir Galatasaraylı olarak takımda hakan baltayı beğenmiyorum binderme zaten yapamıyor
  • bazıları bu seneki bjkye benzememizi istiyor.adamların yoğun maç temposundan dolayı birçok oyuncusu sakatlandı;ilk 11 iyi olsa bile yedek kadro iyi olmadığı için stslde koptular.tabi o konuda tdninde suçu var ama diğer etken çok maç yapmaktı.

yanılmıyorsam eboue kupaya gitcek;bunun dışında bu oyuncuların çok maçtan dolayı yorgunluğu olacak rotasyona gitmemiz gereken dönemler olacak ve arada sırada sakatlıklar olacak.bütün bu durumlarda defansta kullancağımız adamlar gökhan ve sabri oluyor.

bütün oyuncular sağlamken ufo ,chivu ve eboue değişmeli oynayabilir.zaten hepsinin kondisyonları iyiyken beraber olacağı hafta sayısı tahminim 10u geçmez.ayrıca oyuncular arası rekabeti arttırcak bu 10haftada iyi olan kazanır dolayısıyla gs kazanır.

vizyonunuzu genişletin

• yaşlı ve yabancı
    çok iyi ve hala etkili

kafa karıştırıcı
  • gerek yok serdar aziz' i kaçırmamalıyız. bize defans değil forvet lazım 2 yiyelim 3 attığımız sürece problem yok!
  • Chivu'yu alacağınıza Hasan Ali'yi alın bir şeye benzesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Sol bek ve stoper mevkilerinde oynuyor. Ama hakikaten kimi kesecek

hala hakan baltayı beğenen var açın kadıköydeki maçı izleyin dia tren yoluna döndürdü sol tarafı Bek bulmak genç ve yıldız çok pahalı iş

He 6 yabancının 5ini kendi yarısahamızda kullanalım diyorsun yani.

• Ujfalusi benim bildiğim kadarıyla asıl pozisyonu Sağ bek. Demek ki Ujfalusi kendi pozisyonunda oynayacak Chivu'da stopere geçer. Böylece bir transferle iki mevkideki sorunumuzu çözmüş oluyoruz. Biraz yaşlı bir oyuncu ama defansta yaşlı oyuncular daha tecrubeli oluyor.
  • Bence Chivu cok iyi olur takıma.Baska kimi alicaz ya defansa?

• stoperde tecrübe önemlidir. stoperlik diğer yerlerdeki gibi değildir. rakip forvetle arasını iyi ayarlaması gerekiyor. ve buda hata yapa yapa öğrenilir. tecrübeli stoper her zaman daha güvenilirdir. öyle olmasaydı barça 34 yaşındaki puyolu oynatmazdı. semihin yedek kalması daha sağlıklı. chivu ujfa iyi bir ikili olur cl de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

stoperde tecrübe önemlidir. stoperlik diğer yerlerdeki gibi değildir. rakip forvetle arasını iyi ayarlaması gerekiyor. ve buda hata yapa yapa öğrenilir. tecrübeli stoper her zaman daha güvenilirdir. öyle olmasaydı barça 34 yaşındaki puyolu oynatmazdı. semihin yedek kalması daha sağlıklı. chivu ujfa iyi bir ikili olur cl de.

Bence Fatih hoca Semih'i kesmez. Belki ŞL'de yedeğe çekebilir ama TSL'inde banko oynar Semih.
  • piqueyi istiyoruz başkaan
  • O zaman diziliş şu şekilde olabilir.

----------Muslera---------
    ujfa---semih--chivu---hakan
    eboue---selçuk--X(melo)---Y
    -----elmander----Z----
  • yav arkadaş chivuyu beğenmeyenler var .ya bu adam urfalıdan 3 gömlek üstün hem daha genç.semih+urfalıyla bizi clde çiğ çiğ yerler.semih acemi daha clde napar belli değil.chivu alınırsa çok iyi bir transfer olur.eboue zaten gidecek afrika kupasına.defanstan biri sakatlansa gene sabriye gökhana mı kalmak istyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

piqueyi istiyoruz başkaan

Istersen xavide olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: girye

piqueyi istiyoruz başkaan

Istersen xavide olsun?

yanlış anladınız sanırım. ben chivuyu beğenmeyenler için yazmıştım. dört dörtlük futbolcu beklemek yanlış olur.
  • chivu gelirse semih ligte chivu şl de oynar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Napicaz Chivu yu?

ciddi soruyorum.

Kimi kesicek

Sol bek ve stoper mevkilerinde oynuyor. Ama hakikaten kimi kesecek

hala hakan baltayı beğenen var açın kadıköydeki maçı izleyin dia tren yoluna döndürdü sol tarafı Bek bulmak genç ve yıldız çok pahalı iş

He 6 yabancının 5ini kendi yarısahamızda kullanalım diyorsun yani.

Yok mesela defansta eboue-Semih-Serdar aziz-Chivu'yu tercih ederim Adam 2010 da şampiyonlar ligi finali oynadı ve fatih terim boş adam almaz daha geçen sene Melo,Ujfalusiye laf yapan vardı hakan baltayı kadroda neden görmek istemiyorum bire birde çok ağır + kaç senedir Galatasarayda oynuyor ama defansta top geldimi heyecan yapıyo direk vuruyo topu ileri.Bir eboue değil

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.