kanka bakambu fransa'da doğdu kayıtları kuyutları tamdır yoktur bi katakulli |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (597. sayfa)

-
-
Comparisonator Türkçetwitter
“Süper Lig'de 2022/23 sezonu kalecilerin kurtarış %'leri: 🥇 Fernando Muslera – %80 🥈 Günay Güvenç – %77 🥈 Ibrahim Sehic – %77 4⃣ Volkan Babacan – %75 4⃣ Muhammed Şengezer – %75 4⃣ Gökhan Akkan - %75 7⃣ Orkun Özdemir - %74 8⃣ Batuhan Şen – %73 8⃣ Ferhat Kaplan - %73 8⃣ Ertaç…”https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1681628986856669185?s=20 -
8 değil 6 alınacak gibi. Torreira tipi bir oyuncu daha istiyor okan hoca. Geçen yıl oynadığımız 6-8li formasyonla oynamayacağız belli ki. 8 diye şartlamayın kendinizi yani.
-
Bilemiyorum 8 ve 10 numara alınacak gibi duyumlar var ama somut hiçbir şey yok.
8 numara olmasa da orta sahaya top dağıtacak bir adam lazım. 10 numara yok 8 yok takım 6 dolu resmen.
Berkan zaten çok iyi gidiyor.
Torreira gibi dominant bir oyuncu olmasa çok rahat forma alır.
6 numara transferi çok anlamsız olur.
Sergio çok kötü olduğu halde bir çok maçta maçın adamı seçilecek duruma geldi. İyi bir 8 ile mükemmel oluruz ama sorun şu ki iyi bir 8 çok zor.
Selçuk İnan'ın ilk dönemleri gibi bir yerli bulsak keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 23 Temmuz 2023; 3:40:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen tüm isimler 6 numara şeklinde zaten. Agresif 2 bek ile çift 6 oynayacak gibi hoca. Yani berkanı saymanın anlamı yok çünkü as kadroya alınacak bu 6 numara oyuncu paredes tarzı yani. Orta saha daha defansif bir kurguya sahip olacak hücum bekler üzerinden şekillenecek diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 23 Temmuz 2023; 4:6:30 > -
PSG ye Messi geldi. Mbabpe kanattan santrafor a evrildi biraz daha. Neymar Mbabpe Messi bu üçlüyü bozmak zor. Messi zaten icardiyi istemiyor. Milli takıma da aldırmıyor. Kıyaslama doğru değil. Bu ayarda bu yaşta santrofor bulmak da zor.
-
Bu Fenerbahçe transfer satışlarında niye hep bizden daha başarılı lan? Adamların alay ettiğimiz kadrolarındaki oyuncuları leblebi gibi 10 15 20 diye satıyorlar. Bizdeyse bi Allah'ın kuluna 10 milyon teklif gelmiyor. Transfermarkt yüzünden midir nedir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar ailecek tatile çok seviyor.
Zaten sezon içinde Icardi kaç defa izine gittigi belli.
Nasil olsa GS bizi bekliyor diye uzattikca uzatiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes nasil olsa yine en az 30 gol atar havasinda.
Futbolda böyle birsey yok iste, hep inisler ve çkışlar olmuştur. Messiler, CR7 ve Mbabbe dahil.
Elimizde patlamasın yeter.
Ne durumda Rashica?
İcardi gözümdem düştü hiç gelmesin daha artık, bakambu arap liginde niye jubile yapmamış onuda anlamadım 😃
Tam emin değilim ama biz bütün turlarda seri başı olduğumuz için Zagreb, Kopenhag falan gelmeyecek sanırım. Onlar da seribaşıdır herhalde. Bir de şampiyonlar yolundayız zaten, Braga da gelemez. Molde falan gelebilir tabii onların puanı düşüktür. 3. turda da çok dişli bir takım beklemiyorum ben. Playoff daha sert geçer tabii.
Yine de daha iyi bilen biri varsa statüyü ben de merak ettim.
-
-
Icardi neden hala gelmedi?
I need to understand.
I have to understand.
I want to understand.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam tatil düşkünü ağustosda gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Icardi Arabistan'a transfer olmaması büyük hata olmuş, aşk adamı bu taraftarı, takımı sevip , sahiplendiği için dev gibi paradan olmuş..
Bize gelmez Araplar çok para verdi .... Daha sonra bize gelmeyecek Wanda Nara Türkiye'de tedavi olmaz lösemi.... Sonrası Wanda Nara hastalığı yokmuş, tatil uzatıyormus, antreman yapmamış falan...
Bu adam aile sorunları ilgili sürekli izin alıp gitti geldi , ve antrenmanlarda Okan hoca en iyisini veren futbolcu dedi ve sarhoş olarak maça çıktı, yine içinden geçti ligin...
Icardi'ye sonuna kadar güveniyorum... Icardi ile geldik icardi ile gideriz..
Icardi'den daha önemli.olan yer orta saha, orta saha en önemli yer orası topu icardi'ye getirsen atıyor genelde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 23 Temmuz 2023; 9:38:0 >
Bakambu iyi transfer hayırlı olsun.
He kardeş öyle. Apo, Barış Alper, Zaniolo, Nelsson, Boey gibi hayvan gibi adamları da yazsana.
ali ne yaptığını kendi de bilmiyor
inanılmaz bir para harcayıp her senaryoda bizden kötü bir kadroya sahip olacaklar
şimdide lecce nin 6numarası adı geçiyor 15 istiyorlarmış, yine gidip 8 9 açıklar kap a ffp ve tff limitlerini aşmamak için
sezon sonu yapılacak seçimde şampiyon olmadığı sürece soyadının bile kendini kurtaramayacağının farkında para saçıyor işin komiği ne hocasına ne sisteme uygun adam alıyor.ismail ben aldım sen oynat diyecek günün sonunda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X