cekunun jübilesinden 5 yıl sonra yapılacakmış. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (595. sayfa)

-
-
telaltwitter
“Yeni transferimiz Bakambu, 2020 yılında Barcelona'ya transfer olacakken uçakta transferinin iptal olduğu haberini alıyor ve geldiği uçakla geri dönüyor. Bu olayın üzerine Transfermarkt, o dönem Bakambu'nun transfer geçmişine ''Neredeyse Barcelona'' yazıyor.”https://twitter.com/telal1905/status/1682870987207966720 -
Hocam kimse kimseye GS düşmanı demedi.
Sadece, hocaya güvenin. Strese girmeyin demeye çalışıyorum.
Ön elemeleri geçelim, görelim neler yapacaklar.
-
Yahu abi icardi 2 aydır tatilde bu hafta gelse nasıl oynayacak.En az 1 ay antreman yemeden topalayamaz icardi.Adam ayağına top bile değmedi 4 hazirandan sonra
İcardi konusunda gereksiz yükleniyorsunuz çoğu kişi arabistana kesin gideceğini düşünüp ağustos da gelse bile sorun yok diyordu.Bir anda çat diye bonservis alınınca icardi kendisinin elinde olmayan bir sebepten ötürü gelmeyince sanki arabistana gitti gibi davranılıyor.
Torreria ve oliviera döndü cl gruplarına gayet atarlar bizi.Tek eksiğimiz mertensin yeri onuda zaniolo,barış,morutanın kotarmasını bekleyecez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 23 Temmuz 2023; 1:15:10 > -
Metin.twitter
“gs her transfer açıkladığında aklıma hep o düşüyor. bugün başka takım üstüyle gördüm onu. kalbim kırıldı. uzunca bakamadım fotoya. biz ne zaman kavuşacağız rashica babayla ne zaman..”https://twitter.com/metinegore/status/1682873544106037249 -
Hala fenere göre yorum yapanvar. Adam belliki sabah akşam antu okuyor. Yok Gs deki şu futbolcu bizde olsaymış, yok muslera olsaymış fener lige 20 yıl ambargo kormuş. Fenerliler bize gıpta ile bakarken halimize şükretmeliymişiz. Biz fenere göremi yaşıyor hedef belirliyoruz.Banane fenerden. Bizim yönümüz avrupa, biz Gs lisesinden gül babadan geliyoruz. Köklerimiz 500 yıllık. Mezunlarımız dünyanın her yerinde yüksek yerlerde, misal arjantinle ilgili işimiz çıkıyor bir bakıyoruz ordaki büyükelçi konsolos bizim lise mezunu hemen rica edip icardinin bile durumunu soruyoruz. Üye sayımızın az olmasıda bu açıdan iyi. Ben Gs şampiyon olamadığı zamanlar Gsli oldum, sokaktaki yüz kişiden 70 i fenerliydi, dalga konusu bile olurduk. Ama açık konuşmak gerekirse belkide az kişi olmak daha iyiydi, o zamanki Gsli çocukluk arkadaşlarımızla hala beraberiz. Azınlık olmamız bizi daha çok kenetledi. Ayrıca sonradan kazanılan şampiyonluklarla avrupa kupasıyla bu takımın taraftarı olmadık. Biz bu takımı futbolda başarısızken tutmaya başladık. Gönlümüze kazıdık. O yüzden bu takımı ne şampiyonluklara ne teknik direktörlere nede futbolculara değişiriz.
Sadete gelirsek bakmayın siz fenerlilere, fener muslerayı alsa 3-5 ayda şutlardı. Misal fenerin gol sorunu yoktu Valencia çatır çatır gol atıyordu, sen valenciayı gönderion yerine 4 yaş yaşlısını getirion. Sen 87 golle ligin en golcü takımısın zaten. Senin ileri hattın takır takır işliyor ileriyi bozma defansı sağlamlaştır. Bir tarafı yaparken yine diğer tarafı bozuyorlar. Öncesindede az gol yeyip az gol atıyorlardı defansı bozup forveti tamir etmişlerdi. 87 gol atmışın senden daha az gol atan takımdaki icardi bizde olsa şampiyon olurduk diyor adamlar. Zaten bu kafada olanlar kaybetmeye mahkum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İcardi işinin bir an önce çözülmesi gerekiyor.ilk tür ortalama altı takım ama daha sonraki turlar rakipler giderek daha iyi olacak.en azından bundan sonraki eleme maçlarında oynaması gerekir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam icardi 2 aydır top değmedi ayağına en az 1 ayı var gelse bile
Ha tabi icardiye farketmez.Psg ve interdeyken barbekü partisi sonrası çıkar golleri saydırırdı ama kondisyon olarak düşüşte şu anda
-
Tam performans vermesi için evet ama 45 dk falan oynayabilir.
Sonuç olarak cl bizim için önemli.orada icardiye ihtiyaç var.
Hocam kendiniz de söylüyorsunuz işte, Icardi 2 aydır tatilde. Bu işin çoktan bitip adamın yavaştan antremana başlaması gerekiyordu.
Icardi iyi hoş oyuncu eyvallah da, 10m maaş vereceğimiz adam eğer ŞL elemelerinde oynamayacaksa, biz de olur da bi taklaya gelirsek bu elemelerde yemişim Icardi'sini, bana ne faydası var.
Tekrar etmek gerekirse, Zalgiris'i bir şekilde geçeriz fakat 3. ön elemenin bu kadar kolay geçeceğini sanmayın. 3. ön elemede de yine Icardi olmayacak gibi görünüyor mesela. Forvetsiz nasıl geçeceğiz ben bilemiyorum.
Kopenhag, Molde, Dinamo Zagreb, Rangers, Braga falan öyle gözümüz kapalı, forvetimiz olmasa bile geçeriz mhuahua diyeceğimiz takımlar değil. İnşallah yönetim başını taşlara vurmaz 2 hafta sonra.
-
icardi biraz eşşeğin ağzına suyu kaçırdı, al gel aileni burda tedavi olsun kardeşim burda hastane yokmu.
-
Bazı ligler bu aylarda başlıyor.yani takımlar bizden güçlü değil ama daha hazır ve formda lig oynamış şekilde eleme maçına geliyor.
Bu tip durumlar fark yaratır.
Hocam işin özeti, söylemek istediğim nokta şudur.
10m bir oyuncuya vereceksek ŞL elemelerinde oynatmamız gerekir. Böyle GS'li t-shirtle story falan atmakla olmuyor bu işler. İstanbulda doktor mu yok, hastane mi yok. Kaç aydır geldim gelicem geliyorum gelmek üzereyim, şimdi bir de bu çıktı.
Hayır orada antreman falan yapıyor olsa neyse, ama o da yok.
Sonuçlara göre gelip geleceği kesin mi, o da yok. Bakarsın Wanda'yı bırakamam diyecek toptan gelmeyecek.
Veya gelecekse ne zaman gelecek o da belli değil, Erden bey 10-15 gün süreceğini söyledi. Geldi 2 hafta da antreman yaptı desen ağustos sonuna denk geliyor. Play-offlardan sonra mı oynayacak bu Icardi?
Ne yapacağız şimdi 3. ön elemelerde inşallah Zagreb falan gelmez diye dua mı edeceğiz hep birlikte forvetsiz yenemeyiz diye, takımın geldiği nokta bu mudur.
-
Fred de ne mi buluyoruz? Futbolun seyir zevkini. Adam bi kere teknik topçu. Tamam yaşı geçti ama hala güçlü bir dribling yeteneği var. İkincisi torreria gibi önüne gelene basar affetmez. Son olarak Brezilyalı adam doğal topçu
cücesaray
-
Hocam alayı gelsin yeneriz içeride. hiç sıkıntı değil.
Bizim rakibimiz milan, inter ve arsenal gibi takımlar olacak az bekleyin film daha yeni başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 23 Temmuz 2023; 1:35:49 > -
Boyu değil işlevi lafını aradı gözler torreria daha cüce top diye oynuyor milleti
İcardi ye bakın ne antreman var ne bişi takımıda zora kokuyor böyle saçmalık görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wanda nara'nın şu ana kadar çıkan testleri beklenenin üstünde olumlu çıktı.
pazartesi günü son bir testi olacak.
son testin de olumlu çıkması halinde icardi'nin önümüzdeki hafta istanbul'a gelmesi bekleniyor.
[343 digital]
-
eşşekbahçe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X