Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (11 Mobil) - 8 Masaüstü11 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.994.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İngiliz gazetesi Daily Maily'nin haberine göre, Galatasaray'ın, Wilfried Zaha'ya yıllık yaklaşık 8 milyon pound teklifte bulunduğu ve bu transferi bitirmek istediği belirtildi.

Suudi Arabistan ekiplerinin yanı sıra, PSGNapoliLazio ve Fenerbahçe'nin de Fildişi Sahilli oyuncuyu istediği aktarılırken bir diğer Süper Lig ekibi Galatasaray'ında Zaha'ya talip olduğu kaydedildi.

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐sabah
    Son dakika haberleri: Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak…
    https://www.sabah.com.tr/galeri/spor/son-dakika-haberleri-galatasaraydan-fenerbahceye-tarihi-transfer-calimi-super-ligde-yer-yerinden-oynayacak/11

• Wanda nın durumu belli ki ciddi halen net bir açıklama yapılmadı bu durumda Icardi yok diyebiliriz. Bütün sezonu da Bakambu ile geçiremeyeceğimize göre inşallah Zaniolo dan net bir 9 numara yaratabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ahmettwitter
    “https://t.co/fx5J3EQ4ZK”
    https://twitter.com/kontrapres/status/1682819576378040320

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐sabah
    BÜLENT TİMURLENK - Wanda Nara 1-2 gün içinde açıklayacak!
    https://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/timurlenk/2023/07/23/wanda-nara-1-2-gun-icinde-aciklayacak
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

hocam o 40m değer sisirme &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

o donemi az cok izleyen hatirlar çin ligi önüne gelene 30-40m veriyordu, en buyuk ornegi de su adam;

https://www.transfermarkt.com.tr/chengdong-zhang/profil/spieler/138655

zaten bakambu koruyabilmis mi o 40m verilen bonservisi hayir. yazdigim mesajda da icardiyle kıyaslamayin hayal kirikligi yasarsiniz dedim, aldiktan sonra kotuleyecek halim yok semsiye girdi artik &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

yonetime en buyuk elestirim madem alacaktiniz bu adami niye bu kadar beklettiniz olur. ikinci forvet vs. tamam ama en azindan öneleme kadrosuna yazilabilmesi, hatta kamp kadrosuna yetismesi lazimdi ki takima alissin. cunku bizim su an halil disinda forvetimiz yok.

• "zaha için 10 milyon imza parası, yıllık da 8 milyon konuşuluyor!

galatasaray bu rakamların yanından geçmez!

zaha da tv’de “kupa ve başarıya hasretim. heyecan arıyorum. ama teklifler beni heyecanladırmadı” demiş.

f.bahçe’nin şampiyonluk hasreti belli ki zaha’yı düşündürmüş."

Ali Naci Küçük

• por favor kullanıcısına yanıt

Komediye bak, bence vazgeçip başka forvetlere yönelmeliyiz. Wanda wanda bir senedir kusma geldi. Koskoca camia bir yıldır wanda aşağı wanda yukarı. Ciddi klupler bu tür durumlarda önüne bakar. Bizimde önümüze bakıp başka alternatiflere yönelmemiz lazım. Belli oldu her sene bu eleman yaz kampını vs es geçecek bir şekilde. Sonra form tutmasını beklicez. 3-4 haftadır teşhis konulacak diye oyalayıp duruyorlar. Birde tuhaf olan bu kadar parası olan insanlar Arjantin gibi 3.dünya ülkesinde teşhis koyduruyor. İcardi efendi parmağı çatlasa paris londra almanya texastaki doktorlarda soluğu alır. Wanda hannım estetiğini milanoda pariste yaptırır. Böyle ciddi bir hastalıkta arjantinde gezinsinler. Boş beleş işler. Çocuk kandırıyorlar sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Temmuz 2023; 11:36:1 >
  • Zaha fenerbahçe'nin teklifin kabul etmemiş görünen o ki.

• 2020 haberi hocam, bilerek eski haber attım ki biz aldık diye böyle haber yapılıyor sanmayın

Şuan iyidir kötüdür bilmem, takip etmedim oyuncuyu ama 2 yıl önce Barça ile anlaşan, hatta yola bile çıkmışken transferi iptal olan bir oyuncu Bakambu. Çin şişirmesi demek doğru olmaz. 1. forvetimiz olacak düzeyde değil tabi ki ama 1.5m'a alınan, 2. forvet olarak gayet yeterli.

Bizim sıkıntımız Bakambu değil Icardi zaten. İyice kabak tadı vermeye başladı, cuma günü test sonuçları açıklanacaktı sonra haftasonu dediler, şimdi ek testler yapılacak çarşamba-perşembe'yi bulacak diyorlar. Net söylüyorum bu Icardi gelecekse bile 10-15 ağustostan önce gelmez, eylülden önce forma giymez. O zamana kadar da şampiyonlar ligi elemeleri de biter süper kupa da geçer zaten, inşallah Zaniolo tek başına taşıyabilir ne diyim.

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

kaleciyi sakatlayacaktı

dosta korku düşmana güven veriyor

as 10 numara almadan lige başlarsak geçmiş olsun

• Ne eleme turuymuş arkadaş, şu kadro ile yenemiyorsan zaten oynama hiç boşa. Takmışınız elemeye Barış oynasın işte forvet. Diğer 10 adam şampiyon takım kadrosundan zaten.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Bana da sıkıntı geldi. Premium golcü ve taraftar ile çok iyi bağ kurdu. Bu tamam. Ama sanırsın bedavaya oynuyor. Kendi kendine ilan ettiği bağımsızlığı var. İstediği zaman geliyor, istedigi zaman gelmiyor. Bu nedir yahu. Eşi veya menejeri diyelim wanda dan da baygınlık geldi.
    Biraz taraftarın artık bu sıkıntıya geldiğini anlayınca formayla bir iki pozunu çek ve bağımsız takılmaya devam et.
    Bu adam ne zaman gelecek de kamp yapacak, forma girecek !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

Aynen bize arap ligi takımı çin takımı muamelesi yapıyorlar, başka açıklaması yok. Hele bizimkiler sabah akşam internette bunların hesapları altında, saçma sapan msjlar atınca iyice şimardılar. Ben elemelere çıkacam lige başlıyacam adam gelecek daha, zaten iki aydır antremanda yapmıyor, sonra bizimkilerde en ufak bir formsuzlukta yaz antremanı yapmadı ondan diye sebep uydurur. Sanki Yaz kampını adam yapmak istedide biz yaptırmadık. Bence bu elemanın işinin uzaması diğer transferlerimizide olumsuz etkiledi. Buna ayıracağımız para nedeniyle vasat transferlere yöneldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Temmuz 2023; 12:26:32 >

Sörloth u alalım önümüze bakalım, bize uygun bir forvet

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Çok doğru, başka forvet bulmamız lazım. 10 milyon maaşa başka forvet bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 23 Temmuz 2023; 13:35:13 >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

icardinin gecen sene de boyle uzamisti transferi. saglik sorunu biraz bahane gibi geliyor bana ne bileyim. kadin, kadinin cocuklari instagramda surekli alakasiz paylasimlar yapiyorlar. oglu river sampiyonlugu kutluyor sevgilisiyle, kadin evde poker oynuyor &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

eger transfer iptal edecek kadar buyuk bir hastaliksa o paylasimlar neden? zaten wanda gecen sene de turkiye'ye bir iki hafta tatil harici gelmedi.

farklı bir seyler donuyor transferde bence. psg ile mi anlasamadik yoksa icardi mi diğer teklifleri bekliyor bilmiyorum.

• Taylan samsunspor'a kiralanmış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bir sakin olun melo 2. kiralama ve satın aldığımız yaz ağustos un 7 ve 10 u imza atmıştı

ilk tur bay 2. tur bakambu oynar daha ne olsun, play off da icardi sahada olur

oldu da icardi gelmezse yerine adam alınmayacak mı sanıyorsunuz

• abi o hastalık sonradan çıkıyor acısı ilk teşhis döneminde turp gibisin testlerde çıkıp kemo yu yedikten sonra şaftın kayıyor

soğuk arjantinde dümdüz hayat yaşıyorlar şu an tatilde filan değiller

• 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.