Bende milleti anlamıyorum karınız vs hastalansa ki net değil ama doktor kötü konuşsa evi cenaze yerine mi çevirirdiniz yoksa eşinize moral mi verirdiniz bir yerlere götürüp. Bence konuşmamakta yarar var kimse hastalık üzerinden böyle şeyleri yapamaz. İcardi'ye futbolu bırak bu yaşta dese adam futbolu bırakır o derece seviyor kadını. Arayı kaçırdı ama Galatasaray samimi tavır sergilediği için illaki karşılığını verir. Tanımadığımız adam değil İcardi. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (599. sayfa)

-
-
Erden timur ve dursun özbek defalarca hastalıktan dolayı gecikme olduğunu falan söylediler. İcardi orada tatil yapıyorsa yalan söyleyenler belli. Gidip hesabını onlara sorun bence gözümüzün içine bakarak niye yalan söylüyorsunuz diye.
-
futbol sadece futbol değildir diye diye bunu gerçek yaptılar valla pes
-
güzel bir sezon olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wanda hasta ise, sonuçları ailece hastane koridorlarında beklemelilerdi. gss li gs tayfa öyle uygun gördü.
Icardi bizim oyuncumuz. Bu transferin olmama gibi bir durumu yok. Sadece ne zaman geleceği belirsiz şuan. Ayrıca antrenman yapmadığını söyleyenler neye dayanarak bunu söylüyor? Instagram'a post atmıyor diye nereden emin konuşabiliyorsunuz. Muhtemelen bireysel antrenmanlarını sürdürüyordur.
-
icardinin bireysel antreman yaptığını düşünmek çok fazla iyimser
tatili bitsin gelir. eylül gibi form tutar grup maçlarına yetişir.
-
icardi seviyesi bir insanın meslek farketmeksizin spora hobilere yönelmiş olması lazımken icardinin popo büyütme yapacağını düşünmek doğru değil, zaten işi spor mutlaka beslenmesine dikkat ediyordur en kötü yürüyüş falan yapıyordur, o mötü göbeği salarsa biz zaten ölelim gardaş
-
-
Geçen sezon deprem arasında mıydı tam hatırlayamadım ama g*t göbek salmıştı bir ara. Sonra topladı.
Ancak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte bu genel taraftar yaklaşımı yüzünden Icardi böyle rahat hareket ediyor.
Kamyonla para alacaksın ama bu ülkeye de Mozambik muamelesi yapacaksın. Avrupa ülkeleri dahil yabancılar tedavi için ülkemize geliyor ama bunlar sanırsın parasını aldıkları bir iş için bize gönüllerinden gelirse bir sey bahşedecekler.
Gelecek de ne zaman form tutacak (geçtiğimiz sezon bile dört beş kg fazlası vardı) kaç maç oynayacak ve dakikası kaç yüz bin euro yapacak görelim.
Sonra koyarsın bir aşkın olayım iş biter. Adam evinin giderinden kısar gider forma alır ve Icardiyi finanse eder. Bunları düşünmez.
Çok iyi golcü ama çok kötü profesyonel. Zaten gerçek profesyonel olsa bu kalitenin ülkemizde ne işi var ? Bizim paramız yetiyor da elit Avrupa takımlarının mı yetmiyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 23 Temmuz 2023; 14:40:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
torreranın annanesi vefat ettiğinde öncesi ve sonrasında torrera da bir salma olmuştu yılbaşı da gelmişti bilinçli kartlar vs, o zaman ona tepki göstermiştim şimdi icardiye bu tepkiyi gösteremyorum çünkü hem torreraya bir tık art niyet ve anlayışsız yaklaşmış olabileceğimi farkettim hem icardinin algılarla ne kadar yüceltildiğinin etkisinde kaldım, gerçekten çok iyi oyuncu ama nasıl ayrımcılık yapıldığı da icardi olayıyla iyice gün yüzüne çıkıyor, sağlık konusuönemli tamam ama kimse kolay kolay gelişmiş ülkelerde bu derece rahat hareket edemez, icardinin ve wandanın istem dışı trden uzak olduğunu düşünüyorum, wanda trde tedavi olmam ya da icardi sen kal diyecek birine benzemiyor, yakınlıklarına rağmen uzak da kalabildiklerini gördük, ileri zaman çıkacaktır kokusu
-
Ya ciddi sağlık sorunun olacak kamyonla paran olacak ama sen ısrarla Arjantinde kontrollerini yaptıracaksın. Bana aşırı saçma geliyor.
Rashica şart
-
Niye hocam sen check up için ülke şehir mi değiştiriyon
Yahu ne alakası var parası var diye.Arjantinde yaşantıları adamların.Zaten wanda yılda 1 kez seyehatlere çıkmadan test yaptırıyormuş.Muhtemelen türkiyeye gelmeden önce yaptırmış bu sefer.Tedbir amaçlı seyehat etmiyordur
İcardi hala tatil için gelmiyor demek artniyetdir bana göre
-
İcardi narayi ameliyat mı edecek yani ? Neyini bekliyor? Ya da karısı yoğun bakımda falan yatıyor, icardi de refakatçilik mi yapıyor? Çok boş bir bahane oldu bunlar. Yatalak hasta olsa, acil hasta olsa, yoğun bakımlık hasta olsa tamam haklı diyecem de Trilyonluk insanlar bunlar. İsteseler ameliyat edecek doktoru dâhi yanında getirirler. Vay efendim icardi karısının tahlil sonuçlarını bekliyormuş. Pasamizin gönlü olacak da keyif yaptıracağız adama bir de.
Surat var mı ki baksınlar? Kimden bahsettiği apaçık ortada, orta okul mezunu darbe cundası sonrası öğretmen yapılmış, somon renk gömlek krem takım elbise giyen çingeneden bahsediyor.
-
Bilip bilmeden sallamak kolay tabi.Keşike icardi araplara gitseydi parasını alıp keyfine baksaydı.
-
FBJK ÜZGÜN...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X