tatil uzatıyorlar bizde bunu yedik numarası yapıyoruz. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (596. sayfa)

-
-
kanka orta sahada alan kaplayan en az bir oyuncu bulundurmak lazım
tüm elit hocaların kanısıdır bu
-
hocam ben bu aşk adamının geldiğinde show yapacağını düşünüyorum..
Yetişecek eminim.
-
-
25 milyon euro bedeli vardı adamın..
-
Bunlar çok iddiali laflar, üst taraflarla makas açıldı ama alt taraftaki takimlarla bizim seviyemizde ki takimlar arasinda ki makas da kapandı.
Artık hemen hemrn her takım futbolun doğrusunu oynuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu Zaha boştayken kapatsak güzel olabilir aslında.
Icardi konusu için diyecek bir şey yok adam futbolu bile bırakabilir. Hastalık söylendiği gibi ciddi değilse mutlaka gelecektir.
Tabi Kondisyonu bu kadar düşmüş oyuncuya öyle çılgın bir maaş biraz saçma olsa da taraftar bağlantısı ile Icardi çok hızlı toplar. Icardi inanılmaz hırslı bir oyuncu bir maçta gol atamayınca çocuk gibi küsüyor kendini suçlu hisseder hali yüzüne yansıyor.
Bu adamın bu hali bana güven veriyor 6 ay oynamasa bile 1 ayda toplar bu hırsla.
Rashica'nın yeri dolar Zaniolo oynar.
Bize Sergio yerine çok acil 8 numara lazım
8 numaranın en erken alınıp takımla birlikte hazırlık yapması gerekirdi biz en sona bırakıyoruz.
Rashica'ya harcanacak para bütçeye katılıp adam gibi 8 numara alınması lazım hazırlık maçlarında da gördük ki orta sahada çok büyük problem var.
Beşiktaş sadece Sergio'ya çökerek bizi madara etti.
Adam canlı bomba gibi Avrupada bunu çiğ çiğ yerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakambu aşırı iyi bir seçim yalnız çift forvet oynamak gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte ben buna kızıyorum. Bu oyuncuyu takımın önüne koymak oluyor. Muslera efendi kalede kalsın yedek olarak Günayı alayım bi zamanda fatihi almışlardı o hesap, icardi efendi yaz tatilini yapsın yerine idare edecek bakambuyu alayım. Bu eleman geçen senede lige anca ocakta başladı. Şimdi bonservisi, yıllık alacağı dahil buna 40 milyon euro para vercez. Yaşı gereği bonservis alma imkanımız yok. Hayatı çalkantılı, yok boşandı yok kavga etti yok hastalandı bir senedir tartışması bitmiyor. Koskoca barçası madridi ön eleme vs oynamamalarına rağmen hazırlıklara başladı, 38 lik modric antremanlarda koşturuyor bizimki daha gelecek.
Benim şahsi düşüncem bu kadar inişleri çıkışları olan birine bu kadar parayı gömmek mantıklı değil, ipe un serip yatışa geçmez inşallah yoksa fena gümleriz
Hocam rahat olun..
-
Mertens getiren çocuk güvenimiz tam elbette.
Adam zaniolonun geleceğini bile iki üç sene önceden planlanmış.
Birde wanda narayi bilirim işi bilen.avrqt hiç Türkiye ligi seyretmemistir.geldi kocam Galatasaray'ı şampiyon yapacak dedi ligi bile izlemeden gitti.anliyor bu işten ne diyeyim.
İki süper uzmanda bizden yana.pek hata yapmayız transfer konusunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Asıl iş sözleşme imzaladıktan sonrada bu mevzulara devam etmesi olacak. Sezon içi Wanda ile kavga etti tekrar barışmak, arjantine gitmek için iki hafta izin istedi. İcardi ailevi sorunları nedeniyle 2024 hazırlık kampına geç katılacak ön eleme maçında oynayamayacakvs vs.
Bu eleman iki aya yakındır antreman yapmadan yatıyor. Daha gelecek form tutacak. Zaten biraz disiplinli olsa bu yetenekte birinin şuan madridde cityde oynaması ve dünya kupasını kaldırması gerekiyordu.
O zaman gs de ne işi var :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte onu bu sezon bonservisi verilip sözleşme imzalandıktan sonra görecez. Psg dede kiralıkken iyiydi sözleşme imzalanınca gümledi. Biz Psg değiliz, sözleşme imzalandıktan sonra yatışa geçerse bu ağır sözleşme bizi fena hırpalar. Bu arada Sorunun cevabı zaten disiplinsiz olduğu için Gsde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Temmuz 2023; 2:13:34 >
Batuhan oynasın bedava oluyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ingilizlerin britanya dışına çıkma korkusu olmasa tom davies'i bağlamıştık çoktan, yeniden diriltirdik bu çocuğu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X